Emre ismi dün gelmişti ama kafa buluyorlar herhalde diye yazmadım. Ben olumlu bakmıyorum inşallah yanılırım.
Emre'yi seyretmiş biri olarak son derece olumlu bir transfer olarak görüyorum. Eğer ilk çıktığındaki etkiyi gösterir ve kendini geliştirirse çok işimize yarar. Beni asıl endişelendiren konu ise eğer küme düşersek bu kadar yükün altından nasıl kalkacağımız? Birçok yabancı geldi ve sözleşme maddeleri umarım ağır değildir. Küme düşme durumunda serbest kalma maddeleri falan varsa bu da çok sıkıntı. Kümede kalalım da bu sorunları yaşamayalım inşallah. Bu sene kalırsak 4-5 sene daha sırtımız yere gelmez diye düşünüyorum. İnşallah korktuğumuzla değil umduğumuzla karşılaşırız.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Suan solbek icin acil 11 iyuncusuna ihtiyacınız yokken emrenin alınmasına karsı cıkanlari anlamıyorum.oyuncu kötü bir oyuncu değil.ziyayla yarisacak bir oyuncu.eren aydin abdurrahman gibi 30 küsür yaşındaki adamlardan daha mantıklı transfer.en azından kendini göstermek isteyen aç bir oyuncu.izleyenler hep olumlu görüşlerde bulunuyor.hayırli olsun...
Bu Konuda çorluluyiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...