Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.12.2013, 07:48   #81
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı yorumlamak istemiyorum.Ama takımı bu zaman aralığında bir kex daha yorumlarsak;
1-Alternatif olarak defansın sağına ve soluna tranfer yapmalıyız.
2-Kaliteli bir önlibero.Özellikleri fiziki iyi, ilk topları basit oynayan, pozisyon bilgisi çok iyi olan biri.Bu zor bulunacak oyuncu ama imkansız değil.İyi zamanındaki Aureillo gibi. Aureillo yu Brezilya 3.liginden almıştı trabzon. Sadece aramak lazım.
3-Kanatlara yerli alternatif.Sol ayaklı olması tercih.Gökhan süzen gibi.Akhisarlı Kenan gibi.
Bence golcü ihtiyacı yok.Çıplak gözle izleyince özellikle refik çok iyi santrafor.Golcü demiyorum bakın.Santrafor. Çünkü pozisyon hazırlamada, yer almada çok iyi vuruşuda var.Sadece stresini atmalı bence.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2013, 09:01   #82
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Rahat maç seyretmeyi unutun. Farklı galibiyetlerimizde bile rahat maç seyretmedik. Şimdi önümüzde Nazilli Belediye maçı var. Rahat maç olacak mı görelim. Biz bu oyun anlayışı ile amatör takımla maç yapsak dahi rahat rahat eze eze yenemeyiz.. Galip gelelim de rahat olmasın diyebiliriz ki bence de öyle. Yenelim de rahat etmeyelim önemli değil..
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2013, 09:08   #83
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geriye düşmek bize yarıyor o zaman bir başka oynuyoruz,takımda taraftarda uyanışa geçiyor Sivasspor'umuz iii işler yapıyor,herkes görevini yaparken Utaka ve djebbur herzaman ki gibiler stadyumda hava güzeldi o kadar soğuk yoktu ama bizim taraftar herzaman ki gibi sığır lığını gösterdi ve maça gelmedi hoş gelenler de bir halt yapmadı sadece izlemekle yetindiler uyuşmuş bi vaziyette bu takım bu taraftara çok fazla
Taraftar konusunda sıkıntılıyız ama kimse Yiğidolara Sığır diyemez. Edebinizle konuşun. Burası Sivasspor taraftar sitesi, Rizenin ki değil karıştırmayalım.
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2013, 09:39   #84
58fast58
Acemi Yiğido

49 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 504 58fast58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu maçda ilk 11 gördüm maçı kaybederiz kuşkusu yine hatalı bir kadro ve dizlişibu hakanı kadroda görmek isteyen arkadaşlar gördüler sanırım bu maçda hakanı sivassporda değil ptt ligind ebile oynayamaz hakan eğer orta sahada kurtarıcı olarak 11de oynatıyorsa carlos vay geldi halimize mehdi gibi adamı kenarda tut hakanla başla ne güzel aydını sol bek oynat oh ne ala memleket türkiyenin en iyi yorumcusu bence ömer üründür o sivas hakkındaki yorumları çok güzel anlatıyor carlos dinlesin bence vatan millet sakarya oynatıyor takımı arkamıza atılan her top gol pozisyonu oluyor birde utaka denilen yalı kavağını neden oynatır anlamıyorum adam bitmiş tükenmiş onun yerine yabancı kontencanımızı grosickiye kullandır diğer cabur denen bencildede birşey yok gerçi ama iyi bir santfor almak lazıom caburda utakada gitsin eneramoyu geri almak lazım beşiktaşda nede olsa oynamıyor
58fast58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fast58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.12.2013, 09:52   #85
ıssızgemi
Yeni Yiğido

14 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 ıssızgemi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rize iyi defans yapıyor,kalecileri de birçok pozisyonu kurtardı..iyi oyuncuları var.
bizim kaleci önceki maçlardan farklı olarak pozisyonlara iyi çıktı.topa kale içinde değilde kale ilerisinde hamle yaptı.başarılı oldu.pozisyon vermedi.rize duran toptan bir gol buldu,kalemize fazla tehlike oluşturamadı.utaka;yine aynı,saç baş yoldurdu.defansımız iyiydi.hakem iyiydi.bir iki futbolcu hariç hepsi iyi oynadı.soğuktan olsa gerek futbolcular hızlı hücuma çıkamadılar..üç puan iyi geldi
ıssızgemi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2013, 10:11   #86
susehri09
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 susehri09 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın en iyi oyuncusu iki golle yıldızlaşan ve bir penaltının yapılmasında önemli rol oynayan Burhan EŞER dir ama maçın son 25 dakikasında etkili bir oyun ortaya koydu. Aatıf ı bu sıralar pek oyun içinde göremiyorum bu haftaki penaltı golü olmasaydı gol krallığında sıkıntıya düşecekti. Utaka pozisyonları çok cömertçe harcadı eğer Burhanın golleri gelmeseydi Utaka kendini nasıl hissedecekti bilmiyorum.Aydın da Ziya nın yokluğunda sol bekte peyderpey daha iyi oluyor.Sivassporumuzu 3 haftadan sonra aldığı bu galibiyetten dolayı teşekkür ediyorum.
susehri09 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2013, 11:00   #87
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
58fast58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu maçda ilk 11 gördüm maçı kaybederiz kuşkusu yine hatalı bir kadro ve dizlişibu hakanı kadroda görmek isteyen arkadaşlar gördüler sanırım bu maçda hakanı sivassporda değil ptt ligind ebile oynayamaz hakan eğer orta sahada kurtarıcı olarak 11de oynatıyorsa carlos vay geldi halimize mehdi gibi adamı kenarda tut hakanla başla ne güzel aydını sol bek oynat oh ne ala memleket türkiyenin en iyi yorumcusu bence ömer üründür o sivas hakkındaki yorumları çok güzel anlatıyor carlos dinlesin bence vatan millet sakarya oynatıyor takımı arkamıza atılan her top gol pozisyonu oluyor birde utaka denilen yalı kavağını neden oynatır anlamıyorum adam bitmiş tükenmiş onun yerine yabancı kontencanımızı grosickiye kullandır diğer cabur denen bencildede birşey yok gerçi ama iyi bir santfor almak lazıom caburda utakada gitsin eneramoyu geri almak lazım beşiktaşda nede olsa oynamıyor
Hakan konusunda katılıyorum sana.Teknik kapasitesi çok kısıtlı ama iyi niyetli.Sonradan oyuna dahil edilse daha verimli olur,ilk 11 oyuncusu değil.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 16.12.2013, 12:31   #88
ıssızgemi
Yeni Yiğido

14 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 ıssızgemi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
33sivasli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Günün en güzel karelerinden biri bence:

karlos diyorki;seni yeneceğim la....rıza diyorki;biraz sıkar..yüksek atma kırarım boynunu diyor)
ıssızgemi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ıssızgemi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.12.2013, 12:42   #89
58DraGKinG58
Yeni Yiğido

58DraGKinG58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58DraGKinG58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas bence bu sene 2.olarak Devler Ligi'nde olacak Fenerbahçeyi yakalayabilirsek ne ala... SİVAS'M devam et böyle ...
58DraGKinG58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2013, 12:51   #90
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Djebbour, Kadir, solbekte iken Aydın, ilk yarıda Burhan Eşer ve tüm maç boyunca Aatıf çok kötüydüler !..

.

ayne Izmirli gardasim.....

Atif yien kendisi Messi zanedi buna birisi acile bir el atsin böyle olmiyo Atif!!!
Kadir her zaman ki gibi Boma Performans seni Pas hatalar gercekten COK BIKTIM HEM DE COOOKKK ( acaba Hoca Kadire ne göriyo??? )
Buhan ilk yari gercekten cok kötüydü ama 2. yari süper oynadi.....

Kamil nerde Hocam??? Sen bu Adami ne yaptin???
Ideal Kadro nezaman göriyorus??? Hala Ideal Kadro yok

tamam da 3 Puan aldik ama bana göre hala Takim olarak oynamiyors!!!
Böyle oyunla 3 Puan iyidi!!!

Herkez burda Samiyonligi yada Avrupaligi konusiyorlar... tamam da ben de cok istiyorum ama bu oyunla ancak 2 Mac yapabiliris!!

Gönderecek oyncu yine gördüm malesef cok var Hocam Insallah birseyler yaparsin....

Macin YILDIZI gercekten Burhan Eser... tsk 3 Puan icin .....
bakalmi devre arasi ne olacak cok merakediyorum

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı