Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim.
Alt 10.03.2014, 15:46   #91
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1611 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim.

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hakem art niyetli olmuş olsa ilk yarı navratilin pozisyonuna penaltı verir ayrıca gençlerbirliğinin attığı golüde ofsayt gerekçesiyle iptal etmez biraz düşünün hemen yargılamayın bence...
Yan hakem golden önce ofsayt bayrağını kaldırdı golü nasıl iptal etmeyecek orayı anlayamadım.?

Zannedersem sen sadece maçı izlemişsin hekemi gözden kaçırmışsın ben maçın büyük bölümünde maçı bıraktım hakemi izledim
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2014, 16:03   #92
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hakem art niyetli olmuş olsa ilk yarı navratilin pozisyonuna penaltı verir ayrıca gençlerbirliğinin attığı golüde ofsayt gerekçesiyle iptal etmez biraz düşünün hemen yargılamayın bence...
değerli kardeşim,bu takım iyi oynasada ,kötü oynasada kümede düşşe ben sivaslıyım sivassporluyum diyenlerin takımıdır,elbette takım düşüş içinde olabilir,kötüde oynayabilir,yanlış sistem ve yanlış oyuncularlada oynayabilir,ancak hakemler bu takıma ve lige ayar veremez,maçı izledinmi bilmiyorum ,pozisyonlar tek tek incelendi,ençok süre sivas maçına verildi,bütün yorumcuların o navratilin pozisyonuna ve rakibin golüne geçin buraları dedi tartışması bile olmadı doğru karar dedi ,penaltı pozisyonu içinde çoğunluk ben vermezdim çok ucuz penaltı olmuş dedi,hakem yada hakemler art niyetli,biyerlerden emir almış gibi maç yönetti,yönetiyor ,maçı çığırından çıkarttı,en doğru hareketi,cicinyoya gösterdiği sarı ve kırmızı karttı,ziya 2 sarıdanda atılabilirdi,rakip kırmızı görebilirdi,ümite gösterdiği sarı kart evlere şenlikti,say say bitmez kadirin pozisyonu faul bile değilken sarı vermesi çocuk derdini anlatırken kazayla omzuna eli değdi diye kırmızı göstermesi niyetini açıkça belli etti,ayrıca maç sonu r.carlos rakip oyuncuları ve hakemleri tebrik edip tokalaşırken bu yavşak hakemin elini uzatmayıp has...tir çık dergibi şekil yapması suçluluk piskolojisinin dışa vurumu gibiydi,sadece bu sezon değil son 3 sezondur hakemlerin sivassporun üzerine nasıl oynadığını görmek lazım,takımın yanlışlarını zaten hepimiz dile getiriyoruzda ortada maç filan oynatmayanları görmek lazım ,hakemlerin son 3 sezondaki maçlarımızdaki bariz hatalarının görüntülerini kaset yapsak hakemliğin yüzkaralığı isimli belgesel olur tüm bu gerçekler ortadayken tüm otorite sayılan hakem emeklileri böyle düşünürken sizin trabzonlu gibi düşünmeniz doğru değil benbunu maçı yada özetleri izlemediğinize yorumluyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.03.2014, 16:05   #93
cengizzzhan58
Acemi Yiğido

cengizzzhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 475 cengizzzhan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Atif'in forvet başladığı bütün maçlarımız sıkıntılı geçti ve geçmekte bunu herkes gördü ama Roberto Carlos göremedi.Aydın 2.yarının başından beri sahada ölü gibi ama hala oynatmakta ısrarcı.Cihan yada Utaka(iyileşip) forvette başlamalı atifte sol kanatta oynamalı.
cengizzzhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengizzzhan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.03.2014, 16:07   #94
cengizzzhan58
Acemi Yiğido

cengizzzhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 475 cengizzzhan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

nasıl bir mucizeyse bizim altımızdaki takımlar puan kaybediyor bizde kaybediyoruz nasıl 4.yüz anlamış değilim.İNŞAALLAH trabzon maçıyla birlikte çıkışa geçeriz.TABİ HAKEM ENGELLEMEZSE.
cengizzzhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2014, 16:29   #95
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
A.Turan Korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu anda yönetime ve teknik heyete saydırmanın Sivassporumuza zerre kadar faydası olmaz. Sezon sonuna kadar sabretmek, takımı her koşulda desteklemek durumundayız.
Başkan geçen hafta TVlerde her soruya cevap verdi. Kaldı ki isteyen başkanla ve yönetimdekilerle isterse kendisi konuşabilir, ulaşılmaz değiller ki. Futbolcular istediğiniz gibi oynamıyorlar mı gidin antrenmana desteğinizi verin, beklentinizi anlatın. Zor değil.
Yarın büyük ihtimalle Burhan Eşer Nail Abi'ye konuk olur, ona da sorarız . Elimizdeki malzeme belli, sezon sonuna kadar da değişemez. Vay bu niye eksik diye hayıflanmak yerine varolanı en iyi nasıl değerlendiririz ona kafa yoralım.
Ne yazarsak yazalım sank, aldıran var.Al sana soru.Niye bu takım en çok izin yapan takım kardeşim.Sen sor bari başkanada bize cevap yaz.O sadece bütün maçları şanssız kaybettiğimizi söyleyip niye homurdanıyorsunuz diyor
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2014, 16:30   #96
dogan15
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 410 dogan15 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kaybedılmış hıç bırsey yok ..farzedın kı 3 haftadır kazanıyoruz rakıplerımızınde kazandını fark edın puan farkı aynı olurdu
dogan15 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2014, 16:45   #97
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu da geçmiş yazılardan.Müneccim değiliz yani sadece yönetim aymaz.

2 şanssız maç mı kaybetmişiz.Eğer samimi olarak böyle düşünüyorsa bu rezalet devam edecek demektir.Maçları bi daha seyretsin sayın başkan ve saysın hangi takım olursa olsun kaç kere rakip ceza sahasına gidebilmişiz.Diğer takımlar kaç kere 2 e 3 ,2 e 4 kalecimizle karşı karşıya kalmış.Ben kaleci olsam bu takımda oynamam kariyerim biter.Da Costa şanssız atıldı deseydiniz baride tam olsaydı.Takım şansızca günde sadece tek antreman yapıyor o da çift kale oynuyorlar deseydiniz.En çok izin yapan takım olmamız tamamen şansızlık deseydiniz.Şansızcca dünyanın dört bir tarafından amatör futbolcuları topladık deseydiniz.Oldoninin aslında iyi futbolcu olduğunu ama sonra şansızca unuttuğunu söyleseydiniz.
Başkan halbuki siz Carlosu çağırıp kardeşim bu takımın aerob kapasitesi ne,futbolcuların antreman kapasitesi ne,niye bizim takım nerdeyse bütün liglerin en az koşan takımı,top kaybı sayısı nasıl böyle rekor seviyede diye sorsanız ya.Efendim niye homurdanıyormuşuz.Sivassporu seviyoruz ve böyle aciz durumda olmasına üzülüyoruz.Siz de üzülün bence.Eğer bu söylediklerinize inanıyorsanız o daha da kötü.Çünkü futboldan hiç anlamadığınızı gösterir bu.
Çare,artık bu 'Düğün' filminde bile geçen Roberto Carlos kompleksinden kurtulmamız ve futbole bilimsel olarak yaklasacak aklı başında adamları sorumluluğa yetkili şekilde getirip genç istekli herhangi bir teknik direktörle yola devam etmekdir.Aykut sportif direktör olsun takıma tam yetkili.Ya da futbolden gerçekten anlayan birilerini bulup çıkartın.Başkanlık bunu gerektirir.Sivas halkı sizin değerinizi çok iyi biliyor.O konuda endişeniz yoktur gerçi ama liderlik kendini kandırmadan hatalardan erken dönebilmektedir aslında ki siz bunun örneklerini de göstermiş birisiniz.Umarım yine öyle yaparsınız.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.03.2014, 16:59   #98
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
değerli kardeşim,bu takım iyi oynasada ,kötü oynasada kümede düşşe ben sivaslıyım sivassporluyum diyenlerin takımıdır,elbette takım düşüş içinde olabilir,kötüde oynayabilir,yanlış sistem ve yanlış oyuncularlada oynayabilir,ancak hakemler bu takıma ve lige ayar veremez,maçı izledinmi bilmiyorum ,pozisyonlar tek tek incelendi,ençok süre sivas maçına verildi,bütün yorumcuların o navratilin pozisyonuna ve rakibin golüne geçin buraları dedi tartışması bile olmadı doğru karar dedi ,penaltı pozisyonu içinde çoğunluk ben vermezdim çok ucuz penaltı olmuş dedi,hakem yada hakemler art niyetli,biyerlerden emir almış gibi maç yönetti,yönetiyor ,maçı çığırından çıkarttı,en doğru hareketi,cicinyoya gösterdiği sarı ve kırmızı karttı,ziya 2 sarıdanda atılabilirdi,rakip kırmızı görebilirdi,ümite gösterdiği sarı kart evlere şenlikti,say say bitmez kadirin pozisyonu faul bile değilken sarı vermesi çocuk derdini anlatırken kazayla omzuna eli değdi diye kırmızı göstermesi niyetini açıkça belli etti,ayrıca maç sonu r.carlos rakip oyuncuları ve hakemleri tebrik edip tokalaşırken bu yavşak hakemin elini uzatmayıp has...tir çık dergibi şekil yapması suçluluk piskolojisinin dışa vurumu gibiydi,sadece bu sezon değil son 3 sezondur hakemlerin sivassporun üzerine nasıl oynadığını görmek lazım,takımın yanlışlarını zaten hepimiz dile getiriyoruzda ortada maç filan oynatmayanları görmek lazım ,hakemlerin son 3 sezondaki maçlarımızdaki bariz hatalarının görüntülerini kaset yapsak hakemliğin yüzkaralığı isimli belgesel olur tüm bu gerçekler ortadayken tüm otorite sayılan hakem emeklileri böyle düşünürken sizin trabzonlu gibi düşünmeniz doğru değil benbunu maçı yada özetleri izlemediğinize yorumluyorum
Hemşo sivasspor hepimizin ortak noktasıdır...Hepimiz bu şehrin ve takımın arkasındayız trabzonlu fln da değiliz ayrıca...Hakem hakkındaki yorumlarına gelecek olursakta ewt ben maçı 90 dakika izleyemedim ancak özetlerden gördüğüm kadarıyla hakem ewt kötü bir maç yönetmiş sivassporun canını yakmış ancak hakem tamamem art niyetlidir demekte doğru olmaz maça bakıyorsun korcan iyi gününde olmasa 8-10 -1 bitermiş maç o yüzden sonucu tamamaen hakeme havale etmekte son derece yanlış olur...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2014, 17:05   #99
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yan hakem golden önce ofsayt bayrağını kaldırdı golü nasıl iptal etmeyecek orayı anlayamadım.?

Zannedersem sen sadece maçı izlemişsin hekemi gözden kaçırmışsın ben maçın büyük bölümünde maçı bıraktım hakemi izledim
Sonuçta asıl geçerli olan orta hakemin verdiği karardır yan hakem istediği kadar bayrak çeksin orta hakem golü verse hiçbişey yapamazsın neyse geçelim bunu belkide sen haklısın ben maçı 90 dk izlemedim sadece özetlerden gördüğümü yazdım ancak haftalardır oynanan kötü oyunuda sadece hakemlere mal etmek takımın kusurunu örtmeye çalışmaktan öteye gitmez sanırım...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2014, 17:42   #100
gogohan
Yiğido

192 Mesajına 346 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 gogohan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kısaca sorumlu olanların sorumsuzluğu nedeniyle 2-1 yenildik ama yiyip içip kalecimiz korcana dua edelim
gogohan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı