Cevap: Maçı değerlendirelim...
Maçı tek cümleyle değerlendireceğim. Zor gol bulup kolay goller yedik. Ve yenildik. Ama, önümüzde bir yandan düşünmemiz , bir yandan da çalışmamız için 12 gün var. Benim önerilerim şöyle:
- Cicinho artık defansta değil sağ açıkta oynatılmalı, onun arkasına Çağatay veya başka biri monte edilmeli.
- Ümit Kurt'un durumunu ben hala kabullenemiyorum. Da Costa'nın yerinin doldurulmayışını da. Gene de defansın basit adam paylaşımı ve kademe hatası yapma hakkı yoktur.
-Osmanlıspor'un en iyi yaptığı şey, takımın boyunu 35-40 metrede tutarak kompakt ve yardımlaşmalı oynamak. Onları yenmek için bu işi onlardan daha iyi yapmalı, dengelerini bozmalıyız.
-Takım küme düştü diyenler ikide iki yapan G.Birliği'ne baksınlar. Hala kurtulabiliriz. Ama Okan hoca ile tamam mı devam mı hemen karar vermeli. Bu milli maç arasını bu yönde iyi kullanmalı. Okan giderse elini taşın altına sokacak kim gelir? Mesut Bakkal, İsmail Kartal...? Yılmaz Vural haricinde gelmek isteyen olacağını sanmam. Fakat o da gelip bazı Oyuncuları kadrosunu bırakıp en az iki üç transfer ister. Bu da yönetimimizin işine gelir mi bilmem.
-Kısacası daha herşey bitmedi. İmtihan devam ediyor. Bir cümle de Vip tribünde kendini tutamayıp malum cümleyi hakeme edenlere. Ceza alırsak girdiğiniz kul hakkını hatırlatırım.
|