Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı
Yigido Genclik olarak 58.dk yı 2007 den baslayarak bugune kadar yayarak getirdik simdi burda kimse etiket yapmasin forumda yazarak bu isler olmuyor maalesef sizinde katkilariniz olduysa tesk ama kimse yaptiklarimizi gormezlikten gelmesin emege biraz saygili olalim
|
Her hangi bir şekilde etiket amacımız yok. Şahsen eğer etiket yapacak olsaydım bu hesabı "sivasfutbol" adını kullanmaz kendi adıma bir hesap açardım. 2007'den ziyade ben 2005'lere kadar yapıldığını hatırlıyorum devam ettirdiğiniz ve geliştirdiğiniz için ayrıca teşekkürler. Şovumuzu tribünlere yaymak ve taraftarlarımızı koordine edip güzel görüntülerle karşılaşmayı istiyorduk, umuyorduk. Başardık. Bunu ne ben tek başıma yaptım, ne taraftar sayfaları, ne siz taraftar grupları Sivasspor Taraftarlarının ortak çalışmasıdır herkesin emeği, desteği vardır. Lütfen artık o yapmadı, şu yaptı. Sen yapmadın, ben yaptım tartışmalarına girerek boş yere vakit kaybetmeyelim ve gelecek sezon için hep birlikte yeni bir uygulamayı tribünlerimize kazandıralım.