Aatifa ne desek bilmiyorumki her zamanki gibi cok bencil ama adam ikinci yarida cikar bi gol atar maci bitirir ne desek bos. Ayrica konyaspor hakikaten cok diri takim fizik olarak bizden cok ustun diye dusunuyorum..
Gecen sezonki o zevkli futbol oynayan Sivasspor yok.
Ilk yari boyuncu kendi sahamizda top cevirdik durduk 1 gol pozisyonu yok.
Sanki takim 1 puana razi gibi goruntu veriyor.
Aatif ayni bencillige devam ediyor.
Gereksiz Sari kartlar var.
Konya evinde gibi rahat oynuyor.
Bu mac cok onemli 3 puani bu hafta almaliyizki haftaya gs karsisinda sansimiz tutmuyor.
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Sarı kartların havada uçuştuğu bir ilk yarı oldu kadir ve ziya'nın ikinci yarı müdahalelerinde çok dikkatli olması lazım, maçın ilerleyen dakikalarında kadir-hakan değişikliği isabetli olacaktır düşüncesindeyim.
batuhan çıldırttın beni çıldırttın.şuna orta falan kesmesinler yerden yükselemiyor.kimsenin beğenmediği almeida bu takıma gelse 3 haftada en az 3 golü vardı.bunda sadece boy var net bir kafa vuruşu yok.takımda harika orta kesen birkaç adam var ama adam sadece kazma.
Gecen sezonki o zevkli futbol oynayan Sivasspor yok.
Ilk yari boyuncu kendi sahamizda top cevirdik durduk 1 gol pozisyonu yok.
Sanki takim 1 puana razi gibi goruntu veriyor.
Aatif ayni bencillige devam ediyor.
Gereksiz Sari kartlar var.
Konya evinde gibi rahat oynuyor.
Bu mac cok onemli 3 puani bu hafta almaliyizki haftaya gs karsisinda sansimiz tutmuyor.
Haftaya bu futbolla gs bizle sirkte oynar gibi oynar heralde...Ligin 3 haftası az bi düzelme yok takımda....
bu ziya nasıl bir bektir arkadaş top ayağındayken ne yapacağını bilmiyor.hayret ediyorum valla.nasıl süper ligde oynar bu kaliteyle.hocan da dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki.yuh be.