Cevap: Sergen YALÇIN : Kazanmak isteyen bizdik...
İnşallah bu hafta istediğimiz 3 puanı alıp takım rahAT nefes alacak,hocanın dediklerine aynen katılıyorum,galibiyeti kaçıran sivasspor oldu,biraz takım oyunu oynansaydı ,vuruşlarda dikkat edilseydi yada futbol şansı yanımızda olsaydı galibiyet kaçınılmazdı,geride bıraktığımız tüm maçlarıda kazanacak kadar oynadık,yeni transferlerin herhafta üstüne koyduğunu görmek lazım,setkus hatalı gol yesede kaliteli kaleci olduğunu gösterdi,j,boye,kone,takıma iyice alıştı daha iyiolacaklar,abola henüz kıvamında değil, dünyanın parasını harcıyan ts ile aramızda 5 puan fark var,yandık bittik öldük,düştük edebiyatı yapmanın anlamı yok,sergen hocayı eleştiriyoruz ,eleştireceğizde,cicinyo bu takımda enson yedek kalacak kişidir,hakan özmert yerine mehdi girseydi galibiyet kaçınılmaz olurdu ,takım iyiyoldada , haftaya mersini yenemezsek puan olarak sıkıntı başlar ,geçen yılda kötü oynamıyorduk ancak 1 puanı bile alamıyorduk ,devre arasında takıma çok kaliteli sol açık lazım ,takımın durmasını kanatsızlığa bağlıyorum.geçenyılda aynı sıkıntıları buyüzden çektik, sergenden,eneramoyu ve mehdiyi daha sık kullanmasını,berkanıda burhanla değiş tokuş oynatmasını,cicinyoyuda ne olursa olsun ilk 11 de oynatmasını kornerleri,duran topları ona kullandırmasını bekliyorum,ademden,burhandan, ziyadan,hakandan frikikçi olmaz yaw.
|