KALLA'YA BİR TÜRLÜ ÖĞRETEMEDİK YUMRUK SHOW YAPMAYI..TRİBÜNDE KALLA KALLA DİYE BAĞIRIYOZ ANLAMIYOR..SON ÇARE HAYRETTİN KALLAYI GETİR DİYORUZ İMDATA HAYRETTİN YETİŞİYOR
Kalla defansta çok iyi. Çok beğeniyorum o oyuncuyu.Onun ayarında bir tane daha defans oyuncumuz olsa,rakip forvetlere geçit vermeyiz.O zaman Sivas geçilmez deriz.
Ozan Arif der ki; bütün sussalar,
Sende sus diyerek boynum kesseler,
Şeriatçı diye ipe assalar,
Kur`an`a kurbandır bu canım benim. Ozan ARİF
kalla gerçektende süper bi oyuncu birazda hızlı olsa tamamdır defansta iyi organize olduktan sonra bi açığımız olmadığını düşünüyorum eksiğimizde yok ancak çok kaliteli bi kanat oyuncuya ihtiyacımız var çünkü anderson hava toplarında çok etkili onu kullanmamız gerekiyor oyun felsefemizi defans özerine kurup kanatlardan çıkıp yan toplarla gol arıyoruz bu mevkideki oyuncular daa iyi olsa hiç sıkıntı çekmeyiz bence
Kalla neden oynamıyor???? kart cezası veya sakatlığı yok!!! oynadığında anelka gibi bir forveti etkisiz hale getirdiği, tüm gs'ye tek başına mücade ettiğini biliyoruz!!!!
fizik olarak çok iyi bir oyuncu güzel top kesiyor hücuma da destek veriyor ama çok ağır bir oyuncu süratli koşuları yok bu konuda kendini geliştirirse sivasspor un vazgeçilmezlerinden olur ...