Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'da kış operasyonu
Alt 05.12.2014, 23:33   #31
ELLİSEKİZ
Yiğido

132 Mesajına 257 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 475 ELLİSEKİZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'da kış operasyonu

Her zaman aynı hatayı yapıyorlar.Sakat oyuncu alıyoruz.Yatan , beklemiş oyuncu alıyoruz, paraya kıyamayıp tabir yerindeyse hele hüle adamları alıp geliyoruz. Transfer komitesi mi, hurdacılar federasyonu mu çözemedim gitti...
ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2014, 23:39   #32
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İbrahim toramanın oynamadığı iki maçı kazandık gençlerbirliği-balıkesir diğer maçların hepsini kaybettik***
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2014, 01:49   #33
samet35
Acemi Yiğido

28 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 samet35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gidip 2. liglerden adamlar alıyorlar Chrisantus'a verilen paralara felan yazık. Belki ucuz ama onun bile karşılığını veremiyor takıma. Gönderilmesi yerinde bir karar olur. grosicky ve aydın gibi oyuncuların yokluğunda transfer yapılmaması hatadır bana göre. Fakat takımlarında oynamayan ya da sakatlığı olan eneramo aydın transferleri de bir o kadar hatalı olur bana göre. oynamayan oyuncu alışana kadar lig biter. Toraman yıllarca oynamadı stoper oynamayı unutmuş. Pozisyon bilgisini kaybetmiş. Orta saha oyuncusu onun açığını kapatıyo o daha yeni koşuyor ceza sahasının içine
samet35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2014, 09:31   #34
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK

bursadan ibrahim ozturk ve ferhat kiraz haberleri var. onlarda kadro disi kaldi. iyi oyuncular tamam ama ibrahim toramanda 1 sene oynamadan geldi durum ortada.
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2014, 13:14   #35
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen gün Aydın Sivas'a gelmiş,büyük ihtimal anlaşma sağlanmıştır.Bursa basınında bu yönde haberler var.Tekrar iyi performans gösterir inşallah.

Aynı zamanda yine Bursa basınında çıkan haberlere göre kadro kışı kalan stoper İbrahim Öztürk için nabız yoklanmış.

Bence Eneramo risksiz bir transfer,her maç 10 üzerinden 6 üstü veren bir oyuncu istikrarlı. Evet gol vuruşu çok kötü ama gol atmak dışında bir fonksiyonuda var.Gönül isterki daha iyi oyuncular gelsin ama Eneramo'dan sonra gelen forvetleri düşündüğümüzde (Utaka,Djebbour,Rengifo,Oldoni ,Abdulkadir,Ahmet Aras) hangisi ortalama olarak Eneramo'dan başarılı oldu ki.
Bana göre aydin cok yalnis bir Transfer cünkü bize resmen SATTI!! simdi yedek de oturiyo oynamiyo bakiyorda aha Sivassporuin gidis kötü simdi oraya gidim biraz oynayalim ve saten iyi Performansi gösterirse Bursa bunu BRAKMAZ!!! Bize satan kisi YÖNETICILER BÖYLE ADAM NASIL TEKRAR TAKIM DA TUTMASI CALISIYO ANLAMADIM GITTI RESMEN AMATÖR O KISILER!!!

Enermo konusunda sana katimiyorum Piton Kardes,
cünkü sendiyorsun ki Risksiz bir Transfer. Adam da bi kere bize veda etti ve geri gelsi böyle Adamlari bize Lazim deyil!!
Bu Adam kimin yüzünden okadar Gol atti ki??? iyi düsün!!!
Djebbour konusunda Enermo dan 100 kat daha iyi!!!

NOT: BU KADAR AMATÖRCÜ OLMAYIN SAYIN BASKAN VE YÖETECILER!!!

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2014, 13:44   #36
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Aydin Karabulut Sivasspor'Da !

Ve olay kapanmistir, hayirli ugurlu olmasin diyen , sonra gercek Sivaslilari elestirip küfür yagdiranlar ne Sivasspor'un menfatini düsünüyor ne gercek Sivaslilar.

Yeter ya- laka luka laka luka birakin, biraz Taraftar olarak icraat yapin, Takimi destekleyin , herzaman köstek olmayin. Bukadar zormu ya.

Ayrica hic kusura bakmayin , bu takima okadar gazma Futbolcular geldi agzini acmadiniz. Sercan Yildirimlar , Batuhan Karadenizler geldi bukadar elestirmediniz.

Kendi öz evladigimi nicin elestiriyorsunuz.

Git üc IT takimlari destekleyin , Sivasspor'u konusmayin ozaman. Resmen küme düselim diyorsunuz. Yeter ya.

Roberto Carlos'un isine karismayin , destek olun, Sizi belesciler.

Sivasspor'a kim gelirse gelsin , Sivasspor'un menfaati , Sivasspor'umuzun gidisatina önemli . Eger bunu düsünmüyorsaniz , sizden bir cacik olmaz-.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2014, 15:40   #37
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aydin Karabulut Sivasspor'Da !

Ve olay kapanmistir, hayirli ugurlu olmasin diyen , sonra gercek Sivaslilari elestirip küfür yagdiranlar ne Sivasspor'un menfatini düsünüyor ne gercek Sivaslilar.

Yeter ya- laka luka laka luka birakin, biraz Taraftar olarak icraat yapin, Takimi destekleyin , herzaman köstek olmayin. Bukadar zormu ya.

Ayrica hic kusura bakmayin , bu takima okadar gazma Futbolcular geldi agzini acmadiniz. Sercan Yildirimlar , Batuhan Karadenizler geldi bukadar elestirmediniz.

Kendi öz evladigimi nicin elestiriyorsunuz.

Git üc IT takimlari destekleyin , Sivasspor'u konusmayin ozaman. Resmen küme düselim diyorsunuz. Yeter ya.

Roberto Carlos'un isine karismayin , destek olun, Sizi belesciler.

Sivasspor'a kim gelirse gelsin , Sivasspor'un menfaati , Sivasspor'umuzun gidisatina önemli . Eger bunu düsünmüyorsaniz , sizden bir cacik olmaz-.

Morten sen nediyon??
Kendi öz evladigmiz mi?? Takim yalniz brakti icin elestiriyoruz baska bisey yok ister Babam olsun ister kim olursa olsun eger yalnislik varsa acik acik söyleyecem!!

Destek olun diyorsun da ama bize kim destekliyo?? Bana lütfen bunu anlat!! sanki biz bosa bos öyle seyleri yaziyorus belki Sivassporun gidis senin icin Yeterli ama BANA ASLA AMA ASLA YETMEZ!!! Bir kac kisi DAHA COK DERS CAILISMASI LAZIM YOKSA BEY BEY SIVASSPOR OKADAR BASIT!! Belesciler diyorsun acaba niye diyorsun bunu??

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı keko 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.12.2014, 16:52   #38
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Morten sen nediyon??
Kendi öz evladigmiz mi?? Takim yalniz brakti icin elestiriyoruz baska bisey yok ister Babam olsun ister kim olursa olsun eger yalnislik varsa acik acik söyleyecem!!

Destek olun diyorsun da ama bize kim destekliyo?? Bana lütfen bunu anlat!! sanki biz bosa bos öyle seyleri yaziyorus belki Sivassporun gidis senin icin Yeterli ama BANA ASLA AMA ASLA YETMEZ!!! Bir kac kisi DAHA COK DERS CAILISMASI LAZIM YOKSA BEY BEY SIVASSPOR OKADAR BASIT!! Belesciler diyorsun acaba niye diyorsun bunu??
Bende senin gibi memnun degilim Abi. Kate o yuzden transfer yapiliyor. Aydın Karabut olmasin küme düselim daha Iyi diyenleri anlamiyorum .

Eger su haldeki Sivasspor'un durumundan memnun değilsen eminimki Ptt 1 ligde mücadele Eden Sivasspor'dan hic memnun olmazsın.

Inşallah ligde kalırız. Aydın Karabulut Transferi hayırlı uğurlu olur ve umarım. Kamil Grosicki yi de transfer ederiz ve alabilecegimiz en Iyi oyunculari spirit, hep beraber tekrar mutlu oluruz. Benim temenim bunlar Abi.

Ayrica beleşciyi sana degil Kavdede Mac izleyip Stadyuma gitmeyenlere söyledim.

Anlayan anlamıştir. Saygılarımla...
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2014, 00:16   #39
karasarlıyiğido
Yiğido

77 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 560 karasarlıyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Nasrettin hoca diyenligin herkes haklı ama taraftar istiyorsa yönetim hem başarı hemde tribünleri heyecanlandıracak en iki tane transfer yapmalıydı bunları sezon başında yapmalıydı şimdi çırpınmazlardı. Ama ya tutarsa diye risk aldılar oda tutmadı. Sivasin en büyük kaybı kondisyoner domingez dir
karasarlıyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2014, 00:35   #40
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eyvah eneramo geri mi geliyor, şakadır inşallah bu. Yazıklar olsun eğer bu adamı geri getirirseniz.

Etiketler
kış, operasyonu, sivassporda