10.03.2014, 16:03
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 
|
Cevap: Maçı değerlendirelim.
Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı
Hakem art niyetli olmuş olsa ilk yarı navratilin pozisyonuna penaltı verir ayrıca gençlerbirliğinin attığı golüde ofsayt gerekçesiyle iptal etmez biraz düşünün hemen yargılamayın bence...
|
değerli kardeşim,bu takım iyi oynasada ,kötü oynasada kümede düşşe ben sivaslıyım sivassporluyum diyenlerin takımıdır,elbette takım düşüş içinde olabilir,kötüde oynayabilir,yanlış sistem ve yanlış oyuncularlada oynayabilir,ancak hakemler bu takıma ve lige ayar veremez,maçı izledinmi bilmiyorum ,pozisyonlar tek tek incelendi,ençok süre sivas maçına verildi,bütün yorumcuların o navratilin pozisyonuna ve rakibin golüne geçin buraları dedi tartışması bile olmadı doğru karar dedi ,penaltı pozisyonu içinde çoğunluk ben vermezdim çok ucuz penaltı olmuş dedi,hakem yada hakemler art niyetli,biyerlerden emir almış gibi maç yönetti,yönetiyor ,maçı çığırından çıkarttı,en doğru hareketi,cicinyoya gösterdiği sarı ve kırmızı karttı,ziya 2 sarıdanda atılabilirdi,rakip kırmızı görebilirdi,ümite gösterdiği sarı kart evlere şenlikti,say say bitmez kadirin pozisyonu faul bile değilken sarı vermesi çocuk derdini anlatırken kazayla omzuna eli değdi diye kırmızı göstermesi niyetini açıkça belli etti,ayrıca maç sonu r.carlos rakip oyuncuları ve hakemleri tebrik edip tokalaşırken bu yavşak hakemin elini uzatmayıp has...tir çık dergibi şekil yapması suçluluk piskolojisinin dışa vurumu gibiydi,sadece bu sezon değil son 3 sezondur hakemlerin sivassporun üzerine nasıl oynadığını görmek lazım,takımın yanlışlarını zaten hepimiz dile getiriyoruzda ortada maç filan oynatmayanları görmek lazım ,hakemlerin son 3 sezondaki maçlarımızdaki bariz hatalarının görüntülerini kaset yapsak hakemliğin yüzkaralığı isimli belgesel olur tüm bu gerçekler ortadayken tüm otorite sayılan hakem emeklileri böyle düşünürken sizin trabzonlu gibi düşünmeniz doğru değil benbunu maçı yada özetleri izlemediğinize yorumluyorum
|
|
|