Cevap: Maçı değerlendirelim.
Kayserispor galibiyetiyle baslayan ikinci devrenin ilk macından itibaren takımın iyi olmadıgını, gelecek için ümit vaadetmedigini defalarca dile getirdik. Bizleri yalanlarla dolanlarla kandırmaya calısan yönetim, takım iyi olmadıgı halde takımın iyi gittigini söyleyen yerel medya burada olmamızın ve bu hallere düsmemizin en temel kaynagıdır. Bizler takımımızı yönetimimizi teknik kadromuzu elestirirken felaket telları olduk cıktık. Simdi soruyorum yönetim ve teknik ekip yalakaları, yerel medyanın uşakları, bizim üzüldügümüz kadar üzülüyormusunuz, Takım gözümüzün önünde erirken, hakem denilen sahsiyetsiyetsiz emek hırsızları bizleri böyle dograrken içten içe sevinciniz artıyormu ? Lanet olsun artık böyle işlere. Erdal efendiyle Faruk efendi sizler basta olmak üzere artık defolun gidin. Tüpcü seninde ALLAH belanı versin. Bu arada Fener macında hakem sayesinde yenmiştik herkes zil takıp oynuyordu, biz bu galibiyetide kendimize yakıstıramamıstık, ozamanda 3 büyük yalakası olmustuk, simdi bu mactada hakem bizi katletti, simdi o sevinenler hangi yüzle adalet isteyecekler acaba? Artık maclara olan ilgimiz ve heycanımız kalmadı, bunların hesabını birileri vermeli artık.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
|