Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.03.2014, 16:11   #61
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Takimin yas ortalamasi yuksek birde atif mehdi ve aydin disinda hep duz siradan oyunculardan olusuyoruz . Takim ilk yari iyiydi bu tempoyu kaldiramadi birde ligde iyi yerde olunca kendilerini fazla kasmiyorlar
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı namso58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.03.2014, 16:15   #62
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1498 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Yönetici Notu
Değerli üyelerimiz mesajlarınızı kırıcı ve edep dışına çıkmadan yazınız. Aksi takdirde tüm mesajlarınız kişi gözetmeksizin silinecektir.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2014, 16:34   #63
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Rıdvan5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DOGU_BEy helal olsun daha güzel yazılamazdı. Herkes kaleciye sallıyor üzülüyorum maçı izlemediler mi acaba diye soruyorum kendime. Bu golleri hangi kaleci olsa yerdi bire bir ya ne yapsın ki önünde defans yoksa. Ben mahmut Bezgin i beğeniyorum , daha çok yeni takımda bu kadar yüklenilmez .

AYDIn önünden geçen topa dokunsa maç 2-2 olcaktı bu ruhsuz umursamaz edasıyla kaç gol kaçırdık bugün? Kimse kaçırdığımız golleri görmedi mi Allah aşkına herkes bu kadar kötü oynamışken kimse birdaha kaleciye sallamasın .!!!!!
***aydın isteseydi gol yapabilirdi
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2014, 16:40   #64
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

helal olsun gakkoş lara kapak oldu yönetime alsana kaleci alsana golcü ayıp başkan bizi bu şekil verem etmeye hakkınız yok
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tekdoktiri'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2014, 16:47   #65
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçı izleyemedim ,onedenlede boşboşuna kimseye sallamak doğru değil,ben enazından berabere kalacağımıza inanıyordum,rakiplerimizin kaybettiği haftada bizim kazanmamız avrupa hedefi açısından önemliydi,tek tesellim rakiplerimizinde puan kaybetmesi,haftaya tekraR lige döneriz,takımın bu kötü gidişinin nedeni ara transfer döneminde kan kaybetmemiz ,aldığımız oyuncuların katkı sağlayamamasıdır,inşallah costanın cezası azalır ,korcan ve utakanın dönmesiyle kaldığımız yerden devam ederiz yanlız hocanında bazı inatlarından vazgeçmesi gerekir ,atıf forvet oynamaz,hakanla takım 10 kişi oynar,mahmutla kalemiz gol yatağına döner,forvetsiz çıktığımız hermaçta gelen giden 3 5 gol çakar,aydında bukadar ısrar edilmez,vsvs neticede durumumuz okadar kötü değil sadece şampiyonlar ligi şansımız azaldı ,avrupa hedefimiz son sürat devam ediyor,hevesle istanbulda sivas maçına gidiyoruz, 5 yiyoruz ,kasımpaşa maçına gidiyoruz 6 yiyoruz ,şu takıma forvet alın diye transferin son dakkasına kadar nöbet bekliyoruz kimseye sesimizi duyuramıyoruz,maça gidiyoruz üzülüyoruz ,gitmiyoruz irlandalı oluyoruz ,taraftarın bukadar üzülmesine neden olan ,yorulmuş, bıkmış heyecanını kaybetmiş yönetime selamlarımı yolluyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2014, 16:57   #66
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle biraz sakin olalım. Rakiplerimiz de puan kaybettiler, o sebeple puan durumunda halen 4. sıradayız ve ligin bitmesine de 11 hafta daha var. Bir maç kaybettik, dünyanın sonu değil. Gene de Mecnun başkanın yol yakınken olaya el koyması lazım.-
Takımda fiziksel ve ruhsal düşüş var. Bu düşüşü Roberto Carlos ve ekibinin taraftar ve yönetim desteği olmadan önlemesi mümkün değil.

-Takım kaptanının/kaptanlarının değişmesi gerekiyor. Takım kaptanı sahada aktiftir, teknik direktörün yanına gider zaman zaman taktik alır, hakemle diyalogdadır, taraftarı her fırsatta ateşler, arkadaşlarını uyarır vs vs. Şu an Kadir kaptanlık yapamıyor. Takımdaki disiplinsizliğin bir nedeni de budur. Sahada gerçek bir kaptan olsa [U]'Da costa'nın maçtan sonra hakemin yanına gitmesine izin vermez, onu uzaklaştırırdı,' mesela[/U]. Ceza da alamazdı. Bütün futbolcuların sözünü dinleyeceği ve sürekli 11'de oynayan bir başka oyuncu yeni kaptan olmalıdır.
- Burhan ve Aydın, Niyazi Batuhan Salman ve Cihan Özkara ile değişmeli oynamalıdırlar. 23 kişilik kadrodaki bütün oyuncular şans bulmalıdır. Bugünkü maçın dersi şudur: Hiçbir oyuncu 90 dakika boyunca sahada kalacak kadar vazgeçilmez değildir.
-Takımdaki oyuncuların transfer tekliflerinden dolayı kafalarının karıştığı anlaşılıyor. Bu durum kontrol altına alınmalıdır.
-Takımın formsuzluğu taraftarın faturayı sadece birkaç oyuncuya kesmesine yolaçıyor. Bu hem tribünlerin kendi içinde tartışmasına, hem de sahadaki oyuncuyla gerginlik yaşamasına neden oluyor. Birlik beraberliğin sağlanması şart. İki hafta sonra TS maçı var. Aynı kadro, aynı oyun anlayışı gene yenilgiyle sonuçlanırsa Sivassporumuz o gün moral motivasyon olarak bir maçtan fazlasını kaybedebilir . Tedbiri şimdiden almalıdır.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2014, 17:41   #67
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Takim defansi icler acisi...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2014, 17:48   #68
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Futbol değil tiyatro izliyoruz. Bu ülkede futbol izlemek ancak kendini kandırmaktır. Her sene bu takımda bir şeyler dönüyor. Hocalar değişiyor oyuncular değişiyor ama sahnelenen oyun değişmiyor
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2014, 17:58   #69
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maci degerlendiremiyorum ne yazik ki durum rezalet onumuze cikan firsatlari degerlendiremiyoruz icerde kalan maclarin 3u buyuk takimlarla disardaki performansimizda ortada bu oyunla isimiz cok zor ilk yari topladigimiz puanlar sayesin 8-12 arasi bir yerde bitiririz. Sivas taraftarini aptal yerine koyan yoneticilere de yaziklar olsun nerde gorulmus kadronun transfere ihtiyaci varken iyi oyuncularin gonderilip transfer yapilmadigi demekki bizim capimiz bu basari istemiyoruz ligde kalalim yeter diyorlar ayrica biri carlosa baska taktikle oynarsa kimsenin bicakli saldirisina ugramayacagini soylesin
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sawyer5892'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2014, 18:51   #70
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Takımda büyük bir düşüş ve disiplinsizlik var..İlk yarıda oynadığımız maçlardaki gibi sabırla oynamıyoruz..Gol yedimi panikleyen bir takım var...Sivassporda bilhassa takımın yükünü çeken bazı oyuncularda büyük bir düşüş ve formsuzluk var...Sivasspor antremanlarının hep aynı sistemle geçtiği özel çalışmlara yapılmadığına dair duyumlar var..Takımda antrenör çok ama son gelen Brezilyalıların neler yaptığını artık çok merak etmeye başladım..Keşke Spor Direktörümüz Murat takımdan ayrılmasdı diyorum artık...Türk yardımcı hocaların bence takımda hiç bir etkinliği yok;bütün güç R.Carlos ve onun yabancı yardımcılarında...Sivasspor hala aynı sistemle oynamaya devam ediyor;sivassporun oyuncusu çok ama maalesef santraforsuz oynmaya devam ediyor...Bu sistemle oynmaya başladığından beri Atıf ın hiçbir etkinliği kalmadı..Atıf sırdan bir oyuncu gibi olmaya başladı...Navratil uzun zamndır oynmamanın etkisiyle bu maçta hiç de iyi değildi...Ümit çok kademe hatası yapmaya başladı...Carlos maalesef oyunu iyi okuyamıyor;bunu ilk yarıda da gördük..Takımı 2 farklı mağlup olan bir takım neden son değişiklik hakkını kullanmaz anlamış da değilim..Bu saatten sonra yönetime bana istediğim oyuncuları almadınız ben de yedek kulübesinde oynatacak oyuncu göremiyorum mesajı vermenin ne anlamı var...Kaleci Mahmutun yaptığı penaltı çok gereksizdi..O pozisyonda gereksiz çıkarak penaltıya sebeb oldu...ayrıca Mahmut un oynamasını Carlos mu istiyor kaleci antrenörü Murat hoca mı gerçekten çok merak ediyorum..R.Carlos önüne gelen yabancı gazete,tv.,radyo ve spor dergilerine Mayıs ayını bekleyen nereye gideceğim belli olur ,10 yıl içinde R.Madrid i çağırmayı hedefliyorum...Burada mutluyum ama tecrübe kazanınca daha büyük takımları çalıştırmak istiyorum gibi açıklamalar yapacağına sivasspora daha çok konsantre olmalı..Başkan mutlaka takımdaki disiplinsizlik sorununa çare olup ,R.carlos la,oyuncularla özel olarak görüşmeli....Takımın gidişatı hiç iyi değil;2 maçta 9 tane gol yiyen bir takımda herşey güllük ,gülüstanlık gibi hareket edenler var...Sivasspor taraftarı görevini yaptı;malesef yönetim taraftarın ve hocanın istediği 2 tane nokta oyuncuyu almadı...Niye almadıklarını sadece onlar biliyor...Sivasspor bu şekilde oynamaya devam ederse ilerdeki haftalarda kolay kolay maç kazanamaz..Sivasspor maç ve maçlar kazanması Atif ,Cicinho ve Burhan a bağlı gibi gözüküyor...Bu oyuncular iyi günündeyse en azından puanlar alacak ama artık rakip takımlarda bu oyuncuları iyi tanıdılar ve iyi de tedbirler almaya başladılar..Umarım bundan sonraki maçlarda bir daha bu tür sorunlar yaşamayız...Sivasspor bundan sonraki haftalarda aynı sistemle değil rakibin durumuna göre puanlar alacak, maç kazandıracak sistem hangisiyse o sistemle oynamalı diyorum.....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı