Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor Yönetimi Hakkında

Sivasspor Yönetimi Hakkında Sivasspor Yönetimi Hakkında Konular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: YÖNETİM İSTİFA
Alt 23.04.2016, 20:59   #11
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: YÖNETİM İSTİFA

Alıntı:
sehrisivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Iyi günde Kötü Günde diye bir anlayış hiç olmadı Sivasta. İkinci ligte bir teknik direktör vardı şimdi Rıza hocanın yanında Bülent hoca. Aciklama isteyen gazetecilere dedi ki Sivas ta her kes teknik direktör. Şimdi bende şu nokta da eleştirime geleyim. Bülent hoca ile iki sene şampiyonluk kovaladık üçüncü sene kötü başladı diye hemen Bülent istifa Bülent istifa sabır diye bir durum yok. Neyse takıma zarar vermesi diye yolladı mecnun başkan. Rıza hoca geldi bence çok başarılı bir hoca gerek transfer komitesi gerçek disiplini ile. Kurumsal bir yapı oluşturabilirdi. Ama yine Sabır yok Rıza istifa istifa. Mecnun başkanın hatası olmadı mı oldu diye mecnun istifa mi hemen. Kötü Günde neden yanında olmayı denemeyiyoruz. Hep beraber yine süper lig için çalışalım demiyoruz. Ben Sivasspor'un kilimli Belediyesispor la Of sporla maç yaptığı günlere dönsün istemiyorum sadece. Bence devir birlik vakti
Dediklerini denedik sonuc bu. İlk defa bu duruma dusmedik yillardir ayni hatalar yapila yapila geldik. Madem yaptigi hatadan ders almasini bilen bir yonetim yok, bilenini getirmeyi biliriz..

Etiketler
İstifa, İstİfa, yönetim, yÖnetİm