Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2014
Alt 22.01.2014, 22:43   #31
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer-2014

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zamaninda pedriel gitsin , Pedriel Süper lig futbolcusu degil diye kiviriyordunuz, simdi mi akliniz yerine geldi `?
sorun kime delikanlı ? eğer beni kastediyorsan benim pedrielle biderdim olmadı velevki oldu diyelim bu şekilde kıvırtıyordun filan gibi terbiyesizce saygısızca hitap etmeni gerektirmez, ben yada herangi başkası isteyen istediği oyuncuyu beğenir beğenmez kaldıki ben pedriel gitsin diye bişey yazmadım, demişşem eğer pedrielden daha iyi adam alınacaksa gönderilsin demiş olabilirim yerine alınan hiçkimsede onun yerini dolduramadı ,yinede bu şekilde hiç kimseye buşekilde hitap etmemen gerekir
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2014, 23:08   #32
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sorun kime delikanlı ? eğer beni kastediyorsan benim pedrielle biderdim olmadı velevki oldu diyelim bu şekilde kıvırtıyordun filan gibi terbiyesizce saygısızca hitap etmeni gerektirmez, ben yada herangi başkası isteyen istediği oyuncuyu beğenir beğenmez kaldıki ben pedriel gitsin diye bişey yazmadım, demişşem eğer pedrielden daha iyi adam alınacaksa gönderilsin demiş olabilirim yerine alınan hiçkimsede onun yerini dolduramadı ,yinede bu şekilde hiç kimseye buşekilde hitap etmemen gerekir
benin seni kast etmiyorum , genel olarak diyenlere yazdim.

Ayrica Pedriel konusunu sey icin yazdim ya gelecek yeni oyuncular iyi cikarsa , dedikleriniz hep bosa gidebilir onun icin oyunculari izleyelim görelim diyorum.

Ayni zamanda Pedriel e bende elestirmisimdir bazen ama o ne olursa olsun sizinde dediginiz gibi takima cok sey katti.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2014, 23:09   #33
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen.. biz Sivasspor daha ileri gitsin gerilemesin anlaminda yaziyoruz ciziyoruz.
Pedriel'in iyi onleri de vardi kotu yonleri de
ama bu bizim daha iyisini haketmedigimiz anlamina gelmez
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2014, 23:20   #34
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Herhangi bir futbolcuya elestiriyi yapabilirsiniz bende bazen dogal olarak yapmisimdir en cokda Ugur Kavuk'a.

Lakin Hakan Arslan ve Ümit Kurt ilk transfer oldugunda ikinci ligden oyuncumu alinir , nicin bedava oyuncu aliyoruz, veya nicin Ümit Kurt'a okadar bonservis bedeli ödüyoruz, Nicin 33 yasinda Cicinho yu transfer ediyoruz, misali.

Ben buna karsiyim sadece, yoksa Sivasspor Pedriel degil daha iyi forvetleri elbette laik bir takim, umarim Forvet sikintisinida Toto Tamuz alirsak ve Pedro la gideririz insallah.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2014, 23:26   #35
mesut77
Yeni Yiğido

2 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mesut77 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaslar biz her ne kadar isimlerine gore yorum yapsakta cok sey bilmeyerek yapiyoruz.baslarda roberto carlos a da cok sey denildi.hicbirzaman yasamadan bilemeyiz.elestiriler illaki olacak herkes herkesi sevmeyedebilir.
ama sonucta herkes kesinlikle sivassporu dusunuyor kuskusuz.
bu gune kadar bize bu ligde guzel gunler gosteren ve bugune kadar emegi gecen herkese tesekkurlerimi sunuyorum.

sivasimiz sonucta cok butcesi olmamasina ve borcu olmamasina karsin herkesin sevdigi bir takim haline geldi.
yinede sukur bu kadar butceyle adimizi herkes duydu suanda.

transferler icin de bence karamsar olmayalim.
zaman gosterecek herseyi insallah.

hollandadan selamlar butun yigidolara.
mesut77 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı mesut77'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2014, 23:29   #36
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

seneye sadece 8 yabanci Hakki oldugunu unutmadan hareket edilmeli
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda avare'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.01.2014, 00:20   #37
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allahinizi severseniz scoutlar gozunu birazda hollanda ligine cevirsinler... Polanyada ne varsa..

Golculer cogu hollandadan cikiyior

Mesale Suarez, Ibrahimovic(ajaxda parladi), robin van persie, Fischer (ajaxda), Finbogasson(heerenveen), babel kuyt ve birtane daha vardi kasimpasada ismi unuttum M bas harfi(bizim ligimizde), Van ginkel(vitessedan gelme) , havenaar (vitesseda bence bu oyuncuyu alabilirz), wilfried bony(vitesse simdi swanseada)

Boyle daha busuru var .. Bence Scoutlarimiz feyenoord, ajax, vitesse, twente, altyapilarina baksin onlar bu pedrodan daha yararli cikarlar
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.01.2014, 00:55   #38
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Mehmet YILDIZ Geri gelsin !
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.01.2014, 01:26   #39
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1097 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Mehmet Yıldız, Pedriel vs ne yapcaksınız bunları arkadaşlar o işler eskide kaldı.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2014, 02:14   #40
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet Yıldız, Pedriel vs ne yapcaksınız bunları arkadaşlar o işler eskide kaldı.
Yedek kulübemiz için iyi olmaz mı yoksa ruhsuz yeteneksiz Cihana 3 yıl tahammül ettik bir daha mu tahammül edeceğiz MEHMET YILDIZ SİVASSPORUN efsanesi ne zaman gelirse gelsin isterim mersindede performansı ortada biz naz yapıyoruz ama adamlar verecek mi bakalım o var ?
Mehmet Yıldıza kalsa hemen gelir BÜYÜK KAPTAN ÇOĞU SİVASLIDAN daha SİVASLI her gittiği yerde 58 giyindi neden gelmesini istemeyelim ?
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
edilirse, politikasi, transfer, transfer2014, tuncay, Şanlı