Cevap: Seninleyiz Başkanım !
öncelikle bu şike operasyonunda başa dönmek lazım,bugüne kadar herkes konuştu,herkes yargıladı cezayı kesti tape dendi tupe dendi,bende bir sivasspor taraftarı olarak o tapelerde şikeyle ilgili neler var onları görmek duymak istiyorum benim, başkanım kimlerle pazarlık yapmış ispatını istiyorum fotoromanla bu iş olmaz, ekranlarda şike haberleri verilirken hep adice alçakça sivasspor tesisleri gösterildi bunun anlamı nedir?şikeyi bu ülkeye getiren 16 yıldır fb yi yenemeyen gs lilerin ts lilerin ağzına sakız olduk ,fb yle derdiniz varsa gidip onlarla görsünler ,başından beri söylüyorum yine söyleyeceğim başından beri bu operasyon siyasi bir operasyondur,orduyu,emniyeti,ü niversiteleri ,milli eğitimi,thy yi,vss vss ele geçiren zihniyetin futboluda kendi kafalarına göre dizayn etme hevesinden aziz yıldırımı iş hayatından ve spor dünyasından silme operasyonudur ,birazda ts lilerin ağlayıp zırlayıp böyle bir operasyona zorladığını,yalan dolan delil bile olmayacak resimlerle ,kimse kimseyi suçlayamaz ve küme düşürmeye kalkamaz ,bu ülkede genelkurmaybaşkanı terör örgütü suçuyla yargılanıyorsa askere evladını gönderenlerde ,asker olanlarda bu mantıkla teröristmi oluyor ? ,işini düzgün yapmaya çalışan emniyet personeli ve savcılar hakimler görevden alınıyorsa bu mahkemelerin hangi kararına inanıp güvenelim ,varsa birsuç cezası kesilirde,o son maçı bidaha izlesin herkes ,sen kendi sahanda rakibini yenemiyorsan başkasını şikeyle suçlamıyacaksın
|