Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Ümit'ten mutlusu yok
Alt 03.04.2015, 13:44   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ümit'ten mutlusu yok

Kariyerinde ilk kez A Milli Futbol Takımı forması giyen Medicana Sivassporlu stoper Ümit Kurt, "Çok mutluluk verici bir duygu. İnanılmaz mutlu oldum, adeta dünyalar benim oldu. Hedefim, milli formayı uzun yıllar giyebilmek. Bunun için daha çok çalışmaya devam edeceğim" dedi.

A Milli Futbol Takımı’na, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynanan maçlar öncesinde çağrıldığını ancak forma giyme şansı bulamadığını belirten Medicana Sivassporlu stoper Ümit Kurt, A Milli Futbol Takımı’nın Lüksemburg ile yaptığı hazırlık maçıyla kariyerinde ikinci kez milli takıma davet edildiğini ifade etti. Bu maçın 88. dakikasında Arda Turan’ın yerine oyuna girdiğini ve kısa süre de olsa milli formayı giydiğini hatırlatan Yiğido'nun savunmacısı, her futbolcunun hayalini milli takım formasının süslediğini, bu hayalini gerçekleştirmesinin sevincini yaşadığını ifade etti.

Daha çok çalışacağım

Lüksemburg maçında oyuna gireceği zaman çok heyecanlandığını vurgulayan Ümit, "Çok mutluluk verici bir duygu. İnanılmaz mutlu oldum, adeta dünyalar benim oldu" dedi. Kendisine bu şansı tanıyan başta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olmak üzere milli takım antrenörlerine teşekkür eden Kurt, milli takımda çok kaliteli savunma oyuncularının bulunduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Kimin forma giyeceğine Fatih hocamız karar verecek. Hocamız en iyi kararı vermeye çalışıyor. Takımlarımızda gösterdiğimiz performanslara bakarak bizleri milli takıma çağırıyor. Davet ettiği her futbolcuya inanıyor. Performanslarımızı en üst düzeyde tutup, en iyi şekilde milli takıma hizmet etmek zorundayız. Ersan’ın, Hakan’ın, Serdar’ın veya benim oynamam önemli değil. Önemli olan milli takımın menfaati. Hedefim, uzun yıllar milli formayı giyebilmek. Bunun için daha çok çalışmaya devam edeceğim."

Her hocadan destek gördüm

Ankaragücü’nde forma giydiği dönemde de hedefleri olduğunu anlatan Kırmızı-Beyazlı oyuncu, "Hocam İbrahim Şahin ile hep bir yıllık programlar yapıyorduk. Bu yıl da böyle bir beklentimiz vardı. Bunu gerçekleştirmek ikimizi de çok mutlu etti" dedi. Sivasspor’a transferinin, kariyerinde dönüm noktası olduğunu belirten Ümit, o dönem Sivasspor’da görev yapan teknik direktör Rıza Çalımbay’ın başarısında önemli pay sahibi olduğunu söyledi. Ümit ayrıca teknik direktörler Mesut Bakkal, Roberto Carlos ve Sergen Yalçın’ın da futboluna katkıları olduğunu ve onlardan destek gördüğünü sözlerine ekledi.

AA

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ümit'ten mutlusu yok
Alt 03.04.2015, 13:49   #2
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ümit'ten mutlusu yok

Seni Milli takim oyuncusu yapan Sivasspor'dur. Bunu hicbir zaman unutma Umit. Bazi arkadaslar gibi uc buyutulmusler tarafindan kandirilip kendini Ptt Birinci Lig'te bulma. Onunde guzel ornekler var.
Alt 03.04.2015, 14:33   #3
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 514 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

SİVASSPOR taraftarı kendisini rizede mağlup olduğumuz halde çağırıp gitmemesi ve hatta saçma sapan ifadeler kullanıp ( ben ne gideyim onların yanına benim için mi geldiler) demesi artık gözümde değeri kalmamıştır eskiden SİVASSPORDAN milli futbolcu seçilince ( hayrettin mehmet yıldız sedat bayrak) vs oyuncular seçilmesi milli maçın anlamını önemini iki kat benim için arttıyordu hatta hazırlık maçı olmasına rağmen o oyuncularımız oyuna girmeleri beni heycanlandırıyordu bu arkadaşın geçen salı günkü maçını izlemedim neden mi izlemedim BEN NİYE İZLEYEYİM ÜMİT KURT EFENDİ SANKİ BENİM İÇİN Mİ SEÇİLDİN !!!
İNŞALLAH sen ve senin gibi futbolcuları gelecek sezon ŞEREFLİ kulübümüzde görmeyiz
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı bahbaba58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.04.2015, 15:04   #4
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Mümkünse Ümit´i Eskisehir macinda kadroya almasinlar,cünki milli takima secildim diye ayaklari yerden kesilmistir....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2015, 15:09   #5
Poyrazcan
Yiğido

186 Mesajına 336 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 Poyrazcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ümit Kurt Sivasspor'un yüzakıdır!!!
Vefalı taraftar oyuncusuna sahip çıkar ki yüksek performans alsın!
Poyrazcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2015, 15:15   #6
Kizilirmak58
Yiğido

Kizilirmak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 290 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 Kizilirmak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yürekli yiğidolarımız bağrına basmış yenilgiye rağmen .saygıdeğer yiğidoalrın belirttiği gibi , benim içinmi geldiler ifadesini kullandıysa sonderece çirkin bir laf etmiş. medyadan yada başka biyerden duymadımm ben ama . umarım öyle değildir. öyleyse eğerki bu takımda yeri yoktur . çekip gitisn bu şehirden bize yürek lazım .
Alt 07.04.2015, 00:18   #7
Rallim58
Gast

Alıntı:
Kizilirmak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yürekli yiğidolarımız bağrına basmış yenilgiye rağmen .saygıdeğer yiğidoalrın belirttiği gibi , benim içinmi geldiler ifadesini kullandıysa sonderece çirkin bir laf etmiş. medyadan yada başka biyerden duymadımm ben ama . umarım öyle değildir. öyleyse eğerki bu takımda yeri yoktur . çekip gitisn bu şehirden bize yürek lazım .
Çok çabuk adam harcamıyor muyuz? Yaptığı yanlışlığın farkına varıp gerekirse özür diler, barış sağlanır. Bir Ümit kolay yetişmediğini hepimiz biliyoruz.
Alt 07.04.2015, 00:23   #8
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 514 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok çabuk adam harcamıyor muyuz? Yaptığı yanlışlığın farkına varıp gerekirse özür diler, barış sağlanır. Bir Ümit kolay yetişmediğini hepimiz biliyoruz.
Ralim bey yalnız SİVASSPORUMUZA nice ümitler gelip geçer bunuda unutmayalım bir nice ümitlerin hayalleri var bu FORMADA oynamak isteyen
Ümit kardeşimizin başarısını isteriz SİVASSPORUMUZDA orasına bir şey demiyoruz ama eğer o lafları edecekse haddini bilmesi lazım neydi ne oldu SİVASSPOR sayesinde futbolcular teknik direktörler başkanlar gelip geçicidir ama var olan daima TARAFTARDIR
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bahbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
mutlusu, Ümitten