Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar :
Dün gelmiş Yektanın bugün 11 başlaması.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :
Daha Adem ve Hakan Özmert yanyana bir uyumu sağlamamışken; ki sağlasalarda çok aman aman bi performans yinede ortaya çıkmaz, önlerinede yeni gelen Yektanın konmasıyla ortasahanın ortasında etkililik kalmadı. Buna rakibin oradaki inanılmaz baskısıda eklenince hem oradan ileriye top taşınamadı, hem de çıkarken veya üçüncü bölgede kaptırılmış her top gol pozisyonu olmaya aday oldu. Bu sebeple halihazırda özellikle Ümit'in formda olmaması sebepli iyi olmayan olan stoper hattının üzerine binen bu fazladan yük o meşhur "bireysel hata" sebepli gollere dönüştü.
Kalecimiz saç baş yolduracak, bu da yenir mi? denilecek derecede goller yemediysede; adam akıllı bir iki kurtarışta yapıp güvende vermedi. Kısaca şimdilik sıradan bir kaleci izlenimi uyandırdı bende. En azından bu bile önceden yediğimiz onca net kaleci hatası goller akla gelince kale daha iyi durumda denilebilme sebebi. Savunmayla uyum yakalarsa kurtarışlarda gelebilir ilk maçtaki ürkekliğini bu maçta fazlasıyla atmıştı ama hala zaman lazım, oynadıkça daha iyi olur. Kalede Korcan daha iyi olur diyebilmek zor.
Erkan iki maçtır sol bekte savunma anlamında ben buranın adamı değilim desede yinede Ziya'nın o son dönemdeki formsuz halinden iyi idare ediyor, Fatih'ide aman aman aratmıyor şimdilik.
Burhan top rakipteyken iki maçtır neredeyse hayalet gibi olsa bile ofans anlamında kötü demek vicdansızlık olur gerçi bundada Cici'nin emeği çok büyük. Yerini Dani Abalo'ya versek çok daha iyi olur.
Batuhan'a geçen sene çoğu maçta bende çok kızıyordum çünkü çok ciddiyetsizdi ayrı havalardaydı ama sonlara doğru toplamıştı kendini ve şuanda o seviyede olmasada kötü bir Batuhan değil gayet istekli ve ciddi oynuyor. İlk maçta Chedjou o kadar formda olmasa yıldız ilan ederdik bu maçtada arkasındaki bölge zayıf kaldığından kötü gözüktü ama hazır olduğun zaman yerine Barrales'i denemektende zarar gelmez.
Aatıf muhteşem oynamasada kızılmayı haketmiyor bence izlediğim zaman benim keşke şunu yapsa, şöyle yapsa dediğim pozisyon yok gibi zaten aksi bi durumda Cici gidip kızar bizim yerimize o konuda içim rahat.
Adem çıkınca kaptanlığın Aatıf'a verilmesini garipsedim biraz Cicinho daha iyi olabilir belki ama çok takılacak bi durum değil.
Maçın en iyisi kimdi : Dani Abalo
Maçın en kötüsü kimdi : Sergen Yalçın
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Her iki takım alehine ufak tefek hataları olsada yinede adilane bir yönetim sergiledi ve maçın önüne geçmedi kısaca iyi sayılır.
|