Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.02.2014, 12:20   #161
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı kaybedebiliriz tamam da, Kasımpaşa gibi bir takımdan 6 yemek gerçekten çok üzüntü ve utanç verici birşey. Takımın her hattı dökülüyordu. İlk 16-17 dakika Cicinho bir tuhaftı ama sonradan düzeldi. Takımda biraz oynayan Cicinho ile Da Costa'ydı. Her zaman ki görüntülerinden uzak, savruk ve tuhaf (!) görünseler de, oynamayan takımda biraz kıpırdanan 2 futbolcumuzdu.

Kalede Mahmut beni çok yanılttı. Düne kadar hep destek verdim dün bütün kredilerini tüketti. Artık bence kaleyi bir daha zor görür.

Ümit hayatının hatalarını yaptı. Gereksiz şarjlar, zamanlama hatası, top uzaklaştırma da geç kalmalar. Ne oluyor bu adama anlayamıyorum. Halbu ki, Ümit'ten ümitliyiz gelecek adına...

Orta saha dökülürken, Mehdi Taouil neden oyuna alınmadı şaşırdım. (Sakat mıydı onu bilmiyorum)... Solda Aydın habire çalıma giriyor, top kaybediyor JOHN UTAKA neden oyuna alınmıyor? En azından Utaka'yı forvete al, Aatıf'ı sola çek daha verimli olur. Örnek Fener maçı, örnek Eskişehir maçı...

Zira Aatıf, forvette olmasına rağmen her zaman söylüyorum hep geriye geliyor alışkanlığı ve görevi itibari ile. O'da yoruluyor, ezilip gidiyor. Oldoni denilen "artist"ten Sivasspor'a bir hayır gelmeyeceğini imza töreni sırasında görmüş ve bunu o zamanlarda söylemiştim.

Ah, Cihan Özkara Ahh !.. Bir türlü adam olamadın. Meydan sana kalmış, çık çatır çatır oyna, forvet forması benim kimseye vermem desene. 2 senedir ki 1 maçta güzel oynadın.

Aykut Öztürk'ü öve öve bitiremeyenler alın bu futbolcuyu vitrininiz de süs diye saklayın.

Biz eskiden 6 ve 2'den 62 yapar, 62'dende tavşan yapardık. Dün biz Kasımpaşa'ya 6-2'den tavşan yaptırdık. Daha doğrusu şapkadan tavşan çıkarttırdık. 10 maçta önüne gelene yenilmiş ve berabere kalmış Kasımpaşa'ya umut olduk, moral olduk, can simidi olduk. El aleme, Fenerliye, Trabzonluya, Kayseriliye rezil olduk, kepaze olduk.

Bunun müsebbibleri kimse (onlar kendilerini çok iyi biliyorlar) çıksınlar durumu izah etsinler ve müdahele etsinler. Biz utandık, çok üzüldük. Ama sevdamızdan, aşkımızdan ve SİVASSPOR'umuzdan vazgeçmiyoruz. En kötü gün bugünse bugün de Sivasspor'luyuz !..

.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2014, 15:02   #162
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Konya maçından sonra sezonun en kötü futbolunu oynadık bundan daha kötüsü olamazdı diye düşünmüştüm ama bizim takım beni yanılttı. Beterin beteri varmış, öğrenmiş olduk sayenizde. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda psychology58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.02.2014, 15:03   #163
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçı kaybedebiliriz tamam da, Kasımpaşa gibi bir takımdan 6 yemek gerçekten çok üzüntü ve utanç verici birşey. Takımın her hattı dökülüyordu. İlk 16-17 dakika Cicinho bir tuhaftı ama sonradan düzeldi. Takımda biraz oynayan Cicinho ile Da Costa'ydı. Her zaman ki görüntülerinden uzak, savruk ve tuhaf (!) görünseler de, oynamayan takımda biraz kıpırdanan 2 futbolcumuzdu.

Kalede Mahmut beni çok yanılttı. Düne kadar hep destek verdim dün bütün kredilerini tüketti. Artık bence kaleyi bir daha zor görür.

Ümit hayatının hatalarını yaptı. Gereksiz şarjlar, zamanlama hatası, top uzaklaştırma da geç kalmalar. Ne oluyor bu adama anlayamıyorum. Halbu ki, Ümit'ten ümitliyiz gelecek adına...

Orta saha dökülürken, Mehdi Taouil neden oyuna alınmadı şaşırdım. (Sakat mıydı onu bilmiyorum)... Solda Aydın habire çalıma giriyor, top kaybediyor JOHN UTAKA neden oyuna alınmıyor? En azından Utaka'yı forvete al, Aatıf'ı sola çek daha verimli olur. Örnek Fener maçı, örnek Eskişehir maçı...

Zira Aatıf, forvette olmasına rağmen her zaman söylüyorum hep geriye geliyor alışkanlığı ve görevi itibari ile. O'da yoruluyor, ezilip gidiyor. Oldoni denilen "artist"ten Sivasspor'a bir hayır gelmeyeceğini imza töreni sırasında görmüş ve bunu o zamanlarda söylemiştim.

Ah, Cihan Özkara Ahh !.. Bir türlü adam olamadın. Meydan sana kalmış, çık çatır çatır oyna, forvet forması benim kimseye vermem desene. 2 senedir ki 1 maçta güzel oynadın.

Aykut Öztürk'ü öve öve bitiremeyenler alın bu futbolcuyu vitrininiz de süs diye saklayın.

Biz eskiden 6 ve 2'den 62 yapar, 62'dende tavşan yapardık. Dün biz Kasımpaşa'ya 6-2'den tavşan yaptırdık. Daha doğrusu şapkadan tavşan çıkarttırdık. 10 maçta önüne gelene yenilmiş ve berabere kalmış Kasımpaşa'ya umut olduk, moral olduk, can simidi olduk. El aleme, Fenerliye, Trabzonluya, Kayseriliye rezil olduk, kepaze olduk.

Bunun müsebbibleri kimse (onlar kendilerini çok iyi biliyorlar) çıksınlar durumu izah etsinler ve müdahele etsinler. Biz utandık, çok üzüldük. Ama sevdamızdan, aşkımızdan ve SİVASSPOR'umuzdan vazgeçmiyoruz. En kötü gün bugünse bugün de Sivasspor'luyuz !..

.
Utaka sakat, Mehdi de sarı kart cezalısıydı. Her ikisi de maç kadrosunda yoktu yani.
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda psychology58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.02.2014, 16:24   #164
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 516 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maça geçmeden önce biraz ara transfer dönemdeki yanlışlıklara değinmezsek,bu yenilgileri iyi analiz edemeyiz,ligin ilkyarısını zirvede ilk 3 içinde tamamlamış,tüm spor kamuoyu tarafından ligin eniyi futbolunu oynayan sivassporken,neden şuan ligin enberbat futbolunu oynuyoruz ,bunu ilk önce yönetime sormak gerekir,lig 2 .olan takım doğrudan şampiyonlar ligine girip kasasına 25 trilyon girecekken,mevcut kadroyu takviye edeceklerine,elindeki borjanı,abdulkadiri,dejebburu, groseçkiyi ,murat akçayı yollayıp yerine oldoni,aykut ,ahmet şahbaz mahmut bezgini almak demek,ey taraftarlar biz avrupaya filan gitmek istemiyoruz,zaten doğru dürüst transfer edemiyoruz bide sizlemi uğracağız demektir,mercedesin yedek parçasını söküp yerine anadol parçası takmak gibi bişey,maça gelince stadda misafir biletleri satılmıyordu,mecburen kasımpaşa trübününden aldık,coşkulu ve taraftar gibi taraftarımız vardı,maç başladı kendime maçı izleyecek doğrudürüst yer ararken dak 6 golü yedik,kasımpaşa maça çok iyi hazırlanmış,şota sivassporu çözmüş oyuncularına ezberletmiş,ayrıca kasımpaşalı oyuncuların özelliklede yabancılarının hepsi çok iyi oynadılar,aramızda bariz şekilde teknik ve fizik üstünlüğü vardı,ortasahada birbirinin aynısı bana göre sivassporun oyuncusu olamayacak adem kadir ve hakan bal yapmayan arı gibiydiler,kasımpaşanın gollerinin çoğunun hazırlayıcısı sivasspor ortasahası olmuştur,yan pas hastalığımız yüzünden inanılmaz top kayıpları yaşadık,maalesef onların hepside gol oldu,takımda burhan ve mehdinin olmaması takımın düzenini çok etkiledi,cicinyonun önünde oynayan aykut varlık göstermedi ilkyarı,ziyanın ve cicicinyonun sık sık ileri çıkması geri dönememesi,ümitin ziyanın arkasını ,costanın cicinyonun arkasını toplamaktan ortagöbeğe sahip çıkamaması defansımızda boşluk oluşturdu,golünde erken yenilmesi takımın hem moralini hemde oyun disiplinini bozdu,farklı maglubiyetin tek nedeni budur,sivasspor atıfın forvet oynadığı hiçbir maçı kazanamaz bunu r.carlosun görmesi lazım,2.yarı begenmediğimiz oldoniyle çıktık oyunu rakip tarafa yıktık 2 gol bulduk,neticede hersezon bitakımdan 6 tane yiyoruz busefer kasımpaşaya denk geldi,kasımpaşa sezonun eniyi sivasspor en kötü futbolunu oynadı,bikaç lafda hakeme edeceğim,bu karaktersiz herifi sivassporun yolu nezeman kesilmek isteniyorsa ozaman veriyorlar,bizi şampiyonlukdan eden,bu maçtada rakibe olmayan penaltıyı vermesi, ondan daha penaltı olan pozisyonda sivasın penaltısını vermemesi,rakibin sert futboluna musama göstermesi,takdir haklarının çoğunu rakipten yana kullanması karaktersizliğinin göstergesiydiyenilgiyi hakeme bağlamıyorum ,neticede hertakımın kötü oynama hakkı var sivassporda o hakkını kullandı,herşeye rağmen bjkden filan uzak değiliz bu haftadan itibaren tırmanışa geçeceğimize,ve avrupaya gideceğimize inanıyorum,
ağzına yüregine sağlık.çok güzel bir yazı olmuş.tek eksik bana göre bu takımda bitik ve sürekli geri pas yapıp defansı zora sokan ADEM KOÇAk'tan kurtulmalı.( BU Eyyamcı Bülent Ersoy(pardon Yıldırım) ne zaman sivasın önü kesilmek istense iş başındadır.19 maçımızı yönetti ve sadece 2 galibiyet aldık.Son yönettiği olur inşallah.Zaten bu şerefsizi Sivastaki maçlarmıza vermiyorlar.önce konyada sonrada kasımpaşada iş başında idi. ve DA COSTADA çok çok iyi yaptı keşke bu adiye birde yumruk atsa idi daha çok seviniridm.
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2014, 16:29   #165
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Rezilleeerrr elaleme zezill etiniz hepimizi rezilleeerrrrr
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2014, 16:36   #166
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Paşa Paşa yenildik arkadaş. Bu kadar olmaz. Adamlar bize pres yapınca özellikle sahamızda elimiz ayağımız birbirine dolaşıyor.. Çözüm bulunmalı acil...
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefilix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.02.2014, 16:38   #167
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İşin kötü tarafı bu maç Lig Tv den yayınlanan şifresiz maçtı. Tüm ülke bu oyunu izledi yahu...
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefilix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.02.2014, 16:39   #168
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

carlos oyuncularımdan çok memnunum diye açıklama yapmış hoca böyle açıklama yaparsa yapacak birşey kalmaz maç sonunda gülücükler dağıtıyordu sağa sola hiçte üzülmüş gibi bir durumda değildi sivassporu deneme tahtası olarak kullanıyor diyorum ben hocalığını beğenmiyorum buralara hocanın bu işi bildiğinden değilde tesadüfen geldigini zannediyorum ilk 3-4-5 değilde 8 veya 10cu sırayı düşünelim
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2014, 17:42   #169
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
carlos oyuncularımdan çok memnunum diye açıklama yapmış hoca böyle açıklama yaparsa yapacak birşey kalmaz maç sonunda gülücükler dağıtıyordu sağa sola hiçte üzülmüş gibi bir durumda değildi sivassporu deneme tahtası olarak kullanıyor diyorum ben hocalığını beğenmiyorum buralara hocanın bu işi bildiğinden değilde tesadüfen geldigini zannediyorum ilk 3-4-5 değilde 8 veya 10cu sırayı düşünelim
Sonucta adam parasini aliyor o gulmesinde ben mi guleyim.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58YIGIDO58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2014, 21:39   #170
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

inanilmaz düsüse gectik. Antrenmansiz gözüküyorlar.
Kaleci Problemi her cektikleri gol oldu kalecimiz herhalde Vitrin. Korcan sen süper kalecisin.
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, kasımpaşa, maçı, oynadı, yabancı