Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.02.2014, 17:29   #51
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

dün fb-konya maçının özetini izledim ve abime dedimki, biz konyaya 3-0 yenilecez, evden kahveye maçı izlemeye gıderken de yıneledım, husranla donecegız, yenılecegız hem de 3-0 dedım. Bu kanıya nerden mı vardım. Bunu bılmek ıcın muneccım olmaya gerek yok. az bıraz futboldan anlayan herkes bunu tahmın edebılır. Konyadakı ısteklı, arzulu, baskılı oyun ve yuksek kondusyon gucu o kadar bellıydıkı. Bızım takım ıse tam tersıne, ısın sadece teknık kısmını dusunuyoruz, cok yavas luzumsuz pas yapıyoruz, prese hıc gelemıyoruz, fızık kondusyon desen sıfır, sezon basında kampın suresının azaltılmasından bıle bunun olacagı bellıydı. Carlos takıma teknık oyun oynatıyorsun tamam ama bunu yapmak ıcın de fızık lazım fızık. Bak konyalılara adamlar cıvı gıbı. Bızımkıler kendı toplarına yetısemıyor. Pres yok baskı yok yaratıcılık yok. Yok oglu yok. Burası TR ligi, fiziğe mücadeleye dayalı bunu öğren artık. AYakta duramayan futbolcularla ıstersen 90 dk gereksız pas yap neye yararkı. Konyadan atak nasıl yapılır bıraz ogrenmıssınızdır umarım. Gol atmak bu kadar zor degıl. Buradan o iş bilmez yönetime de ıkı cıft lafım var yazıklar olsun sıze, her takım transfer yaptı guclendı, bız yerımızde saydık. Kımse bu lıgı ilk devresi ile karıştırmasın! Dengeler çoook değişecek!
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 17:33   #52
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Yönetim,teknik kadro,futbolcular ve taraftar bazında kısa bir değerlendirme yapacak olursam;

Yönetim;Onların avrupa ya gitme gibi bir derdi yok bence.Amaç reklam yapmak Roberto Carlos da bu yüzden geldi.Hedef avrupa demekle olmuyor bu işler icraat lazım biraz.Takım ligden düşmesin yeterli.Şimdiye kadar herhangi bir yöneticinin Sivasspor'a maddi olarak destek verdiği görülmüş mü hiç.Takımın yaptığı sponsorluk anlaşmalarının içeriğini taraftarla paylaşmazlar,giden oyuncunun kaç paraya satıldığını açıklamazlar transfere gelince para yok.Büyük takım dediğin şeffaf olur,bilgilerini taraftarla paylaşır.

Roberto Carlos;İlk zamanlar oynattığı oyunu beğeniyor ve zevkle izliyordum.Ne zaman Aatıf'ı forvete koydu benim için bitti.Avrupa ya transfer olamak için gerekli başarıyı gösterdi.Sezon sonu bence kesin ayrılır.Pedro Oldoni gibi vasat brezilyalıları takıma doldurması bunun göstergesi.

Takım;Hiçbir futbolcunun alternatifi yok herkes çok rahat.Aydın ve Burhan kendini Messi sanıyor rakibin içinden geçme çabası içerisindeler.Adem yanındakine pas atmaktan ve kendi etrafında dönmekten başka bildiği birşey yok ama 90 dakika sahada kalıyor.Bu durum yine onlara alternatif almayan yönetim sorunu olarak karşımıza çıkıyor.

Taraftar;Bir çoğu rüyalar alemin de.Avrupa hayali kuruyorlar ancak şuanda avrupaya gidebilecek bir takıma sahip olmadıklarının farkında bile değiller.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2014, 17:41   #53
mksivas
Yiğido

86 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 496 mksivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fener eskısehır ve kasımpasa macları cok onemlı kupa gıttı lıg donus yaparak takımı kurtarmak lazın yoksa ısımız cok zor uc mactan en az 6 puan almamız lazım
mksivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mksivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 17:42   #54
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

tüh aykut ileride olsaydı rakibe karşılık verirdik. ya da oldoni forma girmiş olsaydı. eminim yönetimimizde büyük hayal kırıklığı yaşıyordur. ah Ahkut olsaydı şu maçta diye dizlerini dövmüşlerdir.

13-14 oyuncuyla her 3 günde bir maç yapmaya çalışan sivasspordan ne bekleyebiliriz ki. bizim mehdi gibi alt lig oyuncularından kurtulmamız gerekirken tam tersi onun kalitesinde güzel transferlere imza atıyoruz.
Alt 02.02.2014, 17:43   #55
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetim,teknik kadro,futbolcular ve taraftar bazında kısa bir değerlendirme yapacak olursam;

Yönetim;Onların avrupa ya gitme gibi bir derdi yok bence.Amaç reklam yapmak Roberto Carlos da bu yüzden geldi.Hedef avrupa demekle olmuyor bu işler icraat lazım biraz.Takım ligden düşmesin yeterli.Şimdiye kadar herhangi bir yöneticinin Sivasspor'a maddi olarak destek verdiği görülmüş mü hiç.Takımın yaptığı sponsorluk anlaşmalarının içeriğini taraftarla paylaşmazlar,giden oyuncunun kaç paraya satıldığını açıklamazlar transfere gelince para yok.Büyük takım dediğin şeffaf olur,bilgilerini taraftarla paylaşır.

Roberto Carlos;İlk zamanlar oynattığı oyunu beğeniyor ve zevkle izliyordum.Ne zaman Aatıf'ı forvete koydu benim için bitti.Avrupa ya transfer olamak için gerekli başarıyı gösterdi.Sezon sonu bence kesin ayrılır.Pedro Oldoni gibi vasat brezilyalıları takıma doldurması bunun göstergesi.

Takım;Hiçbir futbolcunun alternatifi yok herkes çok rahat.Aydın ve Burhan kendini Messi sanıyor rakibin içinden geçme çabası içerisindeler.Adem yanındakine pas atmaktan ve kendi etrafında dönmekten başka bildiği birşey yok ama 90 dakika sahada kalıyor.Bu durum yine onlara alternatif almayan yönetim sorunu olarak karşımıza çıkıyor.

Taraftar;Bir çoğu rüyalar alemin de.Avrupa hayali kuruyorlar ancak şuanda avrupaya gidebilecek bir takıma sahip olmadıklarının farkında bile değiller.
Madem herşeyi önceden billiyordun nicin 3-0 galip geldiğimiz Kayseri maçı sonrası yazmadın.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2014, 17:44   #56
mksivas
Yiğido

86 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 496 mksivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mksivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2014, 17:46   #57
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Madem herşeyi önceden billiyordun nicin 3-0 galip geldiğimiz Kayseri maçı sonrası yazmadın.
Yav şu kayseri maçını ısıtıp ısıtıp getirmeyin, her ne kadar ezeli rekabet olsa da, oynadığmız takım lig sonuncuydu. O maç ölçü olamaz.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 17:49   #58
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yav şu kayseri maçını ısıtıp ısıtıp getirmeyin, her ne kadar ezeli rekabet olsa da, oynadığmız takım lig sonuncuydu. O maç ölçü olamaz.
aynen..su anki form durumuzla yenebilecegimiz takimlar elazig, rize ve kayseri takimlari..kimse kimseyi kandirmasin
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2014, 17:50   #59
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adamgibi bir forvet almıyan ,maça 3 -0 dan sonra müdahale eden hoca degerlendirsin bizde kahrolmuya sinir krizleri geçirmeye çoluk çocugumuzun kalbini kırmıya devam edelim.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 17:52   #60
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ölcü olmadığı için öyle yazdım. Ayrıca her Mac aynı kadroyla cıkıyoruz.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı