Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Cicinho hariç, Takımda gözle görülür rehavet ve düşüş var. Elazığsporlu dostlarımız alınmasın ama Elazığ'la Sivasspor 100 maç yapsa Sivasspor bu 100 maçın 99'unu alır, Elazığ'da Serdar Gürler biraz da Deniz Yılmaz hariç Sivasspor'da banko oynar denebilecek yada transfer etmeyi isteyeceğimz oyuncu yok ama Elazıp buna rağmen haddini bilerek tüm oyuncuları koşarak oynuyor.
Devre arasını en boş ve gereksiz geçiren 'ÇÖP' olacak oyuncuları transfer ederek geçirdik daha 2. yarının başında büyük sıkıntı yaşamaya başladık ki geriye kalan haftalarda neler yaşayacağız Allah bilir.
Sivasspor'da transfer nasıl yapılıyor hangi kriterlerde göz önüne alınıp ona göre oyuncu alınıyor merak ediyorum. Devre arası takıma kazandırılan Nihat, Aykut, Fatih Kıran, Ahmet Şahbaz ve özellikle Pedro Oldoni Avrupa Kupalarını kovalayan Sivasspor' da değil Ptt 1. Liginde bile emin olun forma giyemezler. Bu transferleri kim gerçekleştirip kulübü zarara soktuysa hesap vermesi gerek. Manisa'ya kiraladığımız Abdulkadir'i, Fethiyespor'a kiraladığımız Ahmet Aras'ı ve Adana Demirsor'a kiraladığımız Timur Bayram Özgöz'ü izledikçe ne kadar haksızlık yaptığımızı görüp üzülüyorum özellikle Ahmet Aras, PEdro'yu top diye oynar...
Kalecimiz Nihat fener maçında lig Tv'ce haftanın en iyi kalecisi seçildi ancak bir hafta sonra kaleye defansı ve takımı tanımayan alt Ligden Mahmut'u geçirmek neyin mantığı bilmiyorum. Geçen hattaki Kasımpaşa maçında Mahmut moral ve psikolojik olarak bitti onun yerine Nihat'ı oynatmak gerekirdi ayrıca Korcan sakatsa kadroya alma madem kadroya aldın kaleye onu geçir.
Aydın ölmüş ağlayanı yok sonu korkarım İnşallah olmaz ama Doğa Kaya gibi olacak.
Takımı ayakta tutan beğenmediğiniz Rıza Çalımbay'ın transferleri...
|
Elazigspor takimini bence o kadar kucumsemeyin.
Adamlarin bizden biraz daha kaliteli oyunculari var.
Deniz yilmaz, serdar gurler, serdar ozkan, tello, mehmet nas, zeegelar.. vesayre.