öncelikle dünki maçta bi ara pas yapmaya baktım 284 e 86 öndeydik bu arada skor 2-0 olmuştu.. geçen bi abime de bahsettim sırf " HOCAM BU TAKIM NEDEN CEZA SAHASI ÇEVRESİNDEN SUT ÇEKMİYOR" diye sormak için antremana gideceğim.. bizim skntımız bu işte ceza sahası cevresinde hatta altı pasta bile pas yapmaya çalışıyoruz.. ondan dolayı takım 284 pas yapmışken 2-0 yenik oynuyor... ikinci bir husus ise oyuncular dinlenemiyor.. haftada 2-3 maçı kaldıramıyorlar... 30 maçtr oynayan bu takımda form düşüklüğü gayet normal... bu takımn birbirini zorlayacak yedeklere ihtiyacı var...oyunculara gelince
1. Korcan: oyuna konsantre değildi.. o karambolde elinden kaçırdığı toptan belliydi.. ilk golde hatalıydı.. adam daha topa vurmadan ortaya uçtu... diğer gollerde yapacak bir şeyi yoktu..
2. cicinho: yaşlı kurt koşular yapıyor ama bu bize defansif anlamda sıkıntılar yaşatıyor her maç.. rakip h. kabzeyle orayı iyi işledi bence.. bu alanı kullanan her rakip sıkıntı yarattı bize..
3. da costa : iyi niyetli oynamaya devam edyor.. 2. golde müthiş bir hata yaptı.. oyunun kırılma noktasıydı bence.. ümitle uzun süredir oynamasına ragmen dün ki maçta inanılmz bir uym sorunu vardı..
4. ümit: bir adamın her gün daha iyiye gitmesi beklenirken adam gün be gün daha kötüye gidiyor.. yorgun diyebiliriz ama ayağında topla saçma sapan çıkışları.. rakipe atılan toplar..1. golde rakibine omuzu koyup engeleyememesi... rakibe çalım atmaya çalışıp kaptırışları vs vs.. uyarılması lazım ya da risk alıp ahmet şahbazı denemek ve ümiti dinlendirmek lazım..
5. ziya: defansif anlamda zaafları çok fazla özellikle rakipler onun üstüne yüksek toplarla geliyor.. güçsüz... boy anlamında kısa

(benim gibi)... ama hırslı ve mücadeleci..
6. adem: bu sene bence çok faydalı oynuyor ama takımı oyuna çıkarırken çok ağır.. yaşı itibariyle yorgundu dün.. orta sahaya takviye şart...
7. kadir: adem gibi o da bu senenin iyilerinden bence.. ama ademdeki sıkıntı onda da var.. oyunu hızlandramıyor.. paralel top yapıyor.. dikine çıkışlar ve rakip geçme ceza yayı çevresinden şut yok maalesefff
8.aydın: kardeş çok yetenekeli lakin vurdumduymaz hala çok güçsüz ve kilolu sanırım..adamları ipe dizer gibi geçiyor sol hattı ziya ve aatffla beraber iyi kullanıyor ama nasıl oluyor anlamıyorum son topları hep ayağına dolaştırıyor.. şut çekmekten korkuyor..
9. burhan: kesinlikle yorgun hele dün bi pozisyonda arkaya atılan topu kontrol edemeyişi rakibini geçemeyişini gördükten sonra bir numarada dinlendirilmesi gerekn oyuncu diyorum..
10. hakan: mücadeleci.. türkiye liginde dikine araya koşan nadir adamlardan ama savruk..
11. atff: ya bir adam ancak bu kadar kendine oynayabilir.. her topta 3 kişinn araya girmeye çalışmalar arkadaşları boşken pas atmamalar.. saçma sapan hareketler.. her hafta söylüyorum yine söyleyeceğim KULAĞINI ÇEKİN ŞUNUN ARTIK yaa.. anti parantez atff 50. kez söylüyom sol çizgiden başka yede verim vermzzz
12. oldoni: valla duvar olsun diye aldılar arkadaşı herhalde.. iyi de duvar olur kanaatindeyim.. gol atmaktan çok bu işe yarayacak sanırım.. bekleyip görmek lazım..adamın boy avantajı var lakin biz kanatlardan orta yapan bir takım değiliz yerden bol pas yapıyoz... onu ancak bu şekilde kullanrızzz
13. mehdi:ilk geldiğinde ne adamla dedik müthiş oyun zekasıyla ön plana çıktı lakin aydınn gelmesiyle adam bi anda yokları oynadı.. carlos kesti attı.. bence gayretli ve iyi oyuncu..
CARLOS: sahamızda oynadığımız oynu deplasmandada oynamaya çalışıyoz bence deplasman içinde bi taktik üretmeli... yedek kulübesi boş olduğundan dönüp bakamıyor bile...
genel olarak.. bol pas rakibi yorar doğru lakin şut atmayı unutmamalıyız.. sol kanat akınlarını rakipler çözdü.. farklı oyun planları yapmalıyız.. iyi 2 oyuncu alınmalı ilk 5 için... SAYGILAR ve de SONSUZA KADAR SİVASSPOR