19.05.2014, 11:01
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 
|
Cevap: Hayırdır Tolunay Kafkas
tolunay kafkasın başında bulunduğu takımlarla oynadığımız maçlarda herzeman bu acaip yaratık agrasif bir görüntü vermiştir,hatırlayın sivasdada böyle anlamsız agrasif hareketlerdede bulunmuştu,biz niye böyle maça karabüksporu ,sanki ölüm kalım maçı ,sanki düşmeme maçı ,yada avrupaya gitme maçı gibi konsantre ettin diye ona kızmamalıyız ,malum kış kışlığını pşt pştluğunu yapar ,karabükün nasıl bir ts yalakası ,beslemesi olduğunu belkide tsnin bu ligdeki en iyi kankası olduğunu bilmemek cahilliktir,bu lig maalesef böyle ,bjk nin şampiyonluğumuzu elimizden almasına nasıl antepin böyle oynaması neden olduysa,samsunun düşmesine nasıl böyle sivassporun oynaması sebep olduysa ,zamanında rizeyi ligde tutmak için bursayı göz göre göre bjk düşürdüyse, karabükte hocasıyla ,futbolcularıyla trabzona gider ayak kıyak yapmışlardır,adamları dinlesen diyeceklerki biz onurumuz için oynadık ,tff 1 trilyon veriyor ,hasılatı somaya vermek için oynadık ,bize ne ts den sizden kendimiz için oynadık derler haklı olarak ,durumun öyle olduğuna ben çok inanmak isterdim,elimde belge filan yok şike teşvik var diyim,ben aşşağı yukarı 35 yıldır futbolu bilir, maçları fırsat oldukça canlı seyrederim çok şikeli maçlar seyrettim ,öyle tapeye mapeye gerek yok ,izledinmi anlıyorsun hissediyorsun,sezon başından beri gol manyağı olmuş kaleci bakıyorsun panter olmuş, sezon boyunca yatan oyuncular bakıyorsun messi gibi oynamış oluyor,buna benzer bir maçla ankara belediye takımıda böyle oynayıp bizi yenmişti o maçta şampiyonluğu gs ye kaptırmıştık,o bize gelen kaleci seneck panter olmuştu, bize geldi kedi bile olamadı ,neticede bana göre 4 .lüğü asla haketmeyen ,fb ye ezilmiş,bjk ye ezilmiş gsden 10 luk olmaktan kurtulmuş ,henrike ,onur,olcan olmasa belkide küme düşecek ts ye tepside kaymaklı kadayıf gibi 4.lüğü karabük ikram etmiştir,sivassporda bencillikle,ruhsuzlukla ve asırı güvenle oynayıp buna çanak tutmuştur,böyle maçlarda vurup gececeksin tolunayın futbolculuğuda pislikti ,hocalığıda aklınca r.carlosa çelme takan hoca oldu lavuk
|
|
|