Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim.
Alt 19.10.2014, 22:47   #41
karakaplan58
Acemi Yiğido

karakaplan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 559 karakaplan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim.

bu akşam oynamadan yenelım dedık olmadı bu akşam atıf ve kadır yoklugunu kımse dolduramadı
karakaplan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2014, 22:48   #42
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Maçı değerlendirelim.

Öncelikle ,bjk karşısında elinden geleni yapan tüm oyuncularımızı yürekten kutluyorum,sezon başından beri yenilmemiş, 2 gol yemiş ,lider bir takıma karşı busezon ilkdefa kendi taraftarının önünde böyle coşkulu ve istekli oynayan ,kaliteli futbolculardan kurulmuş birtakıma karşı izleyenlere zevk veren ,milletin futboldan soğuduğu bir dönemde seyirzevki yüksek son dakkada bile gol olabilecek ,derbi maçtan bile daha zevkli bir maç seyrettik,bjk belkide bu sezon oynadığı eniyi maçını oynadı, belki daha böyle maç oynamıyacağı futbolcularının bjk tarihinin enfazla kilometre koştuğu maç oldu,duran top ve birkaç uzun top haricinde gol bölgesinde etkili olamadık,defansın önündeki oyuncular ne hücüma ne defansa katkı yapmadılar üstünede çok top kaybıyla oynadılar,defansda ümit ve ziyanın akılalmaz hataları göze ça<rptı,3 golde bu 2 linin bariz hataları var,forvetler uyur gezer gibiydi,tesadüfen 1 gol attık,?acaba diye düşünürken 2.yarı bjk çok baskı kurdu ,o anları sakin olup atlatabilseydik belki galip gelirdik belki berabere kalırdık,rakipten en korktuğum oyuncu dembaba oynamıyacak diye bekliyordum adamı ziya kahraman ettimaçın kırılma anı burhanın bomboş mehdiye topu çıkartmaması ,utakanın müsait pozisyonda kaleci alıştırması bunlar sivas adına önemli pozisyonlardı ,rakibin topu direkten döndü,ertuğrul enaz 3 4 tane net gol kurtardı,atıfsız sivassporun rakibe baskı kuracağını sanmıyorum,hakem iyi maç yönetti ,penaltıyı verse verirdi,cicinyoyu atsa atardı,elinden geldiği kadar kartlarını kullanmadı gösterdiği kartlarda haklıydı ,bjk li 2 3 oyuncuyada kart gösterebilirdi,dembambanın eliyle düzeltip attığı pozisyonu göremezdi onu kale çizgişi hakemi gördü [görmezden geldi]arkadaş siz hakemmisiniz kale arkasında bekçimişiniz r.carlos hocanın iyi futbol oynattığını tüm türkiye kabul ediyor,ancak bizim kimseye futbol izletme lüxsümüz yok,bize puan lazım,gerekirse oyunu çirkinleştireceksin,gerekirse dembambayı sakatlattıracaksın,gerekirse 10 kişi çanakkale geçilmez yapacaksın bu maçtan puan çıkartacaksın,ligden düşen takımlar kötü takımlar oldıkları için değil puan alamadıkları için düştüler,maç başından beri bjk ziyanın üstüne oynadılar gerekirse forvetden adam çıkarıp ziyanın önüne 1 adam koyulabilirdi ,kimseyi günah keçisi ilan etmek istemiyorum,ancak bu mağlubiyeti ümit ve ziyanın yetersizliği,utakanın güçsüzlüğü,burhanın artistliği ,mehdinin gereksizliği,yüzünden kaybettik,geçen sezonki sivassporu mumla arıyoruz,bazı futbol yorumcularının gazına kanmamak lazım ,bu takım atıfsız 1 hiç,aydının boşluğunu ,eneramo gibi güçlü forvet eksikliğini,groseçki gibi bir yıldızı çok arıyor ,soldan ne doğru dürüst atak ,nede orta yapabildik,sağdan yapıyorduk ,cicinyoya yapılan baskıdan onuda yapamadık,haftaya rizeyi yenmemiz şart oldu,süperlige çıktığımızdan beri ilkdefa bjk oyun olarak bize böyle üstünlük kurdu
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2014, 00:05   #43
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YAZMAYI unuttum ,öncelikle maçı anlatan spiker bozuntusu bjk amigosu dallamayı kınıyorum,bjk gol attığında sanki ona birileri bişey yapıp bağırttırıyormuş gibi ciyak ciyak bağırıp sivasspor gol attığında sanki yunan takımı takımı türk takımına gol atmış gibi üzgün üzgün anlatan karakter yoksunu spikere 2 çift lafım olacak,arkadaş bjk nekadar bu ülkenin takımıysa sivassporda bu ülkenin takımıdır,bjk yalaması olabilirsin ,ancak maç anlatımını bukadar yanlı ve tarafsızlıktan uzak şekilde yapamazsın ,lig tv yi de burdan kınıyoırum biz size küfretmekten ,ikaz etmekten bıktık, siz halaa akıllanmadınız ,maçlara verdiğiniz spikerlere tarafsız maç anlattırın,sizlerin laf anlıyacağı yok ,canlı yayın araclarınızı filan yakmakmı lazım bilmiyorumki aklınız başınıza gelsin,yeter artık yaptığınız şerefsizlik 2 çift bilafımda sayın başkan ve yönetime olacak ,bukadar mülayim olmayın birazda gıcıklık yapın,sezon başında okadar yalvardık şu takıma zımba gibi golcü ,sol açık,ve ortasaha alın diye kulak asmadınız,sol açık diye musa sinanı ,golcü diye batuhanı,ortasaha diyede i.toramanı aldınız ,6 hafta geçti bu 3 lüden bi cacık göremedik,hadi transfer sezonunakadar bunu geçtik,ankaradaki o uğursuz stadda oynamayı kabul etmemeliydiniz,maçı istanbulda oynamaya zorlasaydınız belki böyle taraftar baskısı olmayacaktı ,sezon başından beri 3 bin kişiye oynayan bjk yi 20 bin ortam çocuğunun önünde coşturtarak mağlubiyette sizde tuz biber ektiniz bilmiyormusunuz ankaradaki ostadda ömründe hiç maça gitmemiş yaratıklar sırf sivas düşmanlığı için gideceğini,o stada girenlerin hepsi bjk taraftarı değil ,araştırsanız içlerinde tsli gs li fb li ve diğer şehirlerin taraftarları var,
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2014, 09:25   #44
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Kötüde oynayabiliriz, eziliriz de, yerlerde de sürünürüz de o kadar zoruma gitmez. Haftaya başka maç kazanırız. Şampiyon olacak değiliz ya sanki herkes biliyor.
Ammaaaa şu yorumcularını Sivas yenildikçe ağızlarının kulaklarına varmasını içime sindiremiyorum.
Ayrıcaaaaa seyircimiz yok yok zaten neden pazar günü Sivas ta maçımız yok. Yönetim neden sesini çıkartmıyor.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2014, 09:49   #45
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ertuğrul hariç hepsini al at , ilk beş bu futbolla imkânsız
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2014, 11:40   #46
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar, dünkü maçta iki önemli tespitim oldu.
1-Ne yazık ki Toraman ,bjk'ye karşı gerçek futbolunu sahaya süremedi. (bjk frikik atarken, havaya sıçramadı bile).
2-Ümit KURT, Trabzonspor kupa maçında son dakikalarda frikike neden olduğu gibi her yerde , faullü müdahele den vazgeçmeli ve garanti top atmalı.

3-Ziya sonuna kadar mücadele etti, Milli Takıma neden alınmıyor enteresan.
Alt 20.10.2014, 15:28   #47
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3-Ziya sonuna kadar mücadele etti, Milli Takıma neden alınmıyor enteresan.
Şaka yapıyorsun heralde. Ziyayı tek beğenen sen olmuşsun güzel kardeşim
Alt 20.10.2014, 15:32   #48
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Dağın başına stad yapmışlar donduk soğukdan.Bizim 2 siyahi sonucu belirledi resmen sahada uyudular.Birara 3-3 olmasın diye dua ettim kalpden gidebilirdim.Büyük tansiyonum 200'e çıkmıştır,Salim 58 şahit.Saat 21de maç bitti eve 2 saat sonra vardım,Salim bey heralde gece 12 ye varmıştır.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2014, 15:39   #49
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1624 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dağın başına stad yapmışlar donduk soğukdan.Bizim 2 siyahi sonucu belirledi resmen sahada uyudular.Birara 3-3 olmasın diye dua ettim kalpden gidebilirdim.Büyük tansiyonum 200'e çıkmıştır,Salim 58 şahit.Saat 21de maç bitti eve 2 saat sonra vardım,Salim bey heralde gece 12 ye varmıştır.
Bu işler böyle abi yensek içimiz ısınacaktı kaybedince donduk buz tuttuk.
Herşeye rağmen skor hariç hem sahadaki futbol hemde tribündeki ortam güzeldi.
Bende 12 yi biraz geçe ancak varabildim Karabük deplasmanı bukadar uzun sürmemişti
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2014, 16:12   #50
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
kkemal58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şaka yapıyorsun heralde. Ziyayı tek beğenen sen olmuşsun güzel kardeşim

Şaka yapmıyorum, bütün futbolcularımız bu kadar özverili olsun yeter.

Forması bile 58 daha ne olsun. Toraman 58 formayı giymemişti bjk de son dönemlerde.

Etiketler
değerlendirelim, maçı