Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Dualarda Buluşalım
Alt 03.03.2016, 07:41   #31
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Dualarda Buluşalım

[QUOTE=migroArmis;969725]
Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son paragrafınızdan anladığım şey şudur golcü olursa iyi işler yapılırsa bu iş olur yok olmaz da işimiz ALLAHA kaldıysa öncesinden bi örnek var olmamıştı yine olmaz ....Eğer söylediğiniz bu ise size katılmıyorum ..İçinde ALLAH (CC)olmadığı yakarışın olmadığı maneviyatın olmadığı hiç bir oluşumun altına imzamı atmam...Yanılıyorsa düzeltin ama ALLAHı yok sayıyor iseniz ALLAH islah etsin demekten başka cümlem olmaz olamaz...
O kadar yazıdan ALLAH yoktur ,hangi duamız tuttuki ,boşyere dua etmenin anlamıda yoktur diye bir anlam çıkardıysanız pess,sence ALLAH ı yoksayan duanın önemini anlatan hadis örnekleri verirmi?o paragraftan anlaman yada anlamanız gereken şudur,35-40 yıl öncede böyle basiretsiz yöneticilerin yüzünden golcü alınmaması yüzünden millet kanser olmuş,elinden biçare gelmediği için ,son çare olarak duaya sarılmıştı , bugün geldiğimiz noktadada aynı tip yöneticilerin yüzünden taraftarın elinden destek olmaktan başka duadan başka bir şey gelmiyor,o zaman dua tutmadı diye ,şimdide tutmayacak diye bir şey yokki,sizi burdaki birçok kişiden daha çok futboldan anlıyan ,yada zeka kapasitesi Q nosu burdaki birçok kişiden daha iyi biri olarak biliyordum,yanılmışım ,sivasspora olan desteğiniz için yinede teşekkür ederim,sıkıntı sizdede değil aslında, genel olarak tüm halkın önemli bölümünün insanlara görüş açısında ,bugün yanlış olan birşeyi gündeme getirsen ,ya vatan haini ,ya bilmem Yahudi dölü,ya bilmem kafir ,bozguncu,çapulcu ...vs vs gibi iftiralarla karşılaşıyorum ,onedenle sanada okadar kırılmadım,çünkü burdaki birçok kişi beni sivas düşmanı ,sivasspor düşmanı,kafir,vatan haini,devlet düşmanı,sivassporun düşmesini isteyen ,içimizdeki İrlandalı gibi iftiralara mazur kaldım varsın sizde ALLH ıyoksaydığımı idda edin sıkıntı yok ,ben beni bild,kten sonra başkası ne düşünürse düşünsün önemlide değil,sizden ricam bundan sonra ben sizin fikirleriniz üstünden yorum yapmıyacağım,alıntı yapmayacağım,sizde benden alıntı filan yapmayın sakın ,bunu sizden özellikle rica ediyorum ,çünkü anlaşamıyoruz kardeş .
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.03.2016, 07:53   #32
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Dualarda Buluşalım

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cenabi HAK Kuran da ''Her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır'' buyuruyor, İNŞALLAH bu zor ve sıkıntılı günlerin ardından kolaylık gelecek.
Biz bilemeyiz, belki bu duruma düşmemizde de bir hayır vardır, seneye yönetimin kaliteli transferler yapmasına neden olur, çünkü bir musibet bin nasihatten evladır derler.
ALLAH (c.c.) Yar ve yardımcımız olsun.
Amiinnn.....Bu sezon ki tüm dertler ve sıkıntılar hayırlara vesile olsun inşallah..
Alt 03.03.2016, 13:46   #33
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yapılan duaların etkisini göreceksiniz elbet dua edenler içinde bir kardesimizin duası kabul olur
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2016, 17:37   #34
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

[QUOTE=34MUAMMER58;969734]
Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

O kadar yazıdan ALLAH yoktur ,hangi duamız tuttuki ,boşyere dua etmenin anlamıda yoktur diye bir anlam çıkardıysanız pess,sence ALLAH ı yoksayan duanın önemini anlatan hadis örnekleri verirmi?o paragraftan anlaman yada anlamanız gereken şudur,35-40 yıl öncede böyle basiretsiz yöneticilerin yüzünden golcü alınmaması yüzünden millet kanser olmuş,elinden biçare gelmediği için ,son çare olarak duaya sarılmıştı , bugün geldiğimiz noktadada aynı tip yöneticilerin yüzünden taraftarın elinden destek olmaktan başka duadan başka bir şey gelmiyor,o zaman dua tutmadı diye ,şimdide tutmayacak diye bir şey yokki,sizi burdaki birçok kişiden daha çok futboldan anlıyan ,yada zeka kapasitesi Q nosu burdaki birçok kişiden daha iyi biri olarak biliyordum,yanılmışım ,sivasspora olan desteğiniz için yinede teşekkür ederim,sıkıntı sizdede değil aslında, genel olarak tüm halkın önemli bölümünün insanlara görüş açısında ,bugün yanlış olan birşeyi gündeme getirsen ,ya vatan haini ,ya bilmem Yahudi dölü,ya bilmem kafir ,bozguncu,çapulcu ...vs vs gibi iftiralarla karşılaşıyorum ,onedenle sanada okadar kırılmadım,çünkü burdaki birçok kişi beni sivas düşmanı ,sivasspor düşmanı,kafir,vatan haini,devlet düşmanı,sivassporun düşmesini isteyen ,içimizdeki İrlandalı gibi iftiralara mazur kaldım varsın sizde ALLH ıyoksaydığımı idda edin sıkıntı yok ,ben beni bild,kten sonra başkası ne düşünürse düşünsün önemlide değil,sizden ricam bundan sonra ben sizin fikirleriniz üstünden yorum yapmıyacağım,alıntı yapmayacağım,sizde benden alıntı filan yapmayın sakın ,bunu sizden özellikle rica ediyorum ,çünkü anlaşamıyoruz kardeş .
Sanırım yaptığınız yanlışı farkettiğinizde ki bu satırları okumayı bitirdiğinizde bunu farketmiş olacaksınız büyük bir ihtimalle......Özür dilemeyi düşüneceksiniz ben olsam onu yapardım..Kaldıki sizden özür beklemiyorum...Kasıtsız herşeyden önemlisi dikkatsizce yorumumu okuyamadağınızdan böyle bir şey yazmışssınız...''SİZE YAZMA(DIĞIM) bir yorum için benim IQ dan girmişsiniz futbol bilgime kadar uzanıp bir daha muhattab olma gibi söylemleriniz var...Başım gözüm üstüne dediğinizi yaparım yapmasınada...Siz tekrar geriye dönüp yaptığım yoruma bakar iseniz sizden alıntı yaparak değilde ''TURAN 59'' nickli arkadaşın yorumunu alıntı yaparak ona cevap yazdığımı göreceksiniz..Benim yorumum sizin vermiş olduğunuz cevaba değil TURAN 59 un size verdiği cevaba cevaptır....Ben sizden alıntı yapmadım sizede cevap vermedim...Lütfen tekrar kontrol ediniz.........
Alt 03.03.2016, 17:40   #35
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 826 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

''' 34MUAMMER58 size verilmiş cevabım aşağıdadır ''
O kadar yazıdan ALLAH yoktur ,hangi duamız tuttuki ,boşyere dua etmenin anlamıda yoktur diye bir anlam çıkardıysanız pess,sence ALLAH ı yoksayan duanın önemini anlatan hadis örnekleri verirmi?o paragraftan anlaman yada anlamanız gereken şudur,35-40 yıl öncede böyle basiretsiz yöneticilerin yüzünden golcü alınmaması yüzünden millet kanser olmuş,elinden biçare gelmediği için ,son çare olarak duaya sarılmıştı , bugün geldiğimiz noktadada aynı tip yöneticilerin yüzünden taraftarın elinden destek olmaktan başka duadan başka bir şey gelmiyor,o zaman dua tutmadı diye ,şimdide tutmayacak diye bir şey yokki,sizi burdaki birçok kişiden daha çok futboldan anlıyan ,yada zeka kapasitesi Q nosu burdaki birçok kişiden daha iyi biri olarak biliyordum,yanılmışım ,sivasspora olan desteğiniz için yinede teşekkür ederim,sıkıntı sizdede değil aslında, genel olarak tüm halkın önemli bölümünün insanlara görüş açısında ,bugün yanlış olan birşeyi gündeme getirsen ,ya vatan haini ,ya bilmem Yahudi dölü,ya bilmem kafir ,bozguncu,çapulcu ...vs vs gibi iftiralarla karşılaşıyorum ,onedenle sanada okadar kırılmadım,çünkü burdaki birçok kişi beni sivas düşmanı ,sivasspor düşmanı,kafir,vatan haini,devlet düşmanı,sivassporun düşmesini isteyen ,içimizdeki İrlandalı gibi iftiralara mazur kaldım varsın sizde ALLH ıyoksaydığımı idda edin sıkıntı yok ,ben beni bild,kten sonra başkası ne düşünürse düşünsün önemlide değil,sizden ricam bundan sonra ben sizin fikirleriniz üstünden yorum yapmıyacağım,alıntı yapmayacağım,sizde benden alıntı filan yapmayın sakın ,bunu sizden özellikle rica ediyorum ,çünkü anlaşamıyoruz kardeş .[/QUOTE]
Alt 03.03.2016, 17:41   #36
migroArmis
Usta Yiğido

[QUOTE=migroArmis;969778]
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sanırım yaptığınız yanlışı farkettiğinizde ki bu satırları okumayı bitirdiğinizde bunu farketmiş olacaksınız büyük bir ihtimalle......Özür dilemeyi düşüneceksiniz ben olsam onu yapardım..Kaldıki sizden özür beklemiyorum...Kasıtsız herşeyden önemlisi dikkatsizce yorumumu okuyamadağınızdan böyle bir şey yazmışssınız...''SİZE YAZMA(DIĞIM) bir yorum için benim IQ dan girmişsiniz futbol bilgime kadar uzanıp bir daha muhattab olma gibi söylemleriniz var...Başım gözüm üstüne dediğinizi yaparım yapmasınada...Siz tekrar geriye dönüp yaptığım yoruma bakar iseniz sizden alıntı yaparak değilde ''TURAN 59'' nickli arkadaşın yorumunu alıntı yaparak ona cevap yazdığımı göreceksiniz..Benim yorumum sizin vermiş olduğunuz cevaba değil TURAN 59 un size verdiği cevaba cevaptır....Ben sizden alıntı yapmadım sizede cevap vermedim...Lütfen tekrar kontrol ediniz.........
Bu alıntı olayları epey bir karıştı bir üstteki yorum bana ait değildir
'' 34MUAMMER58 size cevabımı umarım anlamışınızdır ''
Alt 03.03.2016, 20:19   #37
migroArmis
Usta Yiğido

34MUAMMER58 Olayı görmemiş olabilirsiniz konular temizlenmiş diye tekrar copy paste yapıyorum
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2016, 20:28   #38
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allah senden razi olsun migroArmis gardas. Seninle gurur duydum Sivasda Istanbul takimlarinin pesinde kosanlar keske senden örnek alip yerin dibine girse..
Alt 03.03.2016, 23:26   #39
migroArmis
Usta Yiğido

34MUAMMER58
Alıntı yaptığığım kişiye bakınız siz değilsiniz TURAN 59 nickli kişidir..Cewabımda ona size değildir..
Bu kişi alıntı yapmayı becerememişse bunun suçlusu ben değilim ...Sizin yanlış değerlendirmenizin sonucunda Sivasspor ailesi konusunda negatif bir pozisyona düşüyoruz....En kısa sürede bunu düzeltmenizi rica ediyorum....Genelde elli satırlık yorumlar yapıyorsunuz yaptığığınız hatayı iki satırda düzltemiyorsunuz...
Sizden tek ricam yanlışınızı düzeltmenizdir..
Alt 03.03.2016, 23:30   #40
migroArmis
Usta Yiğido

Bu yanlışınızı düzeltmezseniz burada sizin adınıza tekzip düzenleyeceğim ...Bizim burada bir duruşumuz bir adımız bir karakterimiz var..
Hiç kimsenin buna zarar wermesine asla müsade edemem !!!
Lütfen gereğini yapın rica ediyorum .......

Etiketler
buluşalım, dualarda