Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Bütün Sivasındır, Gruplar Dikkat
Alt 09.02.2014, 22:45   #41
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Sivasspor Bütün Sivasındır, Gruplar Dikkat

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu tezahüratı ve küfürlü tezahüratları yapanların tiplerine bir bakın. suratlarında meymenet yok, ensest ilişkiden doğmuş garip yaratıklara benziyorlar, biraz eli yüzü düzgün olan tipler de balici veya tinerci tip var.

şimdi sorarım, bu garip yaratıklar sünger beyinlerine çekmek için bali veya tiner alacak üç-beş kuruşu bulamazken, nasıl oluyor da her hafta maraton tribününe girebiliyorlar? demek ki bir yerlerden beleş bilet buluyor veya turnikelerden allem kallem geçiş yapıyorlar.

bu yılan, çıyan sürüsünün başı daha fazla büyümeden ezilmeli. hayatta bir .ok olamayıp, kendisini bu şekilde ispat etmeye çalışanlara 'höst' denilmeli. emniyet ile işbirliği içerisinde bu leş kargaları, ensest ürünü yaratıklar camiamızın içinden atılmalı!

her hafta aynı sıkıntıyı yaşayamayız!

Yiğido biraz ağır olmamış mı?..

Haklılığına katılıyorum ama daha farklı cümlelerle ifade edilmesi gerekirdi...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2014, 23:20   #42
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

'Bir musibet bin nasihatten iyidir' sözü tam buraya cuk oturuyor. Bizler tek tek site üyesi olarak küfüre ve kötü tezahürata karşı yüzlerce mesaj yazdık, bu konuda onlarca konu başlığı da geçmişte açılmıştır. Bugüne kadar, bunların stadımızdaki küfürü sonlandırmaya etkisi olmamıştı. Ama,bugün bütün Türkiye bizim taraftar gruplarımızı konuşmaktadır. Bunların önlerinde bence iki yol var:
1) Ya, yarın akşam yerel Tvlerimizden birinin spor proğramına sözcülerini gönderir, özeleştiri yapar ve artık küfüre katiyen izin vermeyeceklerini açıklarlar.
2) Ya da tribünlerdeki sıradan taraftarlar bundan sonra onları kaale almazlar, bu da uzun vadede mecburen yavaş yavaş işin doğrusuna gelmelerini sağlar.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.02.2014, 23:31   #43
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yaa arkadaşlar birde benim kafama başka bir şey takılıyor. Herkes Avrupa'dan bir yada birkaç maç seyrediyor haftada..En çılgın lig İngiltere ligi değilmi..? Ben o lig ve diğer liglerde bile böyle taraftar grubu ne izledim ne gördüm. Oralarda futbol eğlence yaaa..Adam çocuklarıyla,eşiyle geliyor gerekirse TİYATRO izler gibi maçını izleyip gidiyor. Yeri geliyor tezahüratınıda yapıyor,bağırıyor,eğleniyor..B izim burda o malum taraftar grupları gibi '' Bağırmayan taraftar s....... gitsin '' veya '' kalk kalk kalkmayan i....'' v.b gibi tezahüratın oralarda yapıldığına hiç şahit olmadım. Yeri geliyor ben sizden daha çok bağırıyorum. Ben 45 yaşında bir taraftar ve seyirciyim..Sanane ya kardeşim. Maç değilde tiyatro izlemeye,sinema izlemeye yerine göre senden daha delikanlıca SİVASSPOR'u izlemeye geliyorum. Ama sizin gibiler yüzünden Sivas'ın ve Sivasspor'un adı lekeleniyor..Bilgilerinize..

(Sayın yönetim iş artık bundan sonra size düşüyor..Eleyeceksin,tartacaksın,ayıkla yacaksın her trübünde bulunan özellikle A-B-C trübünlerinde en fazla 15-20 kişilik bir grup alacaksın. Ve hatta size bir öneri önceki yıllarda yapıldığı gibi Liselerden öğrenci alın koyun onların yerine. Hem daha istekli bir seyirci grubu olur,hemde gençleri ödüllendirmiş olursunuz. Duyurulur...)
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda balmandol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.02.2014, 23:33   #44
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tüm TÜRKİYE'nin ve futbol camiasının gözü bugün Sivas'daydı . Gündemdeki; sıcak yerini halen koruyan tartışmalı 2010/2011 sezonunun ardından bugün oynanan maç için , çirkin dedikodular ve senaryolar üretiliyordu. Sivaspor'un fenerbahçe karşısında maça asılmayacağı ( maçı fenerbahçe'ye ) bilerek ve isteyerek vereceği bazı televizyon kanallarının spor programlarında açık ve net bir ifadeyle belirtiliyordu . söz konusu kanal '' beyaz tv '' kanalında , güya spor muhabiri olarak geçinen. Rasim kütahyalı isimli zaatın ta kendisidir. koskoca bir camiayı ( sivasspor) hiç utanmadan , sıkılmadan ve hayasızca yerden yere vuran bu zaat, şimdi ne söyleyecek çok merak ediyorum. öncelikle çıkıp sivas halkından ve sivasspor klubünden özür dilemeli. eğer bunu yapacak kadar haysiyet sahibisiyse. diğer yandan beyaztv yönetimi eğer birazıcık onur ve şeref sahibi yönetime sahipse bu zaatın bir daha bu ekranda çıkıp spor yorumu yapmasına kesinlikle müsade etmemeli. bir sivasspor taraftarı olarak gönül verdiğim renklere ne kadar bağımlı olduğumun bilinci ile bu takımın asla ve asla haysiyetsiz , şerefsiz ve namussuzca bir tavır içinde olmadığının farkındayım ( maç satan namusunu satar ) diyen başkanımız mecnun odyakmaz'ın bu sözünün altına imzamı atarım. bugünkü maç ve maçın skoru ise rasim kütahyalı denen zaata kapak olsun
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2014, 23:37   #45
eurovision
Tecrübeli Yiğido

eurovision - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 489 eurovision FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kro işi nolacak hepsinin canı cehenneme
eurovision isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2014, 00:07   #46
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şuan Sivasspor da en büyük problem ne forvetimimizin olmaması ne kalecimizin olmamasıdır en üyük problem kendini 'Taraftar gurubu' zanneden tiplerin stadı işgal etmeleridir.

Bu konuyu defalarca kez burada söyledim kardeşim bunlardan grup olmaz.Sen hangi akla hizmet oraya gelipte o saçma sapan lafları söylüyorsun koro halinde amacın ne ?
Koskoca Sivasspor eğer bu tür ne yaptığını bilmezlerin eline kaldıysa vay halimize.Artık bizim kendi taraftar profilimizi oluşturmamız lazım bu ne dediğini ne yaptığını bilmezlerle bu iş gitmez.

Bir konuyu çok merak ediyorum bu tür grupları az çok Faceboktan takip ediyorum sorsanız hepsi tribün çocuğu ömürlerini Sivasspora vermişler iyi güzel hoş ama kardeşim siz bugüne kadar kaç kez bize has beste yaptınız ? Kaç farklı organizasyonunuz var ? Dışardan bakanlar size gıpta ile bakabiliyorlarmı ?
Hepsine 'Hayır' der bunları az çok tanıyan herkes.Ben tribünde çok yer aldım hemde farklı takım taraftarlarını merak ettiğimden farklı farklı maçlara gitmişliğimde var ancak şunu açık açık söyleyeyim şuan liğdeki en kötü en saçma ve ne yaptığını bilmeden yapan tek taraftar malesef bizim taraftarımızdır.
Bu iş 14-15 yaşında ne yaptığını bilmeyen çocuklarla olmaz , Alah aşkına artık şu konu bir an önce çözüme kavuşşsun herkeste elini taşın altına koysun.
Reisssss diye bir kişinin peşinde körü körüne koşmamalı bu kardeşlerimiz artık Tribünün bilincinde olmalılar.Mesela geçenlerde bir video izledim bu gruplardan birinin yemin ederım utandım o reis dedikleri kişiler tezehürat yapmıyor diye oradakilere etmedikleri küfür kalmadı bu nedir ya böylemi aşılanır o ruh ?Bir an önce bu işi aklı başında kişilere yaptırılması lazım bu dengesizlere değil.
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sıvaslıgenç'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.02.2014, 02:28   #47
dogan15
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 422 dogan15 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu bı gercekkı turkıyenın en kotu taraftarı bızde bılınçsız nerde ne yapıcanı bılmeyen dk 60 qoydukmu qoydukmu dıye bagırıyorlar adamlar çıksa 2 tane atsan şey gıbı ortada kalıcaksınız bıraz bılınçlı olun
dogan15 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2014, 06:56   #48
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu olay böylece ortada kalmamalı. Sivasspor külübü yönetimi, emniyetle işbirliği içerisinde bu olayı yargıya taşımalı.

Küfür ve şike içerikli tezahüratta bulunan kişilerin kamera kayıtlarından kimlikleri tespiti yapılıp adli takip yapılmalı. Bu çirkinliği yapanların ağır para cezaları almaları için ne gerekiyorsa yapılmalı.

Açlıktan nefesi kokan bu karaktersizlerin evlerine milyarlık para cezası tebligatları gitmeye başladı mı hanyayı konyayı o zaman görürler.

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2014, 07:27   #49
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın başkanın az önce twitter'den paylaştığı kısa ve öz...

"Sivasspor ONURUMUZDUR"

Anlaşılan sayın başkan, yapılan pervasızca tezahüratları yapan deyim yerinde ise çoluk-çocuğun bu tezahüratına çok ciddi sinirlendiğidir (ki haklıdır).

O zaman yapılacak çok basit işlem-uygulama var.

Destek olunmaz, stada biletsiz kimse giremez olur biter. Bizler yıllardır, nasıl kombine alıyorsak, kimse biletsiz içeri alınmamalıdır.

Bu kul hakkına vesile olunmamalıdır. Sesimiz kısılırcasına verilen destekle alınan tarihi zafere 3-5 zibidinin, geri zekalı söylemi gölge düşürmüş, sevincimiz adeta kursağımızda kalmıştır.

Yazıklar olsun müsebbiblerine...
Yerinde bir tespit. Kendini bilmez bir kaç müptezelin yüzünden düştüğümüz duruma bak. Ben içeri bedavacıların alınmasına Ziraat Türkiye Kupası maçlarında karşı çıkıyordum. Kale arkaları 2,00.- TL olduğu halde bilet almayanlar kapıları zorladılar ve maç başlayınca hobby tarafına alındılar akabinde dünkü SİVASSPOR - F. Bahçe maçında alınarak hem böylesi bir rezaleti yaşattılar ve cümle alem basına malzeme olduk hem de anonslar tekrar tekrar dinlense merdiven boşluklarının (MARATON TRİBÜNÜ) boşaltılması aksi takdirde ceza gelebileceği yönünde anonslar yapıldı. Yine bu kendini bilmez biletsiz müptezellerin yüzünden bir de ceza alırsak bunların vebalini kim verecek????

Bir de maçta şu aklıma geldi. Rahat 17.000'e yakın seyirci vardı. Pekiiiiii bu seyirciler (taraftar demiyorum) dünkü maç oynana kadar neredelerdi?????? İşte bence bunlar İT takımlarını tutan içimizdeki İrlandalılar tabirine yakışanlar değil mi??? Sırf İT takımı F.Bahçe'yi yakından ve canlı görebilmek için gelenler değil mi???? Çevre il ve ilçelerden gelenleri bu söylemim dışında tutuyorum. Benim lafım Sivas'ta olup da Sivas'lıyım geçinenlere, SİVASSPOR'lu geçinenlere...

Bedavacılar stada kesinlikle alınmamalı. Biletsizler turnikelerden değil stad çevresinden uzaklaştırılmalı. Nasıl bizler kombine bilet alarak stada girerken bir bayrak götürdüğümüzde bayrak sapları içeri alınmıyorsa bu bedavacıların, biletsizlerin de engellenmesi, içeri alınmaması lazım.
Alt 10.02.2014, 07:29   #50
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor'un gerçek taraftarları da bir basın açıklaması yapmalı. Özellikle bu adamların stadtan temizlenmesi gerektiği konusu belirtilmeli.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bütün, dikkat, etmeli, gruplar, sivasspor, sivasındır