Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

”Şehir’i ve İnsanları Seviyorum”
Alt 19.11.2013, 19:40   #1
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1270 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart ”Şehir’i ve İnsanları Seviyorum”

Kırmızı beyazlı ekibe 2012-2013 sezonunda gelen, Sivasspor’un yıldız oyuncusu Aatif Chahechouhe, özel açıklamalarda bulundu. Taraftarın vazgeçilmez ismi olan Aatif, Sivas’ı ve Sivasspor’u çok sevdiğini dile getirdi.

Gerek oynadığı futbolla, gerek attığı gollerle ve güler yüzüyle taraftarın gönlünü fetheden Aatif Chahechouhe, Süper Lige iyi bir başlangıç yaptığını belirterek, kendi performansını da beğendiğini ve daha iyi olacağını söyledi.

“ŞEHİR’İ VE İNSANLARI SEVİYORUM”

Sivas’ı ve Sivas halkını çok sevdiğini dile getiren Aatif Chahechouhe, Sivas’la ilgili hiçbir sıkıntısının olmadığını ifade etti. Chahechouhe; Sivas’tan çok memnunum. Şehirden, insanlardan, esnaftan, tesiste olan personellerden herkesten memnunum. Takım arkadaşlarımda çok iyi. Allah’a şükür hiçbir sıkıntım yok. Sivas’ı çok seviyorum. Şirin bir şehir. İnsanları çok iyi. Çarşıya çıktığım zaman hep ilgiyle karşılaşıyorum. Buda beni mutlu ediyor. Bu şehri ve insanlarını seviyorum” dedi.

“İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIM”

Aatif Chahechouhe takımın performansının çok iyi gittiğini belirterek şunları kaydetti; “Allah’a şükür bu sene çok iyi bir başlangıç yaptım. İnşallah böyle devam eder. Takımımız da iyi oynuyor. Bende bu takımın iyi oynamasıyla, ben de kendimi gösteriyorum gol atmakla” dedi.

“GOL ATARAK İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADIM”

Gol kralı olan Fas asıllı Aatif Chahechouhe, gol atarak iyi bir çıkış yakaladığını söyledi. Yıldız oyuncu Aatif şunları söyledi; “Tabii ki çok iyi bir çıkış yakaladım gol atmakla. Şimdilik gol krallığında birinciyim. Ama samimi söylüyorum gol kralı olacağımı sanmıyorum. Çünkü çok iyi oyuncular var. Ben asıl forvet bir oyuncu değilim. Orta saha oyuncusuyum, hücuma dönük orta saha oyuncusuyum. Tabi şuan 9 golüm var. İnşallah 25. haftadan sonra belki 15, 16 golüm olursa o zaman belki gol krallığı hedefi koyabilirim. Şimdi daha erken” dedi.

“HEDEFİMİZ BÜYÜK”

Takımının durumunu değerlendiren orta saha oyuncusu Aatif, takımın çok iyi bir durumda olduğunu belirterek antrenmanlarında çok iyi geçtiğini söyledi. Aatif şu ifadelere yer verdi; “Takımımız şuanda çok iyi bir konumda. Antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Maçlarımız çok iyi gidiyor. Hedefimiz büyük. Takım olarak çok iyi bir futbol oynuyoruz. Hocamız Roberto Carlos bizden memnun. Bizde hocamızdan memnunuz. Takım içinde iyi bir anlaşma var. Maçlara her zaman galibiyet için çıkıyoruz. Ve oynadığımız lig maçlarının hepsinden galibiyetle ayrılmak istiyoruz ve hedeflerimiz büyük.”

“TARAFTARIMIZ ÇOK İYİ”

Taraftarlar için “Her zaman bizi desteklesinler” diyen Aatif şöyle devam etti; “Taraftarımız bizi her zaman desteklesinler. Her maçımıza gelsinler. Deplasmanda da bizi desteklesinler. Çünkü taraftar desteği bizim için çok önemli. Bizim taraftarımız cidden çok iyi. Her maçta stadyumu doldursunlar. Stadyumu her zaman dolu görmek istiyoruz. Tezahüratlarını eksik etmesinler. Bizi maçlarda yalnız bırakmadıkları için taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her maça gelsinler Bizde onlara galibiyet hediye edelim” ifadelerini kullandı.

yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: ”Şehir’i ve İnsanları Seviyorum”
Alt 19.11.2013, 20:58   #2
u2sivasspor
Yiğido

u2sivasspor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

219 Mesajına 391 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 u2sivasspor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ”Şehir’i ve İnsanları Seviyorum”

Şehirde insanlarda seni seviyor
Alt 19.11.2013, 22:56   #3
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 567 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yigido bu adama denir
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2013, 23:04   #4
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 509 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adamın dibiisiinnnn
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2013, 23:25   #5
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Aatıf bizde seni seviyoruz şunuda söylüyeyimki sen bu mütavazi kişiliğinle göl kralı olursün olmasan bile bizim gönlümüzde gol kralı ve en kaliteli oyunculardansın ALLAH başarılarını daim eylesin senin hep Sivasspor'da olmanı istiyoruz
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2013, 23:36   #6
Rallim58
Gast

Biz yiğidolar olarak Aatıf'ı, Aatıf'da biz yiğidoları sevdiğini çok iyi biliyoruz...

Sevgilerimizle birlikte, başarıların artarak devamını diliyoruz...
Alt 20.11.2013, 00:01   #7
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hiç birşey olmasa bile bu sevgi aatıfı takımda tutar adamsın adam
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2013, 00:57   #8
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Bu birlik ve beraberlik oldugu surece Sivasspor u kimse tutamaz.
Insallah takimimiz bu sene Sampiyon olacaktir
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
seviyorum”, İnsanları, ”Şehir’i