Acemi Yiğido
14 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 532 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
balıkesiri,konyayı,erciyesi ,rizeyi yenecek kadar kaliteli takım,ancak bu sezon için 3 büyütülmüş takımı bu kadro ve bu anlayışla yenmemiz çok zor ,4 atar 5 yeriz yine yenemeyiz,kimseyi suçlamak için demiyorum,bazı oyuncular değil sivassporda ,bu ligde oynayacak kalitede değil,sergen hocada yorumculuk yaptığında konuştuğu ,düşündüğü hiçbirşeyi hocalık yaptığında büyütülmüş takımlara karşı yapmadı,mağlubiyet kaçınılmaz oldu,gs yi yenmenin şifresini bilmek için t .direktör olmaya gerek yok,önce kanatları tıkıyacaksın,sonra göbeği kalabalık tutup oyunu kilitleyip rakibi topun peşinden koşturup yoracaksın,son yarımsatte hızlı 2 3 oyuncuyu alıp gs nin fişini çekeceksin,mehdiden önlibero ,kadirden sağaçık ,batuhandan kurtarıcı,utakadan forvet,i.öztürkten stoper yaratma sevdası yüzünden yenilgi kaçınılmaz oldu,cicinyonun kanadı konya ovası gibi,ziyanın kanadı tem yolu gibi ,orta göbek desen yarış pisti gibi ,kaleci desen küçük takımlarla oynarken sorun olmazda, büyütülmüş takımların hepsi 3 5 taneden aşşağı atmıyor,i.öztürk yapılan ortaya ayak uzatmıyor,takımın düzeniyle bu kadar oynanmamalıydı,duran topların arkasında bi maçta kadir vardı,bu maçtada i.akın vardı,geçen sezondan beri duran toplar cicinyonundu ,adamı futbola alıştırmışken küstürmenin anlamı yok,i.öztürkün ümitten 1 tik fazlası yok,sağlamsa sol stoper ümit olmalı,kadiri en iyi oynadığı yerde orta göbekte oynatmak lazım ,eneramo takıma girene kadaR utaka ve batuhandan umudum yok,ayrıca burhanın yokluğunda musa sinan oynamıyacaksa nezaman oynayacak,sol tarafta ziyadan hem defans ,hemde hucum yapmasını beklemek büyük haksızlık olur,tek dileğim,eneramonun tezzamanda iyileşip takıma katılması,vede aydının affedilmesi ,onsuz sol taraf işlemiyor,sivasspor 3 maç kazandıda ,bu maçlarda özellikle eneramonun ve i.akının katkısı çok oldu,hakemlerde düzgün maç yönetti öyle kazandık ,bi maçta penaltı atıp kazandık,bimaçta rakip 1o kişi kaldı kazandık,bimaçta tesadüfen attığımız golle kazandık,kritik haftalara giriyoruz,her 1 puanın değeri çok büyük ,onedenle başta sergen hoca olmak üzere ,tüm futbolcularımız çok dikkatli ve maçlara çok konsantre olmalı ,bunu hiçkimseyi suçlamak için demiyorum dikkat çekmek için diyorum ,geri kalan haftalarda sergen hocaya ve tüm futbolcularımıza üstün başarılar diliyorum
|