Cevap: Sivasspor Bütün Sivasındır, Gruplar Dikkat
işte aziz yıldırım'ın sözleri, adam sonuna kadar haklı! ilk defa sivasspor kılıklı taraftarlardan dolayı utanç duyuyorum:
"Eğer benim yaptığım hadiseye 'şike' diyorsa Türkiye'de şike yapmayan takım yoktur. Hapishaneden söyledim. Yine söylüyorum. Bizden başka hepsi yapmıştır, biz yapmadık. Bugün üzüldüm. Neye üzüldüm? Sene başından beri deplasmanlara gelmiyorum. 'Ortalık gerilmesin, bazı hadiseler olmasın' diye. Sivas'a geldik. Seyirci bağırıyor; 'Aziz Yıldırım şike yapsana, şike yapsana.' Ben Sivas'ı satın mı aldım? Siz bunu söylerseniz o zaman şikeyi yapan Sivas olur. Bu kadar mantıksız insanlar mısınız? Siz Fenerbahçe'ye maç mı sattınız? Ben yönetici arkadaşlardan özür diliyorum. Onlarla hiç bu konuları konuşmadık. İnsanlar bu kadar mı mantıksız olur? 'Şike yapsana, şike yapsana, Aziz Yıldırım şike yapsana.' Ben Sivasla mı, sizle mi şike yaptım? Utanın biraz, ayıp ya. Tam tersini söylemeleri lazım. 'Helal olsun Aziz Yıldırım'a şike yapmadığını söylüyor, bizi de zan altında bırakmıyor' demeleri lazım ama bazı insanlar beyinlerinde tutukluk mu, ne var yani. Gittiğimiz her yerde bağırıyorlar."
|