Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 
|
Cevap: Benden Passo....!
Hortumcu yandaşlığı nasıl bişey bilmiyorum ,bu hortumcuda belli bir siyasi yapıya sırtını dayamış diye, hortumculuğu savunmak abesle iştigaldir ,eğer bu ülkede sözde stad güvenliği sağlanacak diye,sporda şiddet yasası çerçevesinde böyle bir saçma ve adil olmayan uygulama yapılıyorsa ve ne hikmetse bu sistem devletten ihale almaya doymayan bir hortumcuya veriliyorsa ,ve bu kart paralarından alınacak yıllık ücret adı altında alınacak haraç paralarının aslan payını ne üdüğü belli olmayan bu banka alınacaksa ,ve her maça girişte alınacak ayak bastı parasının yarıdan fazlası bu bankaya akacaksa ,bunun lamı cimi yoktur ,bunun adı düpe düz soygun,hortum,hırsızlık,insafs ızlık,sporda şiddeti önliyecem derken ,futbol terörünü hortlatmaktır,ortada bilgi kirliliği çok ,kimse neyin ne olduğunu tam bilmiyor,kuralları okudukça öğreniyoruz ,bikere kart paralarının 7 95 tlsi bu bankaya kalanı takımlara,ayak bastı parasının 2 tlden 110 kuruş bu bankaya kalanı takımların oluşturacağı havuza toplanacakmış,maça hergitmek isteyen mutlaka kart çıkaracak,çocuğu eşide gitse onlarda ayrı ayrı kart alacak ,istanbulda kart alan sadece kendi şehrindeki kendi takımının maçına gidebilecek,ankara yada sivasda maça gitmek isteyen yine yeni kart çıkarttıracak ,vs vs........ neresinden bakarsak bakalım adaletsiz ve haksız bir uygulama, senede 2 3 kez maça gidenler için tam bir fiyasko uygulama, bunu savunmanın haklı ve mantıklı birtarafı yok,kimin ne hakkı var ,takımlarını seven taraftarları böyle cezalandırmaya ,durduk yere böyle icat çıkartmaya ne gerek vardı,velevki böyle bir uygulama yapılacak herşey düşünülerek yapılmalıydı,bu dünyada herşey para değil ,biz varsak bu takımlar ve tff olacak ,biz yoksak ne tff ye ,nede bu lige ,nede boş trübünlere oynayacak futbolculara gerek olacak,futbolcular kendilerini TARAFTARLAR canlı seyrederken başka oynar , kendilerini tvden seyretttiklerini bilerek başka oynaRLAR,kimin ne hakkı vardı, sezonda 4 5 defa istanbuldaki maça 1 defa da ankaradaki maça gidiyordum ,kafam bozulsa sivasa gitsem maç izliyemeyeceğim ankaraya gitsem izleyemeyeceğim ,herşehirdeki maça ayrı ayrı kartmı çıkaracaz yaw ,eğer bu sistemi benim başkanımda savunuyorsa ,para gelsinde nasıl gelirse gelsin , taraftar gelmezsede keyfi bilir ,kafasındaysa ,ben böyle bir yönetimin başında olduğu takımın taraftarlığını yapmam ,uzaktan uzağa yine severim takımı o ayrı tabiki ,BU KARARı sadece tff ve kulüp başkanları almışlar ,hiç taraftarlara sormuşlarmı? ,biz böyle uygulama yapacağız siz ne düşünüyorsunuz diye ,RESMEN FUTBOLSEVERLER,POTANSİYEL MÜŞTERİ ,KÜMESE BAĞLANMIŞ TAVUK,YOLUNMAYA ALIŞIK KAZ YERİNE konulmuştur 
|