Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeni Hoca Belli Oldu
Alt 21.12.2014, 15:37   #11
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yeni Hoca Belli Oldu

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben zaten süper transferler beklemiyorum. daha da önemlisi süper transferlere ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum.

bizim için en büyük transfer kendi futbolcularımızın kazanılması olacak!

sivasspor kadrosunu beğenmeyen arkadaşlar, bakın mersin'e, antep'e, akhisar'a, erciyes'e, ve diğerlerine... illa bizde olsun dediğiniz kaç futbolcu var?

haftanın iki gününü banko yatarak geçiren, günü bir idmanla tamamlayan, ve dakika 60'tan sonra pili biten futbolcuların kalitesi değil kondüsyonu ve mücadele azminde sorun var demektir. bu konularda da birinci dereceden sorumlu olan kişi hocadır.

tutuldunuz bir carlos sevdasına. anlayamıyorum gerçekten, benim mi göremediğim birşeyler var? madem carlos çok iyi futbolcular getirecekti, sene başında kuveyt senin brezilya benim gezene kadar getirseydi ya! madem istediği futbolcular alınmayınca gitmek istedi, neden aynı isteği sene başında duymadı?

carlos iyi insandır, sivas ve sivasspor'la ilgili algıları yıkmıştır, sivas'a yıldız gelmez sözünü yerle bir etmiştir. bütün bunlar için teşekkür ederiz, ancak artık zarar vermeye başladı. hem de ölümüne zarar. gecikmeli de olsa bu gidişata dur dedikleri için yönetimi tebrik ettim.

Sergen'e gelecek olursak, geçen yıl mali kriz yaşayan ve futbolcu paralarını ödeyemeyen antep'te sorun yaşamıştı. ancak bütün sorunlara rağmen bizden daha umutsuz durumdaki antep'i lige tutundurdu. bir türk, eğitimsiz ama fırlama bir futbolcu. bu özellikleri ne kadar önemli ve işe yarayacak, göreceğiz.

bizim futbolcular muhsin ertuğral veya carlos gibi beyefendi tiplerle uyuşamıyor. bunu da görmek lazım.
idman ve izin konusundaki eleştirilerine ben de harfiyen katılıyorum zaten daha önce bazı yorumlarda ben de yazmıştım..ama işin perde arkasında gerçekten transfer konusu var adam geldi geleli istediği hiç bir oyuncu için fedakarlık yapılmadı bir tek cicinho alındı...carlos istifa etti konusunda murat abinin son yorumuna bakarsan işin neden buralara geldğini biraz daha iyi analiz edebilrisin hocam...carlos büyük markaydı kaçırılmayacak şeyler yapılabilirdi ama yönetimsel yanlışlardan dolayı iş buralara geldi..yoksa adı avr diye takıma zarar veren kim olursa elbette hepimiz gitmesini isteriz..benim sergenden korkum egosunun üst düzey olması, bu da bizim takım içinde farklı sorunlara neden olabilir..artık olan oldu inşallah bu işin sonunda ligde kalalılm da sen haklısın ben yanlışım olayı önemli değil, çünkü durum çok vahim...

Etiketler
belli, hoca, oldu, yeni