Transfer edilen Amerika'daki forvetse yandık. Son 3 gündür menajerlerin Sivasspor'a önerdiği oyuncular sadece bize değil çoğu ptt takımına da öneriliyor. Menajerler bizim açığımızı bulmuş yüklendikçe yükleniyor. Bu Amerikalı Sivas'a Eskişehir Urfa Erciyes Balıkesir'e de önerildi ne dediğimi anlaşıössınızdır. Çıkıp derler bizim izlediğimiz oyuncular falan diye bende diyorum nah! İzlediğin oyuncu yazıklar olsun. 6 kişilik teknik heyet bu adamlar 2 aydır Sivas'ta eder kaba hesap 60gün çarp 6 360 yanı bunlar otursa günde bi maç izlese en aşağı 360 maç istediğimiz oyuncuyu nokta olarak alırdık. .
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı flarcone'a Teşekkür Ediyor...
Şuan Okan buruk verdiği listeden 2 oyuncuyla görüşülüyor diğerleri hep yattı hep menajerlerin sokak satıcısı rolüyle pazarladığı oyuncular ile görüşülüp anlaşılmaya çalışılıyor durum hiç iyi değil bende mahcubum size kusuruma bakmayın bitti dediğim transferlerde hep birşeyler çıktı bana bu haberleri verenlerde mahcup Hakkı'nızı helal edin.
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı flarcone'a Teşekkür Ediyor...
Şuan Okan buruk verdiği listeden 2 oyuncuyla görüşülüyor diğerleri hep yattı hep menajerlerin sokak satıcısı rolüyle pazarladığı oyuncular ile görüşülüp anlaşılmaya çalışılıyor durum hiç iyi değil bende mahcubum size kusuruma bakmayın bitti dediğim transferlerde hep birşeyler çıktı bana bu haberleri verenlerde mahcup Hakkı'nızı helal edin.
Canın sağolsun...
Bu ilk değil sonda olmayacak....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...