09.03.2014, 19:41
|
|
Yiğido
90 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 
|
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
buişin şakası, lamı cimi kalmadı,öyle bi noktadayızki takım rayına oturursa avrupa hedefimiz devam eder,yada düşüş devam ederse önce ligin ortasına ve küme hattına doğru başaşşağı çakılırız,orduspor avrupa hedefiyle başladığı ligi ptt ligine düşerek bitirdi ,benim korkum yokda aşşağıdaki takımlar 3 er 3 er puan topluyor ,bizde tık yok,her inişin bir çıkışı vardır bu maçda artık ezeli rakibimiz olan ts maçı olmalıdır,tüm oyuncular ve teknik heyet bu maça konsantre olmalıdır,hayatlarının futbolunu bu maçta oynamalıdır,costanın ,kadirin,cicinyonun olmaması takımı etkilememeli,cicinyonun yerine fatih ,kadirin yerine hakan ,costanın yerinede yine navratil oynar,bumaçda utakanında yetişeceğine inanıyorum,akıllı ve takım oyunu oynarsak vede en kötübile forvetle başlarsak tsyi yeneceğimize inanıyorum,hernekadar 2.yarı daki oyunumuza güvenmesemde bu maçla çıkışa geçip yolumuza devam edeceğimize inanıyorum ,enazından öyle ümit ediyorum
|
bu saatten sonra bu takimdan bi halt olmaz gelen 3 tane sallar gider en gucsuz erciyes bile super tranferler ypti dusuun artik
|