Sivasspor Trabzonspor maçının 2. yarısında nasıl oynadıysa bu maçta da benzer şekilde oynadı..Bir şanssızlıktır gidiyor..Bizim bu maçta iyi gözükmemizin baş sebeblerinin başında bilhassa ilk yarı orta sahayı kontrole almamızdı..Bunda rakibin orta sahadaki 2 önemli oyuncusu Portekizli 10 numara ile ismini hatırlamadığım diğer G.Amerikalı oyuncularının oynamamasındandır...Malesef biz bu avantajı değerlendirip gol veya goller atamadık..Yenilen golü kime yazdılar bilmem ama golü Cicinho kendi kalesine attı diye düşünüyorum...Eski Enaramo olsaydı kaçırdığı pozisyonda kaleciyi geçmez topu direkt olarak kaleye gönderip golü atardı..Malesef gönderdiği topu çizgiden çıkardılar..Bunun dışında Eneramo sahada fazla varlık gösteremedi...Rakibin ilk pozisyonu golü yediğimiz pozisyon olması çok ilginçti..Beykan ı ilk oynatan Sergen'di;kimse hakkının yemesin..Sergen Beykan ı takıma yavaş yavaş ısındırdı ama kaymağını başkası yiyecek..Beykan oynadığı her maç daha da iyi olacak....Burhan ilk yarı iyiydi ama 2. yarı 60 lardan sonra oyundan düştü;hoca onu 80 lerden sonra çıkardı..Kaleci golü yediği pozisyonda %100 hatalıydı;T.Necip çok hızlı da vurmamıştı ama elinden kaçırdığı topa bence Cicinho dokundu ve o topta gol oldu....Sivassporda Enramo ne zaman eski Enaramo ya yakın oynar belirsiz..Atamadığı pozisyonun dışında sahada ne yaptığı anlaşılmadı;maç eksiği de var ama eski gücü malesef yok;rakibi fazla zorlayamıyor..Kone oldukça iyiydi;Adem bence sivassporun en kötüsüydü...Okan hoca sanki son değişiklikte biraz geç kaldı ;çünkü Burhan 2. yarı iyi değildi..Hakeme gelince maçın en kötülerindendi..İlk yarı erken gösterdiği kartlardan sonra malesef 2. kartları çıkarmayı düşünmedi..ilk yarı rakiple birlikte biz de 10 kişi kalabilirdik..2.yarı Sivok un hareketine kart vermeyen hakem bence iyi bir hakem değil..Rakip o dak. da 10 kişi kalabilirdi..Sivasspor takımı bu hafta 3 puanı haketmişti;umarım haftaya G.Antep maçıyla 3 puanla tanışırız...Gerçek olan sivassporun gol atıp maç kazanamadığı,umarım bu uzun sürmez..Okan Hoca iyi sinyaller verdi..Ben takımı çok beğendim..
Adem bence sivassporun en kötüsüydü...Bu ADEM KOÇAK'ın Haftalardır takımın en kötüsü olduğunu taraftar görüyorsa maalesef hocalar görmüyor.Artık Ademe Koçak'a taraftarında sabrı kalmadı.Kesinlikle antep maçında mehdi oynamalı.Her aldığı topu geriye oynamaktan seyirciyi bıktırdı kendi ne gelişti nede bıktı.yeter artık.
Adem bence sivassporun en kötüsüydü...Bu ADEM KOÇAK'ın Haftalardır takımın en kötüsü olduğunu taraftar görüyorsa maalesef hocalar görmüyor.Artık Ademe Koçak'a taraftarında sabrı kalmadı.Kesinlikle antep maçında mehdi oynamalı.Her aldığı topu geriye oynamaktan seyirciyi bıktırdı kendi ne gelişti nede bıktı.yeter artık.
Adem Koçakı ukalalık olması müsadenizle herkezden iyi ben tanırım ....Geldiği günden beri Bursasporda ne yaptığını nasıl bir futbolcu olduğunu eski bir futbolcu olarak Bursa Atatürk Stadında çok izledim...Adem sahayı boyuna deği enlemesine oynarVer topu ayağına sabahtan akşama kadar orta çizgide maratonla kapalı arasında gidip gelir...Ama öyle bir futbolcudur ki kilit açılmazken arada bir boşluk bulup o kilidi açar...Demiştim üstüne koyarsa çok hizmet eder ama koyamazsa mahalle topçusundan farkı yok Sivasspora zerre faydası olmaz...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Mustafa Denizli TRT Sporda Atıf için mecbur kalmayınca kesinlikle pas vermiyor dedi.Takımına zarar verdiğini söyledi.İyi bir dünürü çıkarsa vermek lazım.Gocadı.
Hazır bizimkiler istiyordu verin gitsin diyeceğim ama yinede bu futbolcunun zaman içerisinde Sivasspora faydalı olan ender futbolculardan biri olduğunu duydum ara arada izledim...Hani diyoruz ya bir futbolcuyu kazanmak lazım...Öyle her futbolcu için geçerli değildir bu söylem...Ama Aatıf kazanılabilecek bir futbolcudur en azından bu sezon kazanma çabasına girilmeli sabredilmeli satılmamalı ...
Hazır bizimkiler istiyordu verin gitsin diyeceğim ama yinede bu futbolcunun zaman içerisinde Sivasspora faydalı olan ender futbolculardan biri olduğunu duydum ara arada izledim...Hani diyoruz ya bir futbolcuyu kazanmak lazım...Öyle her futbolcu için geçerli değildir bu söylem...Ama Aatıf kazanılabilecek bir futbolcudur en azından bu sezon kazanma çabasına girilmeli sabredilmeli satılmamalı ...
Atıf'ın kazanılmasını tabiiki biz de çok isteriz ama Fransızca bilen bir hoca bulmak lazım ki ona yardımlaşmayı izah etsin.