Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Suçlu Kim
Yönetim 84 71,19%
Roberto Carlos 19 16,10%
Futbolcular 27 22,88%
Taraftar 17 14,41%
Herkes 22 18,64%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 118. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suçlu Kim?!
Alt 02.11.2014, 01:08   #1
cemal58yiğido
Usta Yiğido

cemal58yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

85 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 cemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Suçlu Kim?!

Bu anketi yapmaya karar verdiğimde aslında verilmesini istediğim mesaj tam olarak buydu.Bu taraftarın takımını,teknik direktörünü,başkanını nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz.Bize bu takımla unutulmaz başarıları getiren her zaman büyük başkanımız olacak Mecnun Başkanımızı canımız gibi sever sayarız uzun sayılabilecek bir zamandır süper ligdeyiz ve aslında elde ettiğimiz başarılara bakarsak gurur duymalıyız.Bu takım şampiyonlar ligine adını yazdırdı.Anadolu takımlarına şampiyon olunabileceğini bu takım gösterdi.Biz kıl payıyla kaçırsakta Bursaspor şampiyon olarak istanbul takımlarının yenilmez olmadığını gösterdi.Bütün takımlar Sivasa korkarak geliyor bu başarıları unutamayız.Eğer bu ankette yönetim %75 gibi çok çok ciddi bi oy aldıysa artık birşeylerin değişme vakti gelmiş demektir.Mecnun başkana benim şahsi olarak saygımda sevgimde sonsuz daha uzun yıllar bu takımın başkanı olarak kalmasını hep istedim hala istiyorum ama taraftarlar artık futbolu bilmeyen taraftarı dışlayan adamları bu takımın bünyesinde görmek istemiyor bu sitede Erdal ve Faruk Beyin isimleri defalarca zikredildi bu isimler takımı ciddi anlamda yönetememekte Başkanımızın bu konuyla ilgili en azında bir açıklama yapması lazım bu %75 lik oy bence istifa istemek değil yönetim içinde bazı değişikliklerin transfer politikasında değişikliklerin istenmesi sonucunda ortaya çıkmıştır.Burda yazılanların bi şekilde başkanımıza iletilmesi gerek.Umarım bu başlığı açmakla Sivassporumuza zarar değil katkı sağlamışımdır sonuçta biz bir aileyiz buda bir istişare olarak görülmeli.
cemal58yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cemal58yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
borcumuz, kim, nasilsa, suçlu