Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Sayın başkanın az önce twitter'den paylaştığı kısa ve öz...
"Sivasspor ONURUMUZDUR"
Anlaşılan sayın başkan, yapılan pervasızca tezahüratları yapan deyim yerinde ise çoluk-çocuğun bu tezahüratına çok ciddi sinirlendiğidir (ki haklıdır).
O zaman yapılacak çok basit işlem-uygulama var.
Destek olunmaz, stada biletsiz kimse giremez olur biter. Bizler yıllardır, nasıl kombine alıyorsak, kimse biletsiz içeri alınmamalıdır.
Bu kul hakkına vesile olunmamalıdır. Sesimiz kısılırcasına verilen destekle alınan tarihi zafere 3-5 zibidinin, geri zekalı söylemi gölge düşürmüş, sevincimiz adeta kursağımızda kalmıştır.
Yazıklar olsun müsebbiblerine...
|
Yerinde bir tespit. Kendini bilmez bir kaç müptezelin yüzünden düştüğümüz duruma bak. Ben içeri bedavacıların alınmasına Ziraat Türkiye Kupası maçlarında karşı çıkıyordum. Kale arkaları 2,00.- TL olduğu halde bilet almayanlar kapıları zorladılar ve maç başlayınca hobby tarafına alındılar akabinde dünkü SİVASSPOR - F. Bahçe maçında alınarak hem böylesi bir rezaleti yaşattılar ve cümle alem basına malzeme olduk hem de anonslar tekrar tekrar dinlense merdiven boşluklarının (MARATON TRİBÜNÜ) boşaltılması aksi takdirde ceza gelebileceği yönünde anonslar yapıldı. Yine bu kendini bilmez biletsiz müptezellerin yüzünden bir de ceza alırsak bunların vebalini kim verecek????
Bir de maçta şu aklıma geldi. Rahat 17.000'e yakın seyirci vardı. Pekiiiiii bu seyirciler (taraftar demiyorum) dünkü maç oynana kadar neredelerdi??????

İşte bence bunlar İT takımlarını tutan içimizdeki İrlandalılar tabirine yakışanlar değil mi???

Sırf İT takımı F.Bahçe'yi yakından ve canlı görebilmek için gelenler değil mi???? Çevre il ve ilçelerden gelenleri bu söylemim dışında tutuyorum. Benim lafım Sivas'ta olup da Sivas'lıyım geçinenlere, SİVASSPOR'lu geçinenlere...
Bedavacılar stada kesinlikle alınmamalı. Biletsizler turnikelerden değil stad çevresinden uzaklaştırılmalı. Nasıl bizler kombine bilet alarak stada girerken bir bayrak götürdüğümüzde bayrak sapları içeri alınmıyorsa bu bedavacıların, biletsizlerin de engellenmesi, içeri alınmaması lazım.