Ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar.. Gereken tedbirler çok basit.
Başta Batuhan, Kadir, Chrisantus ve İ.Toraman olmak üzere birkaç futbolcu ile yollar ayrılacak. Orta sahaya pasör bir hücumcu oyuncu 2 tane sağlam forvet alınacak.
Sonra, Ümit Kurt, Ziya, Hakan Arslan ve John Utaka'nın kulakları çekilip, Burhan Eşer ve Aatıf'ın kondisyon ve performansları arttırılacak.
Roberto Carlos Sivas'ta daha çok kalıp, antrenmanlara daha çok katılacak. Performans düşüklüğü yaşayan takıma daha çok kondisyon ve güç antrenmanı ve taktik antremanı yaptıracak.
Takımın başarısı ve ligde tutunması için bu şart, sayın yönetim..
.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
gitmesi gerekenler: kadir,atıf,utaka,batuhan,berk, abdurrahman dereli,mehdi,burhan,ümit,chris antus,ibrahim toraman bu arada aydın karabulutu geri getirmenin bi anlamı yok koskoca şenol güneş aydından istenilen performansı göremedi onu oynatmadı biz mi oynatacaz şu durumdayken. bunlar gitmediği sürece bizim takımdan bir cacık olmaz.geçen sezon ki performansın yarısını bile gösteremiyorlar.bu kadar hataya,bu içinde bulunan kötü duruma karşın transfer yapılmazsa yazık biz taraftara, yazık sivas halkına,yazık hakkıyla oynayanlara
Bence bu takimdan gitmessi gereken kimse yok deismesi gereken federasyon ve hakemler kurulu sivasin butun maclarini izledim hep hakemlerin tarafli yonetimi var eskisehirde bizimgibi onlarda hakemden yana dertli bence yapilan sikelerin tum cezasi sivas ve eskisehire kesildi insllah ligden dusuremezler bizi cunku butun cabalar bu yonde allah sivassporun yardimcisi olsun. Bu arada bizim yonetim ne yapiyor onuda anlamis deiilim baska takimlar olsa simdiye kadar ligi alt ust etmislerdi bu suskunlugun amaci ne onuda anlamis deilim .saygilar.
Kadir,İbrahim,Batuhan ve Chrisantus isimlerinde herkes hemfikir ben dahil.Kadir'e ben de naçizane desteğimi çekiyorum son maçdaki saçma top kayıplarını ve suya sabuna dokunmayan oyununu gördükten sonra.
Eskileri bırakalım. Bunlardan bir kaç tanesi hariç yeni kimyası uyuşan 2-3 sağlam oyuncu lazım. Bu takımda Chrisantus, Utaka, Batuhan, Toraman kesinlikle gitmeli... Musa Sinan Berk Hakan Arslan Ahmet Aras kiralanmalı... Kadir, Mehdi alternatifde kullanılmalı.. Yerlerine kimin geleceğini bilemem ama oyun stili ve orta saha kimliği açısından Colman bize çare olabilir. Lakin antremansız ve hazır olmayan bir oyuncu. Aydın zaten geldi. Bir ikiş sağlam forvet ve orta sahaya dinamizm katacak bir orta saha ile bu iş kümede kaldırır bizi... Yoksa bay bay demeye hazırlanın...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...