Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gelin Tribünde Bir Kalp Açalım Adı ANADOLU
Alt 07.11.2013, 23:34   #41
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1024 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Gelin Tribünde Bir Kalp Açalım Adı ANADOLU

Bursalı YİĞİDO kardeşim merak etme Sivasta Bursasporu en iyi şekilde ağırlanmıştır vede ağırlanacaktır. Stadtaki taraftarlarımız gereken dostluğu gösterecektir diye düşünüyorum 1967 den beri dostluğumuz bakidir.
Alt 08.11.2013, 06:51   #42
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Bir şeyide doğru tespit yapalım,tamam bizim taraftar organize değil,tezahürat yapmasını bilmiyor,maça gelenlerin ve orada destek olanların sayısı fazla değil,fakat bunda sivasspor yönetimininde vebali var. şimdi kimse bana " yönetimin bu işlere girmesi yasak" hikayesini anlatmasın,Türkiye'de yönetimin desteklemediği nadir taraftarlardan biride sivasspor taraftarı,ayrıca sivasspor yönetimi,bileti ucuz tutmanın dışında insanları maça çekecek hiç bir şey yapmıyor,bu konuda çok ilgisizler
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.11.2013, 07:34   #43
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ağzı olan konuşuyor...

Gruplar ne yaptı ki zaten Sivasspor için, maçlarda sadece 90 dakika küfür edip gidiyorlar değil mi..?

Gerçek taraftarınız maratonda çekirdek çıtlatıp kendi futbolcusuna ana avrat küfür edenler öyle değil mi..?

Burada yazılanaları okuyan birisi bu laflara gerçekten inanır be acıyorum onca yıl çektiğimiz çilelere cefalara ne şartlar altında gittiğimiz deplasmanlara ama helali hoş olsun Sivassporuma..

Ne var sizin gruplarla alıp veremediğiniz arkadaşlar.Biz diğer tribün grupları gibi yönetimden bir tane bile bilet almadan gidip karşılıksız takımımızı destekliyoruz zaman zaman küfürde oluyor kabul ama biz en azından Yiğido Gençlik olarak bunu minimuma indirmeye çalışıyoruz ve içimizde küfürlü tezahurat başlatanlara engel oluyoruz,

Küfüre her zaman karşıyız. Bir Müslüman ve Türk evladının küfürü onaylamasının imkanı yoktur.
Benim anlamadığım şu bu kadar eleştri yapan arkadaşlarımız neden hiç bir şey yapmayıp sadece yorum yapıyor ve çoğu stada bile gelmiyor gelenler ise belli dakikalar hariç takımını hep yalnız bırakıyor asıl sorgulanması gereken budur..

Şunu bir daha belirtiyorum gruplar yönetimden tek bir bilet dahi almıyor, buna rağmen gelip takımını 90 dk destekliyor, grubun içine gelip bağırmak için herhangi bir şartımız yok gelip bizimle olan herkese kapımız açıktır.Eleştri yaparken biraz gerçekleri bilip öyle yorum yapmakta fayda var.

Ayrıca Bursaspora gelince onlara böyle bir şey yapılmasını isteyen arkadaşım kaç maçtır tüm stadanız tek ağızdan Sivasın küfür etmedik bir yerini bırakmıyor biz bunu tv lerden duyuyoruz münferit olsa duyamayız galiba, önce bunun cevabını ver ondan sonra ne istiyorsan yapalım..
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı YiğidoGençlik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2013, 08:07   #44
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

@yiğidogençlik

Küfür etmeyin yeter arkadaşım.
Sivas'ta ne caddelerde ne de stadyumda küfür duymak istemiyoruz.
Sivas halkının sivasspor'a bakışını olumsuz etkileyecek her türlü hareketten kaçının.

Sivas halkı sivasspor taraftarına ne idiğü belirsiz, şekli şemali kaymış, çingene kılıklı, küfürbaz kişiler gözüyle bakmamalı.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2013, 08:25   #45
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir şeyide doğru tespit yapalım,tamam bizim taraftar organize değil,tezahürat yapmasını bilmiyor,maça gelenlerin ve orada destek olanların sayısı fazla değil,fakat bunda sivasspor yönetimininde vebali var. şimdi kimse bana " yönetimin bu işlere girmesi yasak" hikayesini anlatmasın,Türkiye'de yönetimin desteklemediği nadir taraftarlardan biride sivasspor taraftarı,ayrıca sivasspor yönetimi,bileti ucuz tutmanın dışında insanları maça çekecek hiç bir şey yapmıyor,bu konuda çok ilgisizler
Önermen yalnış,yönetim n'apsın kapı kapı dolanıp millete mi yalvaracak bu gun maç gelin diye ,insanın içinde olacak yönetim stadyumda bayrak dağıtıyor o bayraklar bir daha stadyuma gelmiyor ,Sivas'ta yaşayan insanın maçtan skordan haberi yoksa maça gelmiyorsa sivasspor yönetiminin yapacak bi şeyi yok,bizim millet alışmış çekirdek çıtlayarak sus pus maç izlemeye,Sivas'lı ne sevinmeyi biliyor nede üzülmeyi
Alt 08.11.2013, 08:56   #46
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ağzı olan konuşuyor...

Gruplar ne yaptı ki zaten Sivasspor için, maçlarda sadece 90 dakika küfür edip gidiyorlar değil mi..?

Gerçek taraftarınız maratonda çekirdek çıtlatıp kendi futbolcusuna ana avrat küfür edenler öyle değil mi..?

Burada yazılanaları okuyan birisi bu laflara gerçekten inanır be acıyorum onca yıl çektiğimiz çilelere cefalara ne şartlar altında gittiğimiz deplasmanlara ama helali hoş olsun Sivassporuma..

Ne var sizin gruplarla alıp veremediğiniz arkadaşlar.Biz diğer tribün grupları gibi yönetimden bir tane bile bilet almadan gidip karşılıksız takımımızı destekliyoruz zaman zaman küfürde oluyor kabul ama biz en azından Yiğido Gençlik olarak bunu minimuma indirmeye çalışıyoruz ve içimizde küfürlü tezahurat başlatanlara engel oluyoruz, küfüre her zaman karşıyız bir Müslüman ve Türk evladının küfürü onaylamasının imkanı yoktur.Benim anlamadığım şu bu kadar eleştri yapan arkadaşlarımız neden hiç bir şey yapmayıp sadece yorum yapıyor ve çoğu stada bile gelmiyor gelenler ise belli dakikalar hariç takımını hep yalnız bırakıyor asıl sorgulanması gereken budur..

Şunu bir daha belirtiyorum gruplar yönetimden tek bir bilet dahi almıyor, buna rağmen gelip takımını 90 dk destekliyor, grubun içine gelip bağırmak için herhangi bir şartımız yok gelip bizimle olan herkese kapımız açıktır.Eleştri yaparken biraz gerçekleri bilip öyle yorum yapmakta fayda var.

Ayrıca Bursaspora gelince onlara böyle bir şey yapılmasını isteyen arkadaşım kaç maçtır tüm stadanız tek ağızdan Sivasın küfür etmedik bir yerini bırakmıyor biz bunu tv lerden duyuyoruz münferit olsa duyamayız galiba, önce bunun cevabını ver ondan sonra ne istiyorsan yapalım..
Taraftar grupları değil de küfür eden münferit şahıslar eleştiriliyor.Alınganlığa gerek yok bence.Ben taraftar gruplarımızla şahsen gurur duyuyorum;onlar da olmasa stad ne yazıkki ölü evine dönecek.
Bursaspor taraftarı bize ne zaman küfretmiş?Geçen sezon Bursada stadyumdaydım bir kelime küfür edilmedi.Daha önceki gerginlikleri de ben tamamen Ertuğrul Sağlamın kışkırtıcılığına bağlıyorum.Benim kanaatim bu,katılmayabilirsiniz.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2013, 09:51   #47
yigidolar06
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1024 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Yiğidogeçlik sizleri seviyoruz meydandan stada yürüyüşlerde kimler küfür ediyor ve stadta kimler küfür ediyorsa onlara eleştirimiz Bursada olmayan bir olayı olmuş gibi veya oluyormuş gibi ifade etmekte çok yanlış. Ferhat06 beyi yakınen iyi tanırım kendi imkanlarıyla Sivasspor maçlarını tek başınada olsa deplasman yapan birisi olarak burda yazdıklarına inanırım. Bursada olmamış bir olayı oluyormuş gibi lanse etmeyin. Bursada yaşayan sivaslı hemşerilerimiz çoğunlukta tüm maçlara gidiyorlar. Çekirdekci dediğiniz o yaşlı gurublar sayesinde deplasmanda küfür edemiyorsunuz. Sivasta neden müsade ediyorlar küfüre anlamış değilim
Alt 08.11.2013, 10:08   #48
falcon58
Acemi Yiğido

falcon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 falcon58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Migroarmis kardeşim senin bu samimi açıklamalarından dolayı teşekkür ederim.
Senin bu gösterdiğin çaba içinde çok sağol...Bursa-Sivas maçlarına 2004 yılından beri gidiyorum.Taraftarlar arasında öyle çok büyük bir sorun yok.Çok küçük bir kesim ve medyanın tavırlarından dolayı zaman zaman olumsuz tezahüratlar olmuştur.Bunlar zamanla aşılır.O yüzden herkesin açıklmalarına dikkat etmesi gerekir...
falcon58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı falcon58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2013, 10:16   #49
yigidolar06
Usta Yiğido

1970 li yıllarda Bursaspordan Sivasspora gelen Ünlü futbolcular

Ahmet Tuna

Bursasporlu Cemal

Bursasporlu Ferudun
Sivasspor 2 ligte şampiyonluğa oynadığı yıllarda. Bursaspor 1 ligte oynuyordu Sivasspor formasını giymeleri Sivasta çok büyük bir heyecan mutluluk taplosu oluşmuştu 1970 den beri. Bizim Bursayla hiçbir sorunumuz yoktur diye düşünüyorum haksızmıyım
Alt 08.11.2013, 10:36   #50
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ELLİSEKİZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın Migroarmis kardeşim...

Güzel bir noktaya değinmişsin. Spor dostluktur, kaynaşmadır, kardeşliktir. RAKİP=DÜŞMAN değildir.Rekabetin güzelliği kardeşlikle daha da anlam bulacaktır.Aksi halde nifak tohumları ekmekle bir yere varılmaz.RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER misali...Düşüncelerine katılmamak elde değil...

Sivaslı olduğum için değil .Çok hasta olmadığım ve şehir dışında bulunmadığım müddetçe her maça giderim.Her maçta görüyorum ki ; EDEPLE GELEN DE LÜTUFLA GİDİYOR. Küfretmeyene edilmiyor. Sivas halkı sıcakkanlı ve bir o kadar da tez canlıdır. Şahsen küfre karşıyım bunun haklı bir durumu olmaz. Ama misafir gelen takım taraftarıda durduk yere kaşımamalı(Bursa ile alakalı değil bu kısım) .Mesela geçen sene Trabzonla burada karşılaştığımız kupa maçında HOŞGELDİNİZ diye tezahürat yapıldı. Çok güzel ve hoş bir tablo. Biz oraya gidince işler değişti maalesef. Trabzonu özellikle örnek verdim , çünki bizim tek sorunlu olduğumuz takım Trabzondur.Sivas halkı babacandır . Biz herkesi güleryüzle karşılıyoruz. Ama maalesef misafir taraftarlar işi bazen cıvıtıyor .

GS nin bizi yenip şampiyon olduğu sene sokaklar sarı - kırmızı taraftarlarla doluydu bizi yendiler .Maç sonu eğlencelerine sokakta devam ettiler. Ne patırtı ne kütürtü.TÜM SAMİMİYETİMLE DİYORUM BUNU TÜRKİYE'DE HİÇ BİR YERDE YAPAMAZLAR.İstanbulda dahil.Orda bile kavga çıkar. Sivas daha ne yapsın. Zamanında 2. ligde olaylı bir Diyarbakır maçı vardı. Adamlar maç sonu bizim seyircileri dövdü yine olay çıkmadı.Sahada teknik heyete saldırıldı yine olay yok. İddia ediyorum süper ligde Sivas deplasmanından daha güzel karşılanılan bir yer görmedim. En son örnek Erciyes taraftarıdır.Bizim 4 eylül belediye takımına Kayseride saldırıldı. Biz yine burada ERCİYES SEN BİZİM KARDEŞİMİZSİN dedik.Sivas halkı dışardan gösterilmek istenildiği gibi değildir.ANADOLU MİSAFİRPERVERLİĞİNİN EN BÜYÜK ÖRNEĞİ SİVASTIR.

Migroarmis kardeş şiddete, küfüre, olumsuz tezahürata hepten karşı biriyimdir Yapan her kimse insanlıktan nasibini almamış adamlık fukarası kişilerdir.Elbette içimizde çürük elmalardayok değil . Yukarda olduğu gibi arada kozalaklarda çıkabiliyor. Biz onları içimizde sindirmesini de biliyoruz.

Allah şahit ben istiyorum ki; gelen misafirleri evimizde ağırlayalım biletini biz alalım. Lokanta köşelerinde görmeyelim onları, Allah ne verdiyse yağlı yavan aynı sofrayı beraber paylaşalım. Oturup derdimizi dökelim çare arayalım, beraber ağlayıp beraber gülelim. İlk adımıda ben atayım zamanın varda erken gelebiliyorsan buyur gel misafirim ol kardeşim .Özelden ulaşabilirsin...

Ve ataların şu sözünü tekrar yazıp sözlerime son veriyorum.

EDEPLE GELEN LÜTUFLA GİDER...!
söylenecek hiç bir şey yok bu sözlerin üzerine saygı duyuyorum
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı özmen58nadim'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
açalım, adı, anadolu, gelin, kalp, olsun, tribünde