Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.08.2015, 08:11   #41
Travis Bickle
Yiğido

Travis Bickle - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 399 Travis Bickle FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

ben bu takımdan cok umıtlıyım ılk yarı cok ıyı oynadık 2.yarı bıraz yorgunluk vardı ve burak yılmaz'ın oyuna gırmesıyle gs daha etklılı olmaya basladı 2.golu bulduktan sonra bıraz yaslanmaya basladık o sırada ofsayttan gol geldı sonra zaten 2.yıde yıyıcegımızı hıssettım ve oylede oldu neyse dıyelım yenemıyorsan yenılmıyceksın ben takımı begendım

takıma tek tek bakarsak sektus'un 2.golde yapabılcegı bır sey yoktu top ölü noktaya gıttı ılk golde bence hatası olabılır topu yanlıs karsıladıgını dusunuyorum ama olur onun da daha ılk maçı

solda erkanı ılk yarıda cok begendım 2.yarı takımca tempomuz dustugu ıcın oda fazla etkılı olamadı fakat sol bekte 3.bır alternatıf kazanmıs olduk bence

ıbrahım ozturk le umıt ıyıler fakat costanın yerıne %100 stoper almamız lazım

hakan özmet fazla etkılı olamadı yığıt gırdıkten sonra defasıf mudahalelerı yerınde idi

batuhanın ısteklı halı ıyı guzelde ciddiyetsız laubali halı hıç çekılmıyor dun aksam oldugu gıbı koca bır yaz bas bas bağırdık eneramo muzmın sakat batuhan guvenılmez forvet lazım dedık ıyı bır forvet almıs olsaydık 3 puanı cebımıze koymustuk

2.yarı cok dua ettım batuhan-abalo değişikliği yapalım dıye ıddia edıyorum batuhanın yerıne ılerı uca abaloyu alsaydık 3 puan bızdeydı sımdı

ben bu takımdan cok umıtlıyım sakatlarımızın ıyılesmesıyle stoper ortasaha ve forvet takvıyelerıyle biz bu lıgde cok can yakarız gecen sene bu tarz maçları hep kaybederdık bu sene kaybetmemeyı ogrenmıs gıbı duruyoruz bence bu bıle ıyı bır gelısme tabı bırde sabrinin voleybol oynadıgı verılmıyen bır penaltımız var

bence başkanda forvet stoper eksıklıklerını cok net gordu geren takvıyelerı yapacaktır dıye dusunuyorum
Travis Bickle isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 08:56   #42
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Transferlerimizi tamamliyamadan Galatasaray´in karsisina ciktik.Alinan beraberlige üzüldük.Cünki 2-0´i koruyamadik.Bunda Sergen hocanin hatalarida var.Hadi Cicinho sakatlandi oyuncu degistirdin.Fakat Galatasarya´da sahaya tüm forvetleri sürdü oyunu degistirmek amaciyla.Yani kontra oynayacagi belliydi.Elimizda Batuhan gibi degilde daha iyi forvetimiz olsaydi biz bu Galatasaray´i farkli yenerdik.

Birde yillardan beri kaliteli oyuncu diye bagirir dururuz.Basaksehir.Antalya macinin özetini tüm yigidolar izlesin.Eto´nun attigi birbirinden güzel o 2 gole ligtv´nin mac özetlerinden baksinlar.Bu adam Antalya´ya cok pahaliya mal oldu ama en kisa zamanda Antalya bir futbol sehri olursa kimse sasirmasin.Cünki Eto bu sekilde golleri atarsa hem parasini kisa bir zamanda cikaracak,hemde Antalya kulübü parayi nereye koyacagini bilmiyecek.Eto transferde tam isabet Antalya iyi is yapmis.Darisi bizim basimiza.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 09:18   #43
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Transferlerimizi tamamliyamadan Galatasaray´in karsisina ciktik.Alinan beraberlige üzüldük.Cünki 2-0´i koruyamadik.Bunda Sergen hocanin hatalarida var.Hadi Cicinho sakatlandi oyuncu degistirdin.Fakat Galatasarya´da sahaya tüm forvetleri sürdü oyunu degistirmek amaciyla.Yani kontra oynayacagi belliydi.Elimizda Batuhan gibi degilde daha iyi forvetimiz olsaydi biz bu Galatasaray´i farkli yenerdik.

Birde yillardan beri kaliteli oyuncu diye bagirir dururuz.Basaksehir.Antalya macinin özetini tüm yigidolar izlesin.Eto´nun attigi birbirinden güzel o 2 gole ligtv´nin mac özetlerinden baksinlar.Bu adam Antalya´ya cok pahaliya mal oldu ama en kisa zamanda Antalya bir futbol sehri olursa kimse sasirmasin.Cünki Eto bu sekilde golleri atarsa hem parasini kisa bir zamanda cikaracak,hemde Antalya kulübü parayi nereye koyacagini bilmiyecek.Eto transferde tam isabet Antalya iyi is yapmis.Darisi bizim basimiza.
Bizde Eto gibi bir futbolcu olan Aatıf' satalım diye bağırıyoruz.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 09:34   #44
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

O Antalya küme düşmesinde
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2015, 09:50   #45
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O Antalya küme düşmesinde
Sorun Antalya´nin küme düsüp düsmemesi degil.Bu zaten beni baglamaz.Aslinda konuda o degil zaten.Ama sen baska türlü yorumlamissin.

Benim burada anlatmak istedigim Eto´nun attigi 2 goldeki teknik vurus
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 10:25   #46
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu maçta ilk göze çarpan yönetimin paraya kıyıp yaptırttığı mavi şortlardı.Güzeldi yakışmıştı..Maçtan önce internet te okudum Sivasda transfer hareketliliği diye.Tıkladım.Takımın en iyi oyuncusu Da Costa da gitmiş.Sonra başkanı tv de gördüm çok sevinçliydi.Dinledim İyi ki Atıfı satmamışım dedi.En iyi transferimiz Atıf dedi.Bence hala satılıp satılmayacağı da belli değil.37 yaşındaki Adem i niye söylemedi şaşırıyorum.Takımın banko oyuncusu halbuki.2. en büyük transfer gibi gözüküyor Adem.Yeri o kadar sağlam ki kendi gitse orta sahaya heykelini dikeceğiz.5 sezondur orta sahaya Adem in yerine oynayacak oyuncu bulamadık iyi mi.Yeni sezondan ne bekliyorsunuz dediler başkana ,korkulu rüya görmek istemiyoruz dedi.Vizyon bu.Akibet ne olacak diye gel de korkma.Transfer politikamızın ne kadar isabetli olduğu da nerdeyse sırıttı dünkü maçta.Hep orta saha ve hücum oynamış Erkan ı transfer edip sağbek oynattık.Sağbeklere kıran girmiş belli.Setkus uda seyrediyorum3 maçtır nasıl bir kaleci olup olmadığını bırakın,kaleci olup olmadığı konusunda derin endişelerim var.Hiç hava topuna çıkmayan ben bi bunu gördüm.Çekilen şutları da pek tuttuğunu görmedim.Genelde rakibin önüne bırakıyor.Korcana da yazık bize de yazık kardeşim.Bunu aldıklarına göre de kalecilere de kıran girmiş.Haa bu arada fiatların el yakmasından dolayı transfer yapılmıyormuş.Ya futbolcu pazarında da dampingli günler olacak yada bastonla yürüyene kadar biz orta sahanın ortasında Ademi göreceğiz.Sanki amatör lig takım yöneticisi.Fiatlar el yakıyormuş.Dünkü maç berabere bitince 3 milyon lira alacağına 1 milyon lira aldın.Değdi mi Da Costa yı sattığına şimdi.Kaça sattığını yine söylemedi.Galatasaray çok kötüydü, 15 dakika oynadı nerdeyse maçı alacaktı.Futbolu bilen herkes için alarm olmalı.Kimse 2-2 için iyi skor falan demesin.Haftaya Eskişehirde takke düşer söyleyeyim.Ya zaten ne bekleyebiliriz ki tek forvet Batuhan la oynuyoruz.Ona da birileri kendini fazla yorma diye taktik vermiş herhalde çok mecbur olmadıkça topa hamle bile yapmadı.Alternatifi Enaromo da sakat.Onun Ekim de düzelmesini bekliyoruz.Yönetim onu sakat diye gönderip tekrar alırken herhalde düzelirse Ekime düzelmezse............ ne yapalım diye transfer etti sanırsam.
Sergen in takımın başında olması iyi.Çünkü en iyi yaptırdığı şey ceza sahasımızın yakınlarında yaptırdığı kalabalık kompak defans anlayışı.Bir de futbolculara yüklediği bazen gereksiz özgüven.Şimdilik olumlu 2 şey bu takımda.Yekta transfer haberi eğer herzamanki gibi hayal kırıklığı olmazsa sevindirici.Okunursa 2 senedir forumlarda nerdeyse yalvarıyoruz.Yektayı alın diye.Uzun zamandan sonra gerçek bir orta saha oyuncumuz olacak.Yabancı sınırının kalkması da bi bize yaramadı.Koca dünyadan 4-5 etkili futbolcu bulamadık ya.
Yönetim gecen sene kasasına giren 65 milyon lira + sattıkları futbolcu paraları ile nasıl bir plan yaptıklarını Sivas halkına anlatmalı bence.En azından Sergen e anlatmalı.Yazık kariyeri heder olacak çünkü.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 10:36   #47
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Setkus : Gollerde yapabileceği bişey yoktu.Zaten Gs'nin 2 posizyonu var bir direkten döndü.birde Setkus'un 2 kez üst üste mükemmel çıkarttığı top.Genel olarak başarılıydı.

Cicinho : Her zamanki gibi inşallah sakatlığı önemli değildir.

İbrahim : Kusursuz mükemmel üstü top oynadı.Her müdahalede o vardı maşallah.Keşke bir kaç yıl önce alsaydık İbrahim'i.

Ümit : Genel olarak İbrahim'e iyi uyum sağladı ama.İlk yarı bir kez yerin boşallatı onun hatasından az daha golü yiyoduk ve yediğimiz ikinci golde Podolski'ye kafa vurdurmaması lazımdı.

Erkan : Hazırlık maçlarında çok kötü bir görüntü çiziyordu beklentimin düşüklüğündenmidir bilinmez ben çok beğendim hücuma çıkışları çok iyiydi.Defansif olarakta hiç fena değildi.Ziyanın son 1 yıldır oynadığı toptan daha iyi görüntü verdi.Ümitin hatası sonucu oluşan posizyonda çok yerinde bir kademeye girdi.

Adem : iki üç kişinin baskısına rağmen tek başına topu hücuma iyi taşıdı.Penaltının oluştuğu pozisyonda geçen senelerden görmeye alışmadığımız ceza sahasına kadar girdi posizyon oluşmadan önce aatifa güzel bir pas verdi.

Hakan : Günün kötülerinden malesef.Pas tercihlerini doğru kullanmadı.Rakibi rahatsız edici presi dışında hiç bir katkısı yoktu.

Mehdi : Her zaman belli bir standartın altına düşmeyen maliyeti düşük ahlaklı bir futbolcu.Aatif'la çok iyi anlaştı.Her posizyonda ayağında top olan Sivasspor'lu futbolcuya en yakın kişi o oldu.Posizyonları geliştirmekte ve kaybettiğimiz topları kazanmamızda büyük katkı sağladı.

Burhan : Fiziken diğerlerine göre biraz daha düşük olsada geçen senenin sezon başlangıçına göre çok daha iyi durumda güzel driplingler yaptı.Tabi biz daha fazlasını bekliyoruz.

Aatif : Milli takımda olması sebebiyle tatil için sezona geç başladı.Hazırlık maçlarında fazla kiloları dikkat çekiyordu ve transfer dedikodularıyla birlikte herkesin bu sene Aatif'tan beklentisi düşüktü.Beni en çok endişlendiren durumda buydu zaten ama endişelerimizin ne kadar yersiz olduğunu gördük.
Fizik durumu ve defans yardım etmesiyle beni çok şaşırttı.İleride yine bencil görüntüsü devam ediyor ama her türlü durumda adamları rahatlıkla geçmesi tüm taraftarları mest etti kabul etmeliyizki takımımızın kalitesinden üstün bir oyuncu ama bu durumlara gelmesinde Sivasspor'un büyük katkısı var bunu unutmasın.İnşallah böyle devam eder.

Batuhan : Hazırlık maçlarının en iyisi en kötü performansı gösterdi ama bir maçta herşeyi kestirip atmak doğru olmaz.Batuhan kaliteli bir oyuncu transfer tabiki şart ama Batu bu haftaki oyununu eski takımı Eskişehir'e karşı oynadığı futbol ve attığı gollerle unutturacak inşallah.

Sergen ve Yönetim : İlk haftalar itibariyle en iyi fizik durumunda olan takımız.Fiziken çok iyi hazırlamış takımı maşallah.Oyuna hamleleri konusunda eksiği devam ediyor ama takım belli bir disipline girmiş.İyi bir önlibero ve forvet olsa bu maçı kazanırdık diyerek sezona başlamanın 4. yılını kutluyoruz.Yönetim transferleri zamanında yapsa şuan 500 bin tl mali olarak kardaydık.Transferler biran önce bitmeli.

Taraftar:Eskişehirspor galibiyetiyle tribünlerde farklı bir heyecan bekliyorum.Bu hafta cezalı olduğumuz için fazla eleştiride bulunmayacağım.İnşallah başarılı bir sezon geçiririz.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2015, 10:44   #48
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Hocanın kadroyu yaparken sakat veya cezalı değilse tahtaya yazacağı ilk isim 37 değil ister 47 yaşı olsun Adem olur.Top ortasahada iken top ve çevre kontrolü ilk planda gelir ve pas trafiğini yönetecek adam eksilten soğukkanlı kısaca maestro Adem'dir.
Biri çıkıp bu adamı eleştirince hayattan(futbol) soğuyorum.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2015, 10:50   #49
Travis Bickle
Yiğido

Travis Bickle - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 399 Travis Bickle FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

setkusun 2.sı yerde olmak uzere arka arkaya çıkardıgı %100 luk pozisyon var aynısını muslera yapsaydı sımdı butun gazete mansetlerındeydı
Travis Bickle isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 10:52   #50
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocanın kadroyu yaparken sakat veya cezalı değilse tahtaya yazacağı ilk isim 37 değil ister 47 yaşı olsun Adem olur.Top ortasahada iken top ve çevre kontrolü ilk planda gelir ve pas trafiğini yönetecek adam eksilten soğukkanlı kısaca maestro Adem'dir.
Biri çıkıp bu adamı eleştirince hayattan(futbol) soğuyorum.
Hiç endişe etme bu yönetim durdukca 47 e kadar oynar Adem.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı