16.04.2015, 21:12
|
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
SERGEN gibi akıllı bir hocanın ,böylesine kritik maçta 1 gollü galibiyeti yeterli görmesi,ona göre taktik ve kadroyla maça çıkmasını ,kenarda bana göre bu takımın ilk 11 inde olması gereken mehdiyi oyuna almamasını,penaltı atışlarında kazmalığı üstünde olan kadir ve i.akınla başlamasını yadırgadım,nezaman böyle kupa maçlarında turu geçeceğimiz vakit ille 1 oyuncu sakarlık yapıyor,ts maçında ümitin gereksiz hareketi bizi kupadan etti,bu maçtada musanın gereksiz dalışı penaltı oldu ,sezon başından beri sivassporun ençok zorlandığı maç oldu,ziyanın oyundan çıkışı taktiksel olarak oyunumuzu bozdu ,tam maçı kazanıyoruz derken maç elden gidiyordu,utaka ve batuhansız takım ilerde etkili olamadı,bisesvarı türkiyeye geldi geleli begeniyorum,bu maçtada kalitesini kanıtladı,neticede hepimiz heyecanlansakda,zevkli bir mücadele oldu,takım yoruldu biraz, umarım balıkesir maçına dinlenmiş olarak çıkarlar,paso lig denen ucube olmasaydı seyirci trübünleri böyle dolduruyor işte,kayserili seyircileride tebrik ederim,zopa yemeden maçı son dakkasına kadar izlemeleri büyük başarı bir sözde yayıncı kurumun yorumcu ve spikerine olacak ,birileri iyi ayar vermiş böylee adam gibi maç anlatmak varken saçma sapanlık yapmadılar yarı fina hayırlı olsun hernekadar sıkıntılı olsada herkese teşekkür ederim
|
|
|