Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 
|
Cevap: Sloganlar bizi çok yaraladı
AYTAÇ AK,VOLKAN ÜNLÜ,DEVRAN AYHAN,SEZGİN BEKTAŞ,MUHAMMET ÇAĞLAR,TEVFİK ALTINDAĞ,FARUK BAYAR,SERDAR TOPRAKTEPE,HARUN AVGIN,HASAN YURT,FATİH TUTAR,TOLGA DOĞANTEZ,SERDAR AKDOĞAN,PETERM MBAMBA,YASİNÇAKMAK,FERHAT BIKMAZ,ERSEN MARTİN,CİHAN YILMAZ,İBRAHİMŞAHİN,ALİCAN,BOU ZZA,MEHMET NAS,CEYHUN ERİŞ,KAAN KONUK,SEDAT YEŞİLKAYA,DENNİS İVANOS,SANDRO MENDOCA,ABDURAHMAN DERELİ,SAİDO,ZİTA,KAMENAR,ERHA N GÜVEN,ABDULKADİR ÖZGEN,DOĞA KAYA,ROMAN BEDNAR,KAAN KILCI,AHMET ARAS,UĞUR AKDEMİR,EREN AYDIN,TİMUR,AHMET ŞAHBAZ,PEDROOLDONİ,AYKUT ÖZTÜRK,MAHMUT BEZGİN,FATY,ATİLLA YILDIRIM,BURÇAĞ,MURAT AKÇA,MUHAMMEDALİ ATAM,CANER BAĞ,KERİM ZENGİN,İBRAHİM YAY,MAHMUT BOZ,ATİLLA KOCA,BERK NEZİROĞLU,MUSA SİNAN,KEREM BÜLBÜL,SERDAR ÖZKAN,BATUHANKARADENİZ,PEKİN KÖŞNEK,DENİZ ÖKSÜZ,İ.TORAMAN,MAKOBUEY CHRİSSANTUS,ERTUĞRUL TAŞKIRAN,SERCAN YILDIRIM,STEFAN SENECKY,HERNAN RENFİGO,İBRAHİM SÜRGÜLÜ,HAKAN ÖZMERT,İBRAHİM KAŞ,YEKTA,ORHAN GÜLLE,İBRAHİM AKIN,ABOLA VS...... DAHA DENNİS,BİDE GSNİN ÖNLİBEROSU SAİDOYUDA YAZIYIM.Şimdi soru şu ,tüm yiğidolaradan bu isimleri kaçkişi hatırladı?ve sivasspora ne gibi katkı sağladı,bu oyunculardan alınıpta sivasspora katkı sağlayan ,satılırken sivasspora kaç tl katkı yaptı?çok saygıdeğer yöneticilerimizden şunun cevabını çok merak ediyorum,mademki heriş şeffaf bu kulüpte,yukarda adları sayılı oyunculara kaçpara ödendi,bu oyuncular sivasspora kaç puan kazandırdı,satılırken hangisi kaçparaya satıldı,bu oyuncularr hakkında bi gelir gider tablosu çıkarında merakımız giderilmiş olsun,ben yöneticilere alçakça küfredip,iftira atan gruptan olmadım ,olmayacağımda ancak bunu çok merak ediyorum,bu oyuncuların yıl yıl sivasspor bütçesine kaç tl lik bir yük getirdiğini çok merak ediyorum,kendi aklımca aslında 3 aşşağı 5 yukarı ortalama fiyattan bugünkü parayla kaçmilyon tl yük getirdiğini ,boşa giden paraları hesap ediyorumda ,gerçek olan rakam nedir bunu yönetimden bir abimiz açıklarsa sevinirim,ortalama 70 in üstünde boş beleş oyuncu saydım ,sayamadığım 1 okadar daha oyuncu çıkar,bir kulüp tarihinde bu kadar boş adam transfer edebilirmi?mesela 1 doğaya oynamadan 1 trilyon veriip yolluyorsunuz,bu para babanızın parası olsa bunu yaparmıydınız?bunu basın toplantısında sormayan tüm gazetecilerede slm yolluyorum.
|