Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'da çifte imza
Alt 02.06.2015, 20:29   #21
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor'da çifte imza

Alıntı:
beko35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben kızıyorum kardeşim sana da katılmıyorum. BU adam ilk 11 de bile oynayamaz bugüne kadar ne katkısını gördün adamın ? Kulüpler ne transfer yapıyor (konya,eskisehir,ts,ibfk vb) peki biz 2-3 senedir niye hep yaşlı ve küme düşmüş adamları alma niyetindeyiz ? Bu soyleyeceğimi dikkate almanı öneriyorum. bir yönetim YouTube dan futbolcu izleyip takıma çağırırmı ? Kıyıcaksın paraya kardeşim senin hedefin yukarılara ise kıyıcaksın alıcaksın. Yok eğer yaşlı oyunculara devam etmek istiyorsan, kusura bakma ama sen şimdiden küme düşmeyi hedeflemişindir.

(Bu söylediklerimin hepsini bir oku öyle özetleyip,göz geçirerek okuma, öyle yanıt ver bana )
Üslübün hoşuma gitmediği için cevap vermiyorum..

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.06.2015, 20:33   #22
beko35
Yiğido

beko35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 419 beko35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üslübün hoşuma gitmediği için cevap vermiyorum..
1- kardeşim ben sana uslupsuzluk yapmadım,yapmamda.
2- benim söylediklerimi objektif olarak bi bakmanı öneririm.
3- sadece sana katılmıyorum ve bu söylediklerine olumlu bakmıyorum ya da kızıyorum dedim konuşmada
beko35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.2015, 20:38   #23
adres58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
beko35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1- kardeşim ben sana uslupsuzluk yapmadım,yapmamda.
2- benim söylediklerimi objektif olarak bi bakmanı öneririm.
3- sadece sana katılmıyorum ve bu söylediklerine olumlu bakmıyorum ya da kızıyorum dedim konuşmada
1-Üslubün hala ukala
2-Kardeşim diye burada bana hitap etme
3-Senin yaşının 2 mislisinden fazla futbol bilgisi seyir bilgisi ve geçmişi olan biriyim.
3-Seyretmediğim bir futbolcu hakkında konuşmam.
4-Her alınan futbolcu ilk 11 oyuncusu değildir.
5-Mesajıma cevap yazma...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.06.2015, 20:42   #24
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Size katılmıyorum. Erdem yaşı olan fakat iyi topçudur. Karabükün ahmet İlhandan sonra en iyi yerli oyuncusu olup bu transfere kızanların ise İbrahim Öztürke bir bakmalarını öneririm...
karabüksporda alınabilecek 3-4 yerli oyuncudan biridir erdem. akılı transfer yapmak lazım. bugün sitede yorumları okuduğumda petkoviç gibi kaleci lazım diyenlere rastladım, o zaman hiç kusura bakmayın performansını bildiğiniz adamı alacaksınız yani menejer tavsiyesiyle iş görmeyeceksiniz. işte waterman, gücün yetiyorsa mert veya forvet için bi webo, orta saha için holmen, sol bek için İsmail köybaşı gibi. çok fazla mecarada aramamış oluruz. ligi bilen takımı bilen performansı ve yeteneği bilinen oyunculara yönelmeliyiz. inşallah bu sene bizleri mutlu edecek takıma katkı sağlayacak transferleri yaparız da tribünde bizlerde zevkle maçlarımızı izleriz.
Alt 02.06.2015, 21:02   #25
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Sevgili yiğidolar bi durun, ortada daha belli başlı bir transfer yok, bunlar sadece birer duyumdan ibaret, resmi bir şey yok çünkü transfer 9 haziranda başlayacak.
Sevindirici olan bu dönem transferlere hızlı başlayacağız, bu bile güzel bir gelişme, lütfen birde iyi taraftan bakmayı öğrenelim, Bizim Fb, Gs, Bjk, Trabzonspor gibi milyarlar veren yöneticilerimiz yok, reklam gelirlerimiz yok, her maç 30000- 40000 seyirciye oynayıp kişi başı ortalama 100 tl gelirimiz yok, maç ortalaması 4000 seyirciye oynuyoruz oda 5 tl 10 tl bilet, kombinemiz bile adamların bir bilet parası, buna rağmen istiyoruz ki, Cristiano Ronaldo, Luis Suarez. Franck Ribery, Diego Costa, Yaya Toure gibi futbolcular alalım ama bütçemiz belli, bir sponsor bile zor bulduk, haliylen yönetim ve hocada bu bütçeye göre oyuncu bakacak, tabiki biraz bütçemizi zorlar iyi futbolcu alırsak kazancımız biraz daha artar, hayırlısı diyelim İNŞALLAH Sivasspor için hayırlısı olur.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.06.2015, 21:38   #26
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Daha halen kümeye düşen takımdan oyuncu alınır mı diye tartışıyoruz

Birkere Karakbük kümeye düştüyse burda suç teknik ekipde yönetimde ki sorundur. Gaziantepspor ligin en kalitesiz kadrosu veya Balikesir'den sonra en ucuz kadrosu olan takım bile ligde kaldı. Simdi sırf Erdem 've Erciyesten henç Orhan Gülle Sivasspor'la anıldığı için Problem yaratmayada gerek yok. Herkesin yorumlarını saygı duyarım Ama

Ptt 1 ligden bilmem kümeye düşen takımdan oyuncumu alınır bunlar gercekten çok mantıksız geliyor bana.

Acaba Erciyesten Drenthe, Karabük'den Ahmet İlhan, Mabiala, Samba Sow kötü oyuncular mı nearly???

Erdem de yedek oynayabilecek hatta önliberoda görev yapabilecek bir futbolcu , Orhan Gülle ise muazzam bir transfer olur bence , Erciyeste neyaptı diyeceksiniz ozm. Batuhan Trabzonsporda neyapabildi.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.06.2015, 22:34   #27
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

KAP'a bildirecekmişiz Haberin yalan olduğu buradan belli.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.06.2015, 22:41   #28
adres58
Usta Yiğido

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KAP'a bildirecekmişiz Haberin yalan olduğu buradan belli.
Yok gardaş... KAP diye yanlış yazmışlar bana bildirdi

.
KAFKAS ATASÖZÜ
Alt 02.06.2015, 22:52   #29
dibba58
Yiğido

dibba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 dibba58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizi canımızdan bezdirdiler.Orta sahamız dökülüyor.kaleci sorunumuz aşikar.Sanrtafor diye aldığımız yabancıların hiç biri derdimize derman olmadı.İyi bir transfer politikamız hiç bir zaman olmadı Alıpta kar ederek sattığımız fubolcumuz yok denecek kadar az.Taraftar olarak saç baş yalduran takım izlemek istemiyoru.Bizi heyecanlandıracak genç yeteneklere ihtiyacımız var. Ligden düşen takımlar biraz dişli olsalardı kümede kalmamız ok zor olurdu.Bu olanlardan dersler çıkartmış olmamız gerekir.Gelecek sezonda aynı rüyayı görmek istemiyorsak transferde çok dikkatli olmak gerekir.Ama Sivassporlu taraftaralara sorsanız bu güne kadar yapılan transferleri beğenen Yiğido bulamazsınız.
dibba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dibba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.06.2015, 22:55   #30
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1271 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Orhan Gülle transferine karşıyım Süper Lig seviyesinde değil ve fizik olarak güçlenmediği sürecede asla olamayacak...

Erdem Özgenç ise bir çok Süper Lig takımının peşinde olduğu tam bir görev adamı. Her şeyi geçtim Erdem'in ölüsü bile 2 yıldır Sivasspor yedek kulübesini evi haline getiren 2 yılda 10 maç oynamamış Abdurrahman Dereli'den daha iyidir.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
cifte, imza, sivassporda