Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İstifa benim karekterimde yok
Alt 20.10.2015, 11:18   #11
58Yiğidoo58
Yiğido

58Yiğidoo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

89 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 512 58Yiğidoo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İstifa benim karekterimde yok

Adam ne desin! Bağnazlara duyrulur. Umarım sivasspora zarar vermek için tiribüne çıkmazlar. Bu adam ne dediğini iyi biliyor ama bu forumdaki bazı üyerler ne dediğini bilmiyor. Sivasspor zora girdiği zaman ortalığı ververeye katıyorlar. SAnal alemde özellikle Sivasspor Facebook sayfası var 133.bin kişilk bir de o. Bunlar takıma kurumsal kimlikle veya efendilikle değil düşünce harmanlamalarıyla sinirlendikleri zaman herkesi sinirlendiriyorlar. Sinir uçlarına dokunuyorlar. İnsanımızda gaza geliyor. Başkan bile bu yüzden cok cekti. Ha bir de tribünde ki o gereksiz 18 altı yaş gençleri. Emo kılıklı, hapçı,rapcı, ağza alınmayacak öyle laflar ediyolarki. 90 dakika küfür eden taraftar teröristten farkı yoktur.

SİVASSPORUN KİMLİĞİ OTURDU DA TARAFATARIN KİMLİĞİ NE ZAMAN OTURACAK!
58Yiğidoo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 11:30   #12
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Defalarca söyledim yine söylüyorum Sergen Yalçın tazminat almadan surdan şuraya gitmem diyor bunu görmeyen yönetime ve taraftara sesleniyorum Trabzon macinda istifaya cagirmazsak Sergen küme düşürene kadar kalır ....
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 11:37   #13
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı
Sergen degil de Ahmet, Mehmet de gelse bu takimin ligde kalma ihtimali ligden düsme ihtimalinden yüksek.

Sergen ile Carlos'un bir cok benzerligi var: Acemi olmalari, diplomasiz olmalari vs. ama ikisini birbirinden ayiran en önemli sey oynattiklari sistem.

Carlos'un kafasinda önce gol atmak vardi, ofansif futbol vardi, icerde disarda fark etmiyordu. Bu bazen haddini bilmeden oynamaya kadar gidiyordu.

Sergen ise daha cok defansif futbolu benimsiyen birisi. Bundan sonra öyle deli gibi saldiran takim görmeyecegizdir. Firsat kollayan bir takim görecegizdir.

Sergen hocaligini ispatlamak icin bu takimi ligde tutmak yeterli degil, kendi kurdugu takimla basari yakalamasidir. Antep'te de hazir kadroya kondu simdi ise daha kaliteli kadroya kondu.

Yalniz dün Sergen beni hayal kirikligina ugratti. TRT de yaptigi programda aynen sunlari söyledi: Bu devirde futbolcu izlemeye, scout ekibine falan gerek yok. Bir tikla (yani youtube?) her futbolcu hakkina bilgi edinebilirsin, mac özetlerini izleyebilirsin...
Yukarda alinti yaptigim yorumum Sergen'le anlasildigi güne ait yani 23.12.2014
O günkü yorumuma yeni birsey eklemek istemiyorum..............
Alt 20.10.2015, 12:05   #14
gogohan
Yiğido

192 Mesajına 346 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 gogohan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sergen oğlum bak git
gogohan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 14:26   #15
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İstifa utanılacak bir şey değil ki.. her neyse önümüzdeki 2 maçta 6 puan çıkarırsa hoca işler rayına girer.. yoksa karakter marakter kurtaramaz kimseyi. Kendisi istifa etmiyor.. muhtemelen kardeşini de kovdurmayacaktır.. o zaman doğru düzgün bir yardımcı daha alsın yanına.. Carlos da yardımcısı gittikten sonra baş aşağı serbest düşüşe geçmişti.. demek ki bilgileri, tecrübeleri yetmiyor.. iyi bir yardımcı şart.. hiç değilse bu yapılsın.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 15:15   #16
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
otceken58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Defalarca söyledim yine söylüyorum Sergen Yalçın tazminat almadan surdan şuraya gitmem diyor bunu görmeyen yönetime ve taraftara sesleniyorum Trabzon macinda istifaya cagirmazsak Sergen küme düşürene kadar kalır ....
Adam kontrat yapmadım bu kulüp benim kulübüm diyor sen tazminat diyorsun.İstifa karakterinde yoksa hoca şunlara yüreğiyle oynamalarını savaşmalarını söyle bi zahmet.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.10.2015, 16:14   #17
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adam kontrat yapmadım bu kulüp benim kulübüm diyor sen tazminat diyorsun.İstifa karakterinde yoksa hoca şunlara yüreğiyle oynamalarını savaşmalarını söyle bi zahmet.
Yinede bilgi vereyim dedim Sergen Yalçın " Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımının teknik sorumlusu Sergen Yalçın’la yeni sezonda da devam kararı aldıklarını, 1+1 yıl için prensipte anlaşma sağladıklarını açıkladı."
İlk geldiğinde anlaşma yoktu gel dediler deldim idi takım ligde kalınca 1 yıl kesin 1 yıl opsiyonlu olarak anlaşma yapıldi.
Ama sunuda söyleyim SERGENİN kafa yapısıyla savaşacak oyuncu yok Sivasspor'da en kotu oynayanlar banko oynuyor neden savaşsın digerleri ornekler ortada Burhan bir Zaman Batuhan ( şimdi kadro dışı bırakılmış ) adam oynamayana prim veriyor oynayanları ise haftasına kesiyor !!!
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda otceken58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.10.2015, 17:05   #18
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu aciklamalar hem sivasspora hemde sehimize karsi cok hasmane bir aciklama nedemek sivasa kimse gelmiyor behey adam elazize antepe ve daha bircok takima geliyorda sivasami gelmiyor bu bahaneler seni kurtarmaz sen eger hocaisen takimini kurtar sekiz haftada alinan sonuclara birbak ondan sonra konus kalkibda sudan bahanelerle aciklama yapma bu sehir simdiye dek cok hoca gördü biz görünen köye kilavuz istemiyoruz bizim bildigimiz teksey var siz kendi isteginizle giderseniz tazminat hakkini kaybediyorsunuz eger yönetim gönderirse bu haktan yararlaniyorsunuz iste gercek ap acik ortada.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2015, 19:11   #19
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 516 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

"Takımım çok kötü, kişiliksiz oynadı"
"Şikayet ediyorsan, normal insanlar gibi çalış"
"Geçen sene kupayı kazanacaktım"
Şu cümleleri dikkatle okuyan kişi sorunun kaynağının ne olduğunu da rahatlıkla anlar. Sen bu kafayla 3. ligde bile tutunamazsın.
Şuan olan durum kangren olan parmağı kesip atamamak, eğer en kısa sürede bu parmak atılmazsa kol gider, gövde gider, telafisi bile olmaz.
Geçen her hafta sadece puanlarımız gitmiyor, futbolculardaki, taraftardaki, camiadaki inançta gidiyor. Puanların telafisi olabilir belki ama bunların telafisi zor olur. 2 yıl şampiyonluğa oynamış takımı ne hale getirdiniz yazık be. ilk 10'a bile girmeyi başarı sayıyorsunuz. Herkes kendine gelsin artık!!!
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fark58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.10.2015, 23:28   #20
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maç sonu Sergen diyor ki;Kondüsyonumuz yeterli değildi,teknik taktik olarak zayıftık,çok bireysel hata yaptık diyor.E hoca haftalardır kapıları kapatıp ne çalıştınız.Takımın kimyasını bozdun,onu yönetim dışında herkes görüyor.Kepenek suyu ve 'Reina' sızlıkda senin kimyanı bozmuş.Bence git sende biz de mutlu olalım artık.Haa kardeşini ve Adem ide al git.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
benim, karekterimde, İstifa