01.05.2015, 13:03
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 
|
Cevap: Müthiş Stadyum
Artık bu satten sonra beğenilsede beğenilmesede stadın bitmesini beklemekten başka çare yok,biz doğru bildiğimizi dosdoğru kıvırtmadan söyledikçe birileri rahatsız oluyor,bikere hava mualefeti vardı lafına katılmıyorum,konya iklimiyle sivas iklimi arasında taş çatlasa 3 4 derecelik fark var,buda çalışmayı engelliyecek bir fark değil,konya stadı hem daha büyük olmasına rağmen sivasdan önce bitirildi,sivasda hızlı tren güzergahı daha belli değilken ,konyalı hızlı trene biniyor,örnekleri çoğaltmak mümkün ,aradaki değer farkını belirtmek için diyorum ,salim kılıç beyin açıklamalarının hiçbirinede katılmıyorum,yerel yalaka basına demeç vermek ,anderson hikayesi anlatmak gibi bişey ,stad inşaatı başladı başlıyalı ,yerel tvlerde hiçbirzaman objektif yayıncılık yapılmadı ,ya bu zihniyetin belediye başkanı konuştu,ya emir kulu bürokratlar konuştu ,ben asıl konuşulması gereken hususları konuşacak ,yenilen kazıkları tek tek millete anlatan kimseyi görmedim,sivasın hakkını savunması gereken yerel tv lerde kendi havuz medyasını kurmuş,iyi kötü sivasın hakkını savunan nail sertakan vaRDI onuda postaladılar ,ayrılmasının nedeni düzene uymaması diye düşünüyorum,salim beyide kınamıyorum,kimse ekmek yediği makamı bırakmak istemez,şimdi çıkıp verilen sözleer tutulmadı,bizden sonra başlıyan stadlar bitti bitecek,3.lig takımlarına bile 35 bin kişilik yapıldı,sivasa harcanan paranın 2 katına deniz doldurulup 45 bin kişik stad yapılıyor sivasda para kısılıyor,sivasa negatif ayrımcılık yapıldı,toki işi şişirtiyor,müteahhit firma ,sivasspor başkanın önerilerini ikazlarını dikkate almıyor,stad görüntü itibariyle alt trübün ve üst trübün araSındaki çirkinlik nedeniyle türkiyenin en dandik stadı oluyor,öyle ambulans deliği varki ,değil ambulans, boing 727 model uçak bile stada girer o delikten diyecek hali yokya ,adamı 2 günde fizana sürerler
|
|
|