Alıntı:
IBLIS58 Nickli Üyeden Alıntı
Asil sen nediyon LAN'li munlu adam yorumunu yapiyor.elestiriyor saygili ol ADAM ol
|
Suan 6-0 yenseydik , Carlos'u herkes tebrik edecekdi , yenilince Mahmut almisda , Aykut almista . Ya Roberto Carlos hep Sivassporun basindaydi onun aldigi oyuncular yabanci oyuncular. Ve Yönetim cimli oldugu icin istedigi oyunculari almadi ama herseyi yalanlayip hic birsey yokmus numarasina girdiler.
Mecnun Baskan da yanliz kalinca , is isten gecti ve elimizdeki mevcut Kadroyla hem lig hem kupada mücadale etmeye devam ettik ve malum bu zorlu kisitli Kadroyla Kupayada veda etmistik.
Roberto Carlos yaptigi hatalar tabiki var , ama Bas Suclu CARLOS diyemezsiniz .
Suan burada baska teknik direktörler olsaydi Sivasspor ya 10 Sirada yada kümeye düsmeme oynuyor olacakdi.
Cicnho , Utaka , M.Da Costa gibi oyuncular gelmiyecekti , ve yönetimin alacagi ucuz oyuncularda veya Fuat Capa gelseydi ..... gerisini siz düsünün
______________________________ ____________________________
Objektiv olunuz !!!!