Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Ben de bir kaç tane oyuncu tavsiye edeyim:1- Tuzlaspordan Mehmet Alaaddinoğlu-Okan Baydemir -Yakup Alkan, 2-Alanyaspordan Emre 3-Boluspordan Emre ,4-Altınordu'ndan Gökhan 5-Şanlıurfadan Kubilay 6-Karşıyada dan Servan,....Devamı gelecek...
|
Dedigin tüm futbolcularin hepsi ayri bir deger.Bu futbolculari alabilmek icin yürek ister...
Biz Avrupa´nin degersiz oyuncularina yöneliriz,kullanma tarihi gecmis oyunculara.Böylesi yönetime daha uygun geliyor.
Arkadasim o dedigin oyunculardan fazla degil, en az iki tanesini Sivasspor´a katsak ve bir kac KALITELI yabanci oyuncuyla harmanlasak bu takimi kim tutar.
Bizde en pahali transfer Da Costa´dir.Bir kisiye astronomik rakamlar verilmektense,onun ücreti karsiligi gencleri takima monte etmek en hayirlisi.Bu takim artik 90 dakikayi cikaramiyor.Yas ilerledi,sahada gücü yetmeyenin cenesine vurmaya basladi.Bunlari biz görüyoruzda yönetim görmüyormu.
Ben Türk futbolcudan yanayim....Motive etmesi hem daha kolay,yabanciyi maca motive etmesi ise cok zor...Bunun örneklerini görüyoruz.Adam kendini Sivasspor´dan daha üstün görüyor olacakki mac sirasinda pas verme yerine sut cekiyor...Bu hareket o kisinin maca motive olmadigini göstermiyormu?