Bazı arkadaşlar
Mehdi uyuyor, kötüydü demiş ... Katılmıyorum !.. Mehdi çok hareketli ve pozisyonların içindeydi. En azından rakip savunmayı,
defanstan çıkartmamak için ileride basıyor.
Çoğu arkadaş
Pedro kötüydü demiş !...
Nereden anladınız? Pedro sahada mıydı?

Ben
görmedim de. Kardeşim adamın tipinde artistlik var. Bu adamdan Sivasspor'a hayır gelmez. Santrafor dediğin 1 tane olsun şut çeker.
Eren'i beğenmeyenler var !.. Eren'in nesini beğenelim ki? Doğru dürüst pası yok,
ortası yok, ver-kaçı yok .. İkinci bir
Doğa olayı kapıda gibi
Abdurrahman kendine yazık ediyor. Kaliteli bir ayağın, bu kadar ayağa düşmesi ya kendi hatası, ya da yaşı itibarı ile.
Sağbekte
Fatih yerine ısınırsa bence çok iyi olacak. Hızlı, hareketli, sağlam ve orta yapmasını, ara pas atmasını biliyor..
Geleceğimiz garanti altın da.
Cihan!.. Cihan, sen nerelerdeydin bunca senedir. Yoksa gideceğin belli oldu da kendine pazar mı yaratıyorsun? Neden
bunca zamandır bu kadar güzel oynamadın? Bence en iyi transferimiz Cihan olacak, böyle oynamaya devam ederse.
Puyol Ahmet ilk maçında ilk golünü attı.

Biraz kademe hatası yaptı, biraz şanssızdı. Ama yine de
ben beğendim. Takıma ve yanında ki arkadaşlarına alıştıkça bence daha iyi olacak.
Korcan'ın sakatlığı
taktiksel olabilir. Önünde yine bir Fenerbahçe maçı varken
acaba dedim zan altında kalmamak için sakatlık (!) mı yaşadı, yarattı.. Neyse biz kötü düşünmeyelim, çünkü Korcan gerçekten son zamanlarda ço kformunda.
Onsuz bir takımı şu zor günlerde düşünmek istemiyorum.
Eğer takım böyle
forvetsiz (!) oynarsa kupadan sonra
ligde de işimiz çok zor. Bu hafta ki Fenerbahçe maçı çok zor geçecek. İnşallah
bazılarının beklediği skor çıkmaz. Bizi mutlu edecek, yeniden toparlanmamızı sağlayacak bir sonuç alırız.
Zira
Roberto Carlos'un dediği tarih oldu. Hani "
ben futbolculuk hayatımda bile 3 maç ,üst üste yenilmedim" diyordu ya, maalesef o
tılsım da bozuldu !..
.