Cevap: Maçı Değerlendirelim
dün fb-konya maçının özetini izledim ve abime dedimki, biz konyaya 3-0 yenilecez, evden kahveye maçı izlemeye gıderken de yıneledım, husranla donecegız, yenılecegız hem de 3-0 dedım. Bu kanıya nerden mı vardım. Bunu bılmek ıcın muneccım olmaya gerek yok. az bıraz futboldan anlayan herkes bunu tahmın edebılır. Konyadakı ısteklı, arzulu, baskılı oyun ve yuksek kondusyon gucu o kadar bellıydıkı. Bızım takım ıse tam tersıne, ısın sadece teknık kısmını dusunuyoruz, cok yavas luzumsuz pas yapıyoruz, prese hıc gelemıyoruz, fızık kondusyon desen sıfır, sezon basında kampın suresının azaltılmasından bıle bunun olacagı bellıydı. Carlos takıma teknık oyun oynatıyorsun tamam ama bunu yapmak ıcın de fızık lazım fızık. Bak konyalılara adamlar cıvı gıbı. Bızımkıler kendı toplarına yetısemıyor. Pres yok baskı yok yaratıcılık yok. Yok oglu yok. Burası TR ligi, fiziğe mücadeleye dayalı bunu öğren artık. AYakta duramayan futbolcularla ıstersen 90 dk gereksız pas yap neye yararkı. Konyadan atak nasıl yapılır bıraz ogrenmıssınızdır umarım. Gol atmak bu kadar zor degıl. Buradan o iş bilmez yönetime de ıkı cıft lafım var yazıklar olsun sıze, her takım transfer yaptı guclendı, bız yerımızde saydık. Kımse bu lıgı ilk devresi ile karıştırmasın! Dengeler çoook değişecek!
|