-Stres
-Zemin(zeminin yumuşak olması)
-Rakibin çok koşup orta sahada 2-3 kişiyle topa pres yapması
gibi etkenlerden dolayı berbat bir ötesi bir oyun oynadık.
Burda kilit nokta maç 3-1 olduktan sonraki yaptığımız paslar ile maç içindeki paslar arasındaki fark.Bu açıdan baktığımız zaman Stres faktörünün ne kadar etkili olduğunu görebiliriz.
Ertuğrul : Pozisyonların gereğini yaptı neredeyse hatasız oynadı.
Cicinho : Bu futbolcuysa,diğerleri ne. En az 5 kere çok kritik noktada kademeye girdi ve güzel bir asist yaptı.
Da Costa : Çok dağınık oynadı,çoğu pozisyonda gerekli müdahaleleri yaptı ama Ümit'le birlikte uyumlu değildi.Balıkesir becerikli olsa gol yememiz içten bile değildi.
Ümit : Gittikçe düşen performansını sürdürüyor.Kötü oynadı.
Ziya : İnanılmaz kolay çalım yiyor bu maçta fazla zorlamamalarına rağmen hatalar yaptı kendine gelmesi lazım.
Adem ve Kadir: Maç içinde ikiside hiç yoktu,aldığı topları yukarıda söylediğim etkenlerden dolayı kötü kullandılar. (Stres,Zemin,Rakibin çok koşup orta sahada 2-3 kişiyle topa pres yapması.)
Burhan : Çok koştu pozisyonlara girdi ama fizik olarak geçen seneyle uçurum var.Bu yönden kendini düzeltmeli.
Mehdi : En çok mücadele gösteren futbolcumuz gördüğü kırmızı kart %100 yanlış.Her alana koştu sol kanatta elinden geleni yaptı.Geçen sene yedek olan Mehdi'ye bugün en çok mücadele eden futbolcumuz dememiz düşündürücü.
Aatif : Umarım penaltıdan attığı bu gol kendine getirir,performans düşüklüğünün takımın kötü olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum takımla birlikte yükselişe geçecektir.
Batuhan : Bizde olmayan özellikte değişik tarzda bir forvet hem uzun, hem ayağı iyi bunu gol attı diye söylemiyorum önceki yorumlarda da söyledim bugün iyi mücadele etti,gol attı,penaltı yaptırdı Takım tatildeyken 4 günlük arada Sivas'ta kalıp antreman yapması yaramış biraz kilo vermiş , umarım yükselişi devam eder.
Ahmet Aras : İyi niyetli bir futbolcu elinden geleni yapıyor.Kalitesi ilk 11 için yeterli değil ama sonradan girip iş yapabilir.Süper ligdeki ilk golünden dolayı tebrik ederim.
Ahmet Şahbaz : Hatasız oynadı
Carlos : Maç 2-1 ken Adem veya Kadir'i çıkarıp Toraman'ı alması gerekiyordu.Aynı zamanda Batuhan'ı çıkarmakta 10 dk. geç kaldı.2 yıldan beri bunları konuşuyor olmamız üzücü.
3 puan alınması gerekiyordu aldık.Üzerimizdeki stresi attığımız düşünüyorum haftaya çok daha iyi bir oyun bekliyorum Umarım Mersin'den en az 1 puan çıkarıp ,Kayseri Erciyes'den alacağımız 3 puanla birlikte krizden tam anlamıyla çıkarız.