Alıntı:
sivaslıadem Nickli Üyeden Alıntı
bugünkü maçta yine olaylar çıkar muhtemelen ve rakipte kart cezalısı mutlaka olur
Ama iki haftalık milli maç arasının bizden ziyade cin cona yarayacağını düşünüyorum
Çünkü fb maçında çok yorulacaklar
Ziyanın olmaması bizim için büyük bir eksiklik bana göre
Yerine oynayacak oyuncu kim olursa olsun onun yaptığı bindirmeleri yapamayacağını düşünüyorum
Deplasmanda olmamıza rağmen başa baş bir mücadele ortaya koyacağımıza inanıyorum
Oyuncularımızın büyük maçlara ayrı motivasyonla çıkması lazım
Fb maçındaki kırılganligimız, dün kaçan penaltıdan sonra atıfın tutuk kalması gibi şeyleri kaldırabilmemiz lazım
Bu maç ve bjk macları puan kayıplarının normal karşılanacağı maçlar
Ancak avrupa yolunda saf dışı bırakmamız gereken rakipler
Avrupada ayakta kalmak için bu macları oynamaya alışmamız lazım
Hakemden yana şanssız olmazsak bu maçta kaybetmeyiz diye düşünüyorum
Gs ye bi siftah atalım artık ve ıstanbulda yenelim artık şunları
|
Milli maç arası Galatasaraya yarar demişsin gardaş, müsadenle katılmıyorum. Çünkü Galatasaray için lig nasıl gidiyorsa Şampiyonlar Ligide hakeza öyle Topal gidiyor. Bizim maç akabinde 3-4 gün sonra Şampiyonlar Liginde çok çok önemli bir müsabakaya çıkacak. Kafası kesinlikle orada olacaktır. Ne kadar da demeç verip ilk önce Sivassporu sonrada Şampiyonlar Ligine bakacağız deselerde futbolcu psikolojisi motivasyona bir hafta önce başlar. Bizimde sadece Ziya sıkıntımız var. Onun yerine oynatacağımız oyuncuyu iyi hazırlarsak bu maçtan puan yada puanlar almamız içten bile değil...