Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: Passokart için ne düşünüyorsun?
a) Kesinlikle istemiyorum, e-bilete HAYIR 44 64,71%
b) Çok yerinde bir uygulama, e-bilete EVET 18 26,47%
c) Konuyu anlamadım ama, güzel birşey EVET diyorum 0 0%
d) Konu kapalı bir kutu anlamadım, kararsızım 6 8,82%
Katılımcı sayısı: 68. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Benden Passo....!
Alt 21.04.2014, 07:23   #11
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Benden Passo....!

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her ne kadar açıklamalar yapılsa da halen bende dahil, pekçok kişinin anlamadığı karanlık noktalar mevcut. Ben burada çok fazla detaya girmeyeceğim ama aklımın almadığı ve şiddetle karşı çıktığım noktayı açıklayayım..

Ben Sivas'ta değilim. İzmir'deyim ve bir ayağımda İstanbul'da.. Ola ki, SİVASSPOR'umuz Ege'ye maça geldi ben de maça gitmek istiyorum. Sadece bir maç için Passolig kartı alıp bir meblağ ödeyeceğim.. Sonraaa ???...

Sonra o kart elimde patladı.. 1 yıl kullanamayacağım..

Ve diyelim ki İstanbul'a gittim ve tesadüfen SİVASSPOR'umun maçı var gitmek istiyorum.. "Hoop kardeşim o kart ile giremezsin, kart alman gerekir.." Haydi, bir daha bir meblağ daha ödeyip aldım... Sonraa ??.. Sonra o da elimde kaldı.. Bir daha kullanamayacağım..

Sonra yolum Sivas'a düştü. O haftada Sivasspor'un maçı var ve bende kardeşimle ve arkadaşlarımla maça gitmek isteyeceğim.. "Hooop kardeşim o kartlar geçmez. Yeni kart alman lazım.."

Haydi bir daha 25 TL verdim aldım. Bakın bunlar kart ücretleri sadece. Maçın bedelini de ayrı yükleteceğim ki, maça girebileyim.. Hallettim hepsini aldım maça girdim. O kartta elimde kaldı.

Şimdi soruyorum ... Ben bu kadar kartı ne yapayım? (!).. Anlayan anladı (!) ..

Yani ben bir maça gitmek istesem kaç tane kart alacağım? 1 kart her maça geçerli mi? Sivas'tan aldığım kartla deplasman maçlarına girebilecek miyim? Yanımda arkadaşım, misafirim olsa onu maça nasıl aldıracağım?

Bu uygulama taraftarı staddan tamamen kaçırtır. Olan kulübe olur. Birileri kazanacak ama kim? Bu kulübümüz olmayacak.. Bu paralar kimin cebine giriyor?

Anlayamadığım karanlık noktalar bunlar.. Onun için diyorum ki bu konuları çözmedikleri takdirde benden de "PASSO" ...

Teşekkür ederim Rallim bey kardeşim, çok güzel bir konu açmışsın.

.
Aldığın passo kartla Türkiye'nin her yerinde maça girebiliyorsun.Her takım için ayrı kart alman gerekmiyor..Ayrıca bir passo lig kartı ile 3 kişi girebiliyor yani bir maç için 3 yükleme yaptırabiliyorsun..

Ama bu uygulama başlı başına bir soygundur.Kart olmasın demiyoruz ama bu şekilde ASLA...Madem böyle bir kart çıkacak bunu kulüplerin organize edip parasının tamamının kulüplere kalması ve kartların her yıl değil de mesela 5 yılda bir yada 3 yılda bir değiştirilmesi gerekir, ayrıca bunun bir banka kartı olması oldukça manidar (sanki yeterince kredi kartımız yokmuş gibi) bu kartların sadece maç için kullanılması en uygun olanıdır.Bu apaçık bir soygundur...Bu uygulama ile taraftar ortalaması çok düşecek umarım bu karardan dönerler..
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı YiğidoGençlik'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
benden, passo