Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı
Sözde form yöneticisi olan biriside sen kısa donla gezerken ben burda görev yapıyordum diye yazmış...Tokatlıdan site form yöneticisi Rizeliden yönetici olursa bu takım sahipsiz kalmaya mahkum olmuş demektir zaten...
|
Ciddi ciddi canım sıkıldıkça senin yorumlarını okur güler hale geldim

taraftarı eleştirdin olmadı yönetimi eleştirdin olmadı yönetimi eleştirdin yine olmadı şimdi site adminlerinde mi ? Rizeli arkadaş bu sitede yönetici ise ona da helal olsun Rize'nin sayfasını da açabilirdi. Bizim ne kadar büyük camia olduğumuzun kanıtıdır o arkadaş (arkadaş kim bilmiyorum hatta öyle birisi var mı onu bile bilmiyorum).
Kaç yaşındasın ne iş yaparsın bilmiyorum ama akıl yaşta değil baştadır sözü sanki senin için söylenmiş. Devamlı birileriyle polemiğe girme çabası, bir hep ben haklıyım havası. İstersen 50 yaşında ol çocuk kalmışsın sen büyü biraz millete saldırarak bir yere varamazsın.
Psikolojide bunun karşılığı dışlanmışlık sendromu gerçek hayatta beklediği ilgiyi göremeyen burada millete saldırıp dikkat çekmeye çalışıyor. Bunu sadece senin için söylemiyorum site senin gibileri ile dolu.