Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem
Sivok sakat ise bunu bilerek almak ondan yararlanamamak manasina geliyor.Ben bu hususda Fanatik´de cikan haberlere inanmiyorum artik.Sivasspor yöneticilerinin düsme hattindaki bir takima böyle birseyi riske edeceklerini sanmiyorum.
Sivas´in bir yerel kanalinda dün aksam yayinlanan bir spor programinda Aydin Karabulut´un nükseden sakatligindan ötürü Sivasspor´u terkedecegi haberi yayinlandi.Yani Aydin gidecekmis.
Sayet takima yarar vermeyecek birini transfer yapmak icin ,transfer yapmis gibi görünmeye calisiliyorsa birakin bu transfer isini o vakit.Alt yapidan takima oyuncu katin ve formayi onlara verin.Bu yapilacak islerin bence en hayirlisi olur.
Bir Engin Baytar diye tutturmus gidiyorlar,peki bu Engin hazirmi?.Hic tahmin etmiyorum.Bizim altimizdaki Balikesir´in transferlerine bak,birde bize bak.Insan gercekten bazi seylerin avucunun icinden kayarcasina gitmesine üzülüyor...
Mütamadiyen Engin ve Sivok arasinda transferler dolasip duruyor.Birde devre arasindan sonra takimdaki kondisyonun iyi olmamasi bunlar nasil hazirlaniyorlar fikrini akillara getiriyor.Bu sezon is gercekten cok ciddi.Futbolcularimizda cok büyük düsüs var.Da Costa,Ümit,Ziya,Kadir,Adem,Bur han ve Aatif gecen yilin cok altinda perfonmanslari.Batuhan´i zaten söylemeye gerek yok,onunda son 30 dakika sahada dermani kalmiyor resmen dili disari cikiyor.
Bu sartlarda biz nasil ligde kalabiliriz gercekten merak ediyorum.Sergen hocanin isi gercekten cok zor.Aatif´in antremanlardaki sutlari ve oyununun üst düzeyde olusu ve bunu lig maclarina yansitamamasi ayri bir üzüntü kaynagi olsa gerek bizler icin.
Konu B.DUMANLI tarafından (27.01.2015 Saat 07:35 ) değiştirilmiştir..
|