Cevap: Dualarda Buluşalım
''' 34MUAMMER58 size verilmiş cevabım aşağıdadır ''
O kadar yazıdan ALLAH yoktur ,hangi duamız tuttuki ,boşyere dua etmenin anlamıda yoktur diye bir anlam çıkardıysanız pess,sence ALLAH ı yoksayan duanın önemini anlatan hadis örnekleri verirmi?o paragraftan anlaman yada anlamanız gereken şudur,35-40 yıl öncede böyle basiretsiz yöneticilerin yüzünden golcü alınmaması yüzünden millet kanser olmuş,elinden biçare gelmediği için ,son çare olarak duaya sarılmıştı , bugün geldiğimiz noktadada aynı tip yöneticilerin yüzünden taraftarın elinden destek olmaktan başka duadan başka bir şey gelmiyor,o zaman dua tutmadı diye ,şimdide tutmayacak diye bir şey yokki,sizi burdaki birçok kişiden daha çok futboldan anlıyan ,yada zeka kapasitesi Q nosu burdaki birçok kişiden daha iyi biri olarak biliyordum,yanılmışım ,sivasspora olan desteğiniz için yinede teşekkür ederim,sıkıntı sizdede değil aslında, genel olarak tüm halkın önemli bölümünün insanlara görüş açısında ,bugün yanlış olan birşeyi gündeme getirsen ,ya vatan haini ,ya bilmem Yahudi dölü,ya bilmem kafir ,bozguncu,çapulcu ...vs vs gibi iftiralarla karşılaşıyorum ,onedenle sanada okadar kırılmadım,çünkü burdaki birçok kişi beni sivas düşmanı ,sivasspor düşmanı,kafir,vatan haini,devlet düşmanı,sivassporun düşmesini isteyen ,içimizdeki İrlandalı gibi iftiralara mazur kaldım varsın sizde ALLH ıyoksaydığımı idda edin sıkıntı yok ,ben beni bild,kten sonra başkası ne düşünürse düşünsün önemlide değil,sizden ricam bundan sonra ben sizin fikirleriniz üstünden yorum yapmıyacağım,alıntı yapmayacağım,sizde benden alıntı filan yapmayın sakın ,bunu sizden özellikle rica ediyorum ,çünkü anlaşamıyoruz kardeş .[/QUOTE]