Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Değerli bahbaba58 kardeşimiz bir scout gibi her sene çalışır ama Sivasspor yönetimi gider Oldoniyi alır
Şaka bir yana şu Simon Lundevall'ı seyrettim videosu eyceymiş.. Bizede böyle godummu otutturacak ve buz gibi bir adam lazım.. Soğuğa dayanıklı bilekleri sağlam kafası çalışan (asist) ve ayağı düzgün şahane bir son vuruşçu.. Geflede oynarken 77 maçta 13 gol 17 asist yapmış.. 500 bin Euroda piyasa değeri varmış... Değerlendirmeye alınmalı..
Diğer oyuncu YOUSSEF MOUIHBI beğenmedim. Hem yaşı 30 hemde bu takım ikinci bir Aatıfı kaldıracak bünyeye sahip değil. Çok şahsi ve bencil oynuyor. 
|
Değerli Yorumlarınız Beni Gerçekten Çok Memnun Etti Adres58 Abi
(İsminizi bilmiyorum bağışlayın) Gerçekten her sene 1-2 futbolcu gözüme çarpar hatta irtibata geçtiğim menejerler oldu hem rıza hoca zamanında hemde carlos zamanında ama sonuç alamadık malesef....
Bu oyuncuları öyle 1-2 gece hadi izleyelim diyerek bulmadım 2-3 aylık maç temposunda gözüme çarptı bende sizin gibi düşündüğümden ilk futbolcuyu Simon Lundevall ilk sıraya yazdım

YOUSSEF MOUIHBI Çok yetenekli ama yaşı itirabariyle uygun görünmeyebilir ama ben yinede söyleyimde içimde kalmasın diye bu oyuncuyuda paylaştım

PEDRO OLDONİLER RENGİFOLAR geldi bu oyuncular neden gelmesin