Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 07.02.2014, 05:04   #61
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

matematiksel olarak gruptan çıkma şansımız varken, neredeyse tam kadro sahaya çıkan bursaspora böyle neredeyse tamamen yedeklerle çıkılması yönetimin ve hocanın avrupayı istememesi olarak yorumluyorum,teknik direktörün kupayı gözden çıkarıp lige yoğunlaşması olarak görüyorum,as kadro rahat yenerdi bursayı,son 3o dak izleyebildiğim kadarıyla ,cihanı, utakayı mehdiyi çok istekli gördüm,aydın yineaydın topu rakip kale önüne kadar götürüyor rakibe teslim edip orda kalıyor ,kadirin kapasitesi bukadar zorlamaya gerek yok,daha fazlası bu yaşdan sonra olmaz ,sağ bek fatih dikkatimi çekti,cicinyodan ensanteneler izledim bazen,eğer küsmeyip cicinyodan birşeyler kaparsa ,cicinyoda tecrübelerini antrenmanlarda ona aktarırsa uzun yıllar sağbek sorunumuz kalmaz ,navratil herzeman profesyonel bukadar eleştiriyi hakedecek kadar kötüdeğil ,bu takım süper ligdeyse çok büyük payı vardır ,utakayı uzun süren sakatlığı sonrasında hızlanmış ve istekli gördüm,en büyük sorunumuz rakip defansı rahatsız edememekti ,cihanla iyi rahatsız ettiler bunlara ilerleyen haftalarda aykutda eşlik ederse forvet sıkıntısı olmaz bu aradada pedro kendini lige ve takıma alıştırmaya uğraşır, sivassporda forma giymek zordur ,hakkını veremezsen ağzıyla kuş tutsa başarılı olamaz,doğa gibi taraftarın önüne kurban olarak atılmamalı,formuna girene kadar ,ben takıma alıştım ,kendimi iyi hissediyorum deyip çok istekli oynayana kadar yedek kalmalı ,ahmet şahbazı çok heyecanlı ürkek gördüm,kolaydeğil 3.ligden direkt gelip süper lige çıkmak ,yanlız bu haliyle çok zor ,murat akçayla kıyaslanıyorda murat karabükte banko oynuyor , neticede ligi düşündüğümüz için kupayı boşverdik,forvet sıkıntılarının yüzünden hem kupa şansımızı elimizden kaçırdık,hemde ligde zorlanmaya başladık ,umarım utakanın dönmesiyle cihanında gayretiyle bu sıkıntı aşılmış olur, sağlık olsun yedeklerle bile as bursaya karşı iyi oynadık diyebilirim
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2014, 06:58   #62
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Neyini değerlendirelim.
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2014, 07:19   #63
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

maçı alırsak gruptan çıkma ihtimalimizin olacağı bir maça full yedek çıkıyoruz olacak iş değil sanki fener ile liderlik maçına çıkacağız Carlos efendi avrupaya gitmek istiyorsan bunun en kestirme yolu kupadır hiç bir iddiamız yokmuş gibi yedek kadro ile çıkıp vasat bit bursaya yenilmek çok üzücü İnşallah feneri yenerizde bu maça yanmayız..?
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2014, 07:38   #64
xir
Acemi Yiğido

44 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 461 xir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aydın,kendi menfaatlerini takımın menfaatlerinin önünde tutuyorsun..bu seni bitirir.
xir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2014, 08:34   #65
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abdurrahman Dereli,Eren Aydın Pedro Oldoni 13:30 İstanbul otobüsüyle gönderin hemen bizlerde bölge trafiğe kadar eşlik edelim tek...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda onur0634'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.02.2014, 08:38   #66
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Geçen sezon takımı yüz üstü bırakan taraftarın hiç sevmediği tepki gösterdiği sercan yıldırıma ümit kurtun maç sonrası gösterdiği büyük ilgi beni bir taraftar olarak rahatsız etmiştir...
Alt 07.02.2014, 08:48   #67
beco
Yeni Yiğido

beco - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 beco FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Cihan tek başına emek verdi fatih kıran fena değil
beco isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2014, 08:52   #68
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Büyük takımlar 3 maç üst üste kaybetmez.(Roberto Carlos)Rengifo ve Pedro Oldoni transferlerinde takımı hayal kırıklığına uğratan carlos verilen transfer sözünü de yerine getirmemiştir.Daha sonrada büyük takımlar 3 maç üst üste kaybetmez sözünün esiri olan carlosun benim gözümde tutarlılığı ve güvenirliği kalmamıştır artık...
Alt 07.02.2014, 09:05   #69
izmirliyigido
Gast

Bazı arkadaşlar Mehdi uyuyor, kötüydü demiş ... Katılmıyorum !.. Mehdi çok hareketli ve pozisyonların içindeydi. En azından rakip savunmayı, defanstan çıkartmamak için ileride basıyor.

Çoğu arkadaş Pedro kötüydü demiş !... Nereden anladınız? Pedro sahada mıydı? Ben görmedim de. Kardeşim adamın tipinde artistlik var. Bu adamdan Sivasspor'a hayır gelmez. Santrafor dediğin 1 tane olsun şut çeker.

Eren'i beğenmeyenler var !.. Eren'in nesini beğenelim ki? Doğru dürüst pası yok, ortası yok, ver-kaçı yok .. İkinci bir Doğa olayı kapıda gibi

Abdurrahman kendine yazık ediyor. Kaliteli bir ayağın, bu kadar ayağa düşmesi ya kendi hatası, ya da yaşı itibarı ile.

Sağbekte Fatih yerine ısınırsa bence çok iyi olacak. Hızlı, hareketli, sağlam ve orta yapmasını, ara pas atmasını biliyor.. Geleceğimiz garanti altın da.

Cihan!.. Cihan, sen nerelerdeydin bunca senedir. Yoksa gideceğin belli oldu da kendine pazar mı yaratıyorsun? Neden bunca zamandır bu kadar güzel oynamadın? Bence en iyi transferimiz Cihan olacak, böyle oynamaya devam ederse.

Puyol Ahmet ilk maçında ilk golünü attı. Biraz kademe hatası yaptı, biraz şanssızdı. Ama yine de ben beğendim. Takıma ve yanında ki arkadaşlarına alıştıkça bence daha iyi olacak.

Korcan'ın sakatlığı taktiksel olabilir. Önünde yine bir Fenerbahçe maçı varken acaba dedim zan altında kalmamak için sakatlık (!) mı yaşadı, yarattı.. Neyse biz kötü düşünmeyelim, çünkü Korcan gerçekten son zamanlarda ço kformunda. Onsuz bir takımı şu zor günlerde düşünmek istemiyorum.

Eğer takım böyle forvetsiz (!) oynarsa kupadan sonra ligde de işimiz çok zor. Bu hafta ki Fenerbahçe maçı çok zor geçecek. İnşallah bazılarının beklediği skor çıkmaz. Bizi mutlu edecek, yeniden toparlanmamızı sağlayacak bir sonuç alırız.

Zira Roberto Carlos'un dediği tarih oldu. Hani "ben futbolculuk hayatımda bile 3 maç ,üst üste yenilmedim" diyordu ya, maalesef o tılsım da bozuldu !..

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2014, 09:33   #70
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 528 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takım ilk 20 dk. hariç iyiydi. Bizim golden sonra daha da iyi oynadık, ama malesef şanssız bir gol yedik.

Ben Oldini'yi hiç beğenmedim! İlerleyen haftalarda kadroya dahi giremez. Utaka oyuna canlılık getirdi.
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı